brazowa1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dokładnie-Tedi jeszcze przypomina psa i kołtuny nie przeszkadzaja mu w poruszaniu się. Dred z Olkusza-ten to miał dredy. I Dredzio,który okazał sie kerrakiem-to było COŚ. Mam nadzieje,ze juz nigdy czegos takiego swiat nie zobaczy. Quote
zerduszko Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 malawaszka napisał(a):do Swissa mu daleko :lol: kręcidupek jest i łapie ze ręce, ale lekko - nie ściska, nie kąsa, tylko łapie A o co Ty mnie podejrzewasz? ;) Dobrze, że taki z niego grzeczny chłopak :) Quote
Ania i Porto Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Dokładnie-Tedi jeszcze przypomina psa i kołtuny nie przeszkadzaja mu w poruszaniu się. Dred z Olkusza-ten to miał dredy. I Dredzio,który okazał sie kerrakiem-to było COŚ. Mam nadzieje,ze juz nigdy czegos takiego swiat nie zobaczy. ja też mam taką nadzieję. trzymam kciuki za udaną akcję:) Quote
weszka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 No to jest cyrk powiem Ci! Dziwne bardzo skąd się tam u Ciebie znalazł. No i ten krawat jeszcze :D Ale fakt jakby się tam nie znalazł to lepszego adresu nie mógł znaleźć ;) Quote
Andzike Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Malawaszka, Twoja sznupkowa sława Cię wyprzedza...:shake: Quote
Saththa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ło matko... Może komus uciekł... U mnie w wigilie zawsze fajerwerki ktos puszcza może na spacerze wigilijnym (krawat) był i się wystraszył i uciekł... Ale to zarosnięcie podejrzane jest hmm... ktoś Ci niespodziankę podrzucił... Ahhh 3mam kciuki za małego:) Quote
AnkaG Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Znalzłam takie ogłoszenie: W dniu 23.12.2010 zaginął piesek. Szary sznaucer miniaturka. Jeśli ktoś by go znalazł bardzo proszę o kontakt pod nr 606-247-006. Wilkowice koło Bielska. Nie wiem czy to daleko od ciebie Quote
ULKA12 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Tedi to zazdrośnik nie można w jego obecności pogłaskać żadnego psa. To bardzo kontaktowy psiak, taki radosny zero stresu. Niestety trochę zbyt głośny. Mogę mu wreszcie zdjąć ten krawat? Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 AnkaG napisał(a):Znalzłam takie ogłoszenie: W dniu 23.12.2010 zaginął piesek. Szary sznaucer miniaturka. Jeśli ktoś by go znalazł bardzo proszę o kontakt pod nr 606-247-006. Wilkowice koło Bielska. Nie wiem czy to daleko od ciebie no daleko - musiałby go ktoś przywieźć autem - a zdjęcie było jakieś? ULKA12 napisał(a):Tedi to zazdrośnik nie można w jego obecności pogłaskać żadnego psa. To bardzo kontaktowy psiak, taki radosny zero stresu. Niestety trochę zbyt głośny. Mogę mu wreszcie zdjąć ten krawat? no pewnie że możesz :lol: zobaczymy co zadecyduje Rodzina z Poznania - chciałabym, żeby na któregoś się chcieli zdecydować bo czuję ze to fajny dom Quote
Ania i Porto Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 zobaczymy co zadecyduje Rodzina z Poznania - chciałabym, żeby na któregoś się chcieli zdecydować bo czuję ze to fajny dom trzymam kciuki, żeby tak było. I czekam na relacji z pola walki z kołtunami;):):):) Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 nie było walki bo mi auto zabrali i musiałabym na łyżwach pomykać... ale ze mną takie umawianie jest zawsze :shock: podejście drugie - środa Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 zerduszko napisał(a):A co to za rodzina z poznania? jeszcze nic konkretnego nie wiem więc nie będę peplać - zastanawiają się wieso napisał(a):tego z krawatem juz....chca ? nie wiem :lol: j.w. Quote
zerduszko Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ale daj jakąś nadzieję :lol: Nie lubię tej Waszej tajniackości na sznupich wątkach. Nic się człowiek poemocjować z Wami nie może :razz: Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 no nadzieję to mam - zastanawiają się nad Lenką i Tedim - dwie przeciwności, ale myslę, że obydwa psiaki by się u nich mogły odnaleźć Quote
zerduszko Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 To Lenkę im :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Saththa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 malawaszka napisał(a):no nadzieję to mam - zastanawiają się nad Lenką i Tedim - dwie przeciwności, ale myslę, że obydwa psiaki by się u nich mogły odnaleźć zerduszko napisał(a):To Lenkę im :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: po co sie do jednego ograniczać? Od razu niech dwa biora:eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 noo Lenę i Birmana :loveu: to bym im sama zawiozła :lol: Quote
zerduszko Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 ekhmm... nie zapomniałaś o kimś :mad: Quote
AnkaG Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 malawaszka napisał(a):no daleko - musiałby go ktoś przywieźć autem - a zdjęcie było jakieś? Nie było foty Quote
malawaszka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 zerduszko napisał(a):ekhmm... nie zapomniałaś o kimś :mad: hahahaha ale ze Swissem Potfforrnym Potfforrem musiałabys sama jechać :errrr: Quote
zerduszko Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Na koniec świata byleby ktoś go wziął :lol: Sesesesesese Quote
Recommended Posts