Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie-Tedi jeszcze przypomina psa i kołtuny nie przeszkadzaja mu w poruszaniu się. Dred z Olkusza-ten to miał dredy. I Dredzio,który okazał sie kerrakiem-to było COŚ. Mam nadzieje,ze juz nigdy czegos takiego swiat nie zobaczy.

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
do Swissa mu daleko :lol: kręcidupek jest i łapie ze ręce, ale lekko - nie ściska, nie kąsa, tylko łapie

A o co Ty mnie podejrzewasz? ;) Dobrze, że taki z niego grzeczny chłopak :)

Posted

Dokładnie-Tedi jeszcze przypomina psa i kołtuny nie przeszkadzaja mu w poruszaniu się. Dred z Olkusza-ten to miał dredy. I Dredzio,który okazał sie kerrakiem-to było COŚ. Mam nadzieje,ze juz nigdy czegos takiego swiat nie zobaczy.

ja też mam taką nadzieję.

trzymam kciuki za udaną akcję:)

Posted

No to jest cyrk powiem Ci! Dziwne bardzo skąd się tam u Ciebie znalazł. No i ten krawat jeszcze :D Ale fakt jakby się tam nie znalazł to lepszego adresu nie mógł znaleźć ;)

Posted

Ło matko... Może komus uciekł... U mnie w wigilie zawsze fajerwerki ktos puszcza może na spacerze wigilijnym (krawat) był i się wystraszył i uciekł... Ale to zarosnięcie podejrzane jest hmm... ktoś Ci niespodziankę podrzucił... Ahhh 3mam kciuki za małego:)

Posted

Znalzłam takie ogłoszenie:

W dniu 23.12.2010 zaginął piesek. Szary sznaucer miniaturka. Jeśli ktoś by go znalazł bardzo proszę o kontakt pod nr 606-247-006.
Wilkowice koło Bielska.

Nie wiem czy to daleko od ciebie

Posted

Tedi to zazdrośnik nie można w jego obecności pogłaskać żadnego psa. To bardzo kontaktowy psiak, taki radosny zero stresu. Niestety trochę zbyt głośny. Mogę mu wreszcie zdjąć ten krawat?

Posted

AnkaG napisał(a):
Znalzłam takie ogłoszenie:

W dniu 23.12.2010 zaginął piesek. Szary sznaucer miniaturka. Jeśli ktoś by go znalazł bardzo proszę o kontakt pod nr 606-247-006.
Wilkowice koło Bielska.

Nie wiem czy to daleko od ciebie

no daleko - musiałby go ktoś przywieźć autem - a zdjęcie było jakieś?

ULKA12 napisał(a):
Tedi to zazdrośnik nie można w jego obecności pogłaskać żadnego psa. To bardzo kontaktowy psiak, taki radosny zero stresu. Niestety trochę zbyt głośny. Mogę mu wreszcie zdjąć ten krawat?

no pewnie że możesz :lol: zobaczymy co zadecyduje Rodzina z Poznania - chciałabym, żeby na któregoś się chcieli zdecydować bo czuję ze to fajny dom

Posted

zobaczymy co zadecyduje Rodzina z Poznania - chciałabym, żeby na któregoś się chcieli zdecydować bo czuję ze to fajny dom

trzymam kciuki, żeby tak było.

I czekam na relacji z pola walki z kołtunami;):):):)

Posted

zerduszko napisał(a):
A co to za rodzina z poznania?

jeszcze nic konkretnego nie wiem więc nie będę peplać - zastanawiają się

wieso napisał(a):
tego z krawatem juz....chca ?

nie wiem :lol: j.w.

Posted

malawaszka napisał(a):
no nadzieję to mam - zastanawiają się nad Lenką i Tedim - dwie przeciwności, ale myslę, że obydwa psiaki by się u nich mogły odnaleźć

zerduszko napisał(a):
To Lenkę im :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

po co sie do jednego ograniczać? Od razu niech dwa biora:eviltong::eviltong: