Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: Blyskawiczna akcja.
Panie Januszu :loveu: dziekujemy.

Dziewczyny, odciazmy Pana Janusza finansowo troche.
AFN rozpoczyna zbiorke na rite.
Wplaty- wiadomo gdzie z dopiskiem Rita :)

pzdr
GreenEvil

Posted

no to ja zamiast do elwetu to chyba pojadę do Psiego Losu, i tak musze jechać do weta z Raffim, bo jemu ciągle coś jest, a tak zawsze jeden klient więcej.... czy można to uznać za wsparcie? :cool3:
a tak oprócz tego - proszę o inormację gdzie należy wpłacić jakiś datek na wsparcie leczenia Rity

Posted

Aggie napisał(a):
no to ja zamiast do elwetu to chyba pojadę do Psiego Losu, i tak musze jechać do weta z Raffim, bo jemu ciągle coś jest, a tak zawsze jeden klient więcej.... czy można to uznać za wsparcie? :cool3:
a tak oprócz tego - proszę o inormację gdzie należy wpłacić jakiś datek na wsparcie leczenia Rity

jak najbardziej. Pozostałą kaskę proszę wpłacić na Alarmowy Fundusz (konto w linku przyklejonym) z dopiskiem "dla Rity"

Posted

Aggie napisał(a):

to jest bardzo rozsądne wsparcie....:loveu: ponieważ im więcej klientów nazwijmy ich "komercyjnych" będzie w Psim Losie tym więcej szans na ratowanie naszych bid i bid bezdomnych (też naszych )do których wyjeżdża ambulans...popatrzcie jaka inna lecznica np....tutaj na dogo...albo w ogóle trzymałaby nam psiaka w szpitalu za darmo..????:crazyeye: (patrz wątek Czarusia, Salomonka...itd)...

wpłacać można na konto AFN...

Posted

też właśnie Aga, tez jestem teo zdania. A ja mam trzy owczarki co to bez przerwy czegoś tam potrzebują.wiec klientem komercyjnym jestem niezlym :evil_lol: .. a po przygodach w Elwet (co prawda chirurga mają doskonałego)... i przeczytaniu opinii o tej lecznicy na forum miau nie będę czekała aż moim psom coś złego się tam przytrafi...:mad:

Posted

Przypominamy zatem numer konta AFN

Numer konta:
31 1140 2017 0000 4902 0527 0923

MultiBank

Dorota Romaniuk
Karabeli 4 m 97
01-313 Warszawa

nr konta dla przelewów z zagranicy
BREXPLPWMUL31114020170000490205270923

z dopiskiem "Rita"

Posted

Aggie napisał(a):
też właśnie Aga, tez jestem teo zdania. A ja mam trzy owczarki co to bez przerwy czegoś tam potrzebują.wiec klientem komercyjnym jestem niezlym :evil_lol: .. a po przygodach w Elwet (co prawda chirurga mają doskonałego)... i przeczytaniu opinii o tej lecznicy na forum miau nie będę czekała aż moim psom coś złego się tam przytrafi...:mad:

trzy owczarki...:loveu: jak cudnie...:loveu: oby jak najmniej musiały korzystać z usług jakiejkolwiek lecznicy...

Posted

[quote name='Aga_Mazury']trzy owczarki...:loveu: jak cudnie...:loveu: oby jak najmniej musiały korzystać z usług jakiejkolwiek lecznicy...

oj dzięki aga, no tak - cudnie bywa, ale z tym zdrowiem... - Zoran miał megadysplazję i ma usuniętą głowkę kości udowej i jest niejadkiem.... :mad: :mad: , Heros na szczęście tylko niejadkiem... a Raffi - cóż - 4 lata u jakichś strasznych ludzi (przednie lapy niedźwiedzie, schorzenie kręgosłupa - nacieki kostne - brak budowy mięsni z powodu braku ruchu.....:mad: :mad: , lekki niedowlad tyłu , dysplazja w jednym stawie - na razie pod obserwacją, guzek w uchu..) potem rok na łańcuchu przy budzie na Paluchu.... (i choroba sieroca, wygryziony ogon, rany od samookaleczeń..., i rodzaj psiego autyzmu... :shake: ) Hmm..... tak... a na codzień jeszcze masa różnych ciekawych przypadków :cool3: ..... ale i tak je kocham. :loveu:
dla Ritki przeleję pieniązki w poniedziałek, a zaraz jedziemy do Psiego Losu...

Posted

he, he .... ja wiem jakie to bojowniki te "biedactwa" :evil_lol: na szczęście Raffi na sam widok lecznicy przestaje zauważać inne psy.... :cool3: i prawie wnosić go trzeba... owczarek bojowy, rozumiesz....:razz: ale w końcu zobaczymy Psi Los... uciekam bo mnie czekający TZ zamorduje i tyle będzie z wizyty ....

Posted

no więc bylam i wiem. Widzialam i Czarusia i Łatka (?) - śmieszne małe szczekacze :evil_lol: oczywiscie to one bojowo obszczekały mojego Rafisia (amputacja ogonka nad nim wisi... :-( jednak chyba martwica od tego gryzienia..:-( :-( ) było pusto, młoda pani doktor ale miła - zgodnie z zalożeniem wspierania zamoiliśmy badania krwi enzymów itd... generalnie jak na pierwszą wizytę było miło, tylko rzeczy do kupienia w sklepiku mają bardzo mało. coś bym i kupiła ale nie było za bardzo z czego wybierać - podobał mi się dokładny opis za co i dlaczego płacę, malutki minusik za to że nie można płacić kartą.

Czarus bardzo dzielnie sobie radzi na wózeczku... :lol: takie małe psinki - nie wiem czemu myślałam że są większe.
no i swoim wywodem Ritunie podnosze do góry..

Posted

[quote name='Aggie']no więc bylam i wiem. Widzialam i Czarusia i Łatka (?) - śmieszne małe szczekacze :evil_lol: oczywiscie to one bojowo obszczekały mojego Rafisia (amputacja ogonka nad nim wisi... :-( jednak chyba martwica od tego gryzienia..:-( :-( ) było pusto, młoda pani doktor ale miła - zgodnie z zalożeniem wspierania zamoiliśmy badania krwi enzymów itd... generalnie jak na pierwszą wizytę było miło, tylko rzeczy do kupienia w sklepiku mają bardzo mało. coś bym i kupiła ale nie było za bardzo z czego wybierać - podobał mi się dokładny opis za co i dlaczego płacę, malutki minusik za to że nie można płacić kartą.

Czarus bardzo dzielnie sobie radzi na wózeczku... :lol: takie małe psinki - nie wiem czemu myślałam że są większe.
no i swoim wywodem Ritunie podnosze do góry..

Aggie...Puszka ;)

wspaniałe chłopaki prawda? :)

a co do pani doktor...bardzo Kochana kobieta...która czuwa w nocy przy psiakach i jeszcze ma cierpliwość mi wszystko tłumaczyć :)

....rozumiem, że Czaruś Cię oczarował? ;) ...