brazowa1 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 buuu,myslałam,ze juz go pieknego zobaczę... Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Brązowa obejrzałam filmik który masz w podpisie... mam nadzieję, ze policja odwiedzi jak najszybciej tego sk*** zwyrodnialca! a gówniarz też na niezłego gnoja rośnie :shake: Quote
brazowa1 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Malawaszko,dzis w biurze organizacji prozwierzecej jest armagedon. To musiało zostac nagłośnione,aby zainteresowac media.Nie lubie epatowac przemoca,ale policja była jakas nieruchawa,więc pozostała ta droga.Cel osiagnięty. Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 to prawda... musi być nagłośnione, żeby się lenie za swoją robotę wzięły :shock: brak mi słów naprawdę :shake: Quote
AMIGA Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 W głowie mi się nie mieści, że ktoś dorosły na to patrzył i kręcił film i że go wstawił na widok publiczny. Przecież wiadomo, że można dojść kto to zrobił. Tragedia do czego szłowiek jest zdolny Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 AMIGA napisał(a):W głowie mi się nie mieści, że ktoś dorosły na to patrzył i kręcił film i że go wstawił na widok publiczny. Przecież wiadomo, że można dojść kto to zrobił. Tragedia do czego szłowiek jest zdolny to chyba nie był dorosły tak wyczytałam w komentarzach tylko brat gówniarz też Quote
Ania i Porto Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 dokładnie- mnie też się to w głowie nie mieści:angryy: Mam nadzieje, że dobiorą mu się do d...y!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 jeżeli to jest gówniarz to ja juz widze,jak tatus synusiów,pewnie tak sam zwyrol,bierze siekiere i mu ten komputerek sieka. Bach-nie ma tez komórki. Nie bedzie zadowolony,ze mu policja przylazła,a on przeciez niczego ostatnio nie ukradł... sadze,ze osoba,która nakręciła,jeszcze o niczym nie wie,inaczej szybko by usuneła film. Quote
Ania i Porto Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 to z jednej strony dobrze- bo nikt na tego zwyrodnialca nie trafi, z drugiej gorzej- chyba, że autor już został namierzony przez organizację lub policję. naprawdę mam nadzieję, że mu się nie upiecze:angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ludzie mają skopiowany ten film więc nie upiecze im się Quote
Margi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 interia podaje,że policja już jest na tropie autora filmu. Quote
gosia1701 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 jeden z komentarzy do filmu: " Prawda jest taka, że gówno zdziałacie XD Autorem filmu jest mój znajomy i ma na was wyje...., kot dawno nie żyje a jego syn jest z matką za granicą. " Quote
brazowa1 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Margi napisał(a):interia podaje,że policja już jest na tropie autora filmu. Taaak,ale trzeba było nagonki medialnej i nagłośnienia,bo długo twierdzili,ze nie moga go znaleźć Quote
gosia1701 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 właśnie w wydarzeniach na polsacie było o tym filmiku Quote
ULKA12 Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzisiaj chciałam się zabrać za Tediego niestety chłopaczek miał inne zdanie na temat moich planów. Na początku jeszcze było dobrze a potem się wziął za gryzienie. Do tego deprawuje mi Dyzia, teraz wyją na zmianę każdy w innej tonacji. Tedi to taki rozkapryszony nastolatek, skacze szczeka to po prostu wulkan energii, nie polecam jednak do małego dziecka. Quote
zerduszko Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Trzeba mu pazurki przykrócić :diabloti: Diabły brodate :evil_lol: Quote
Ania i Porto Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Dzisiaj chciałam się zabrać za Tediego niestety chłopaczek miał inne zdanie na temat moich planów. Na początku jeszcze było dobrze a potem się wziął za gryzienie. Do tego deprawuje mi Dyzia, teraz wyją na zmianę każdy w innej tonacji. Tedi to taki rozkapryszony nastolatek, skacze szczeka to po prostu wulkan energii, nie polecam jednak do małego dziecka. mału urwis:cool3::cool3::cool3: pewnie też dobrze by było, żeby ktoś miał doświadczenie z psami, bo jeśli mały dokazuje to pewnie trzeba z nim umiejętnie postępować... żeby później nie chciał oddać:( Quote
malawaszka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 w piątek mu przytemperujemy hormony :roll: huczny sylwester będzie :lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 widziałyscie? http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/zatrzymano-autora-szokujacego-filmu-z-kotem,1,4093619,region-wiadomosc.html w krakowie go dorwali gnojka! Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 trzymajcie :kciuki: za Krawaciarza Quote
malawaszka Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 no i przełożona kastracja :lol: ja to mam szczęście... wecika nam zawiało (śniegiem póki co :evil_lol: ) no i nie dotarłybyśmy do lecznicy Quote
Recommended Posts