Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiem od dziewczyn, że jedzie ale bidunia z niej wielka. zdrowie kiepściutkie... no ale co najgorsze ma za sobą teraz będzie już lepiej. czeksmy na wieści pewno póxnym wieczorkiem. A ja popołudniu pszeszukam komp w poszukiwaniu jej fotek, bo gdzies mam:eviltong:

Posted

black_sheep napisał(a):
Karola, co to znaczy lepsze zdjecia? Jak wyladnieje? Moje sie nie podobają:(?

Nie denerwuj się. Chodziło mi o zdjęcia bez krat. Mam nadzieję, że zobaczymy jeszcze jak ten śliczny pyszczek sie uśmiecha.

Super, że się wszystko udało.:cool2:

Pan Janusz powiedział, że Rita najprawdopodobniej zamieszka w biurze, a nie w szpitalnym boksie. :Cool!:

Posted

Ritunia w dobrych rękach! Pan Janusz jest aniołem!

Trzymamy kciuki, żeby wyniki dobre były. Jeśli tylko sunia nie jest ciężko chora to szybciutko wypięknieje w Psim Losie i o domek od razu będzie łatwiej...

Posted

A jakie ona ma smutne oczy :-( , zmaltretowane biedne psisko... Ale teraz będzie już tylko lepiej. Czas zacząć szukać jej domu!!!
Cioteczki krakowskie, jesteście wspaniałe!!!! :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Ciotka wellington z ciotka Tweety wracaja juz do cetkowni. Ufffff sunia jest niesamowita. Jak p. Janusz chcial jej zrobic zdjecie, to strasznie sie krecila i wiercila zaniepokojona, wystarczylo, ze ukucnelam przy niej, powiedzialam kilka czulych slowek i od razu usiadla i wtulila sie cialkiem w moja noge :lol:.

pzdr
GreenEvil

Posted

rita w niedzielę p-szła d- wymarz-nej pańci. była w schr-nie -d kwietnia 2 -dwa zera-3 atak-wana, zły stan wątrby i tylnich łapek, byłam przy tym, ale nie m--łam pisać..... mam niesprwaną klawiatrę :evil_lol: chyba widać :diabloti:
nie pisze pewnych liter... pisze a, i, y, e, a innych sam--ł-sek nie. nie mam zera i shifta :evil_lol:

Posted

Zwierzak6 napisał(a):
a... rita jest r-cznik 1- dziewięć dziewięć 4

zwierzak :evil_lol: fajnie piszesz :evil_lol: a info o wieku rity zaraz puszcze do p. Janusza :)

pzdr
GreenEvil