Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Malawaszko,dzis w biurze organizacji prozwierzecej jest armagedon.
To musiało zostac nagłośnione,aby zainteresowac media.Nie lubie epatowac przemoca,ale policja była jakas nieruchawa,więc pozostała ta droga.Cel osiagnięty.

Posted

W głowie mi się nie mieści, że ktoś dorosły na to patrzył i kręcił film i że go wstawił na widok publiczny. Przecież wiadomo, że można dojść kto to zrobił.
Tragedia do czego szłowiek jest zdolny

Posted

AMIGA napisał(a):
W głowie mi się nie mieści, że ktoś dorosły na to patrzył i kręcił film i że go wstawił na widok publiczny. Przecież wiadomo, że można dojść kto to zrobił.
Tragedia do czego szłowiek jest zdolny

to chyba nie był dorosły tak wyczytałam w komentarzach tylko brat gówniarz też

Posted

jeżeli to jest gówniarz to ja juz widze,jak tatus synusiów,pewnie tak sam zwyrol,bierze siekiere i mu ten komputerek sieka. Bach-nie ma tez komórki. Nie bedzie zadowolony,ze mu policja przylazła,a on przeciez niczego ostatnio nie ukradł...

sadze,ze osoba,która nakręciła,jeszcze o niczym nie wie,inaczej szybko by usuneła film.

Posted

to z jednej strony dobrze- bo nikt na tego zwyrodnialca nie trafi, z drugiej gorzej- chyba, że autor już został namierzony przez organizację lub policję. naprawdę mam nadzieję, że mu się nie upiecze:angryy::angryy::angryy:

Posted

jeden z komentarzy do filmu:
" Prawda jest taka, że gówno zdziałacie XD Autorem filmu jest mój znajomy i ma na was wyje...., kot dawno nie żyje a jego syn jest z matką za granicą. "

Posted

Dzisiaj chciałam się zabrać za Tediego niestety chłopaczek miał inne zdanie na temat moich planów. Na początku jeszcze było dobrze a potem się wziął za gryzienie. Do tego deprawuje mi Dyzia, teraz wyją na zmianę każdy w innej tonacji. Tedi to taki rozkapryszony nastolatek, skacze szczeka to po prostu wulkan energii, nie polecam jednak do małego dziecka.

Posted

Dzisiaj chciałam się zabrać za Tediego niestety chłopaczek miał inne zdanie na temat moich planów. Na początku jeszcze było dobrze a potem się wziął za gryzienie. Do tego deprawuje mi Dyzia, teraz wyją na zmianę każdy w innej tonacji. Tedi to taki rozkapryszony nastolatek, skacze szczeka to po prostu wulkan energii, nie polecam jednak do małego dziecka.

mału urwis:cool3::cool3::cool3: pewnie też dobrze by było, żeby ktoś miał doświadczenie z psami, bo jeśli mały dokazuje to pewnie trzeba z nim umiejętnie postępować... żeby później nie chciał oddać:(