Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tweety']bo Ty jesteś szczęściarz, moje dwie zdjęli, pamiętasz?

Moją pierwszą też zdjęli (jak jeszcze przyjaciela konto wykorzystałam bo nie miałam swojego ;))....popełniłam kilka błędów...przy Czarusiu tego nie zrobiłam...nikt nie kwestionował..."przymknęli oko"...bo był "psem namacalnym"...czyli można było go odwiedzić w Psim Losie, zadzwonić...itd...zawsze może zdarzyć się jakiś "życzliwy" i wtedy allegro nie ma innego wyjścia, ale spróbować zawsze można.....

jeszcze raz...tak wyglądały aukcje Czarusia

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116961632

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... a ja w pocie czoła robię moje szaliki do wystawienia na allegro... mam już dwa, bardzo fajne i zaczęłam trzeci... w przerwach czytam dogomanię i chodzę do roboty... muszę się wziąć za napisanie jakiegoś tekstu żeby coś napisać do tych szalików, jakiś tekst... czekam na stronę kundla, żeby podaćlink do niej - a tam zmiany , zmiany...trochę mnie postraszyliście ze mi aukcje zdejmą... no zobaczymy...

Posted

pucka69 napisał(a):
... a ja w pocie czoła robię moje szaliki do wystawienia na allegro... mam już dwa, bardzo fajne i zaczęłam trzeci... w przerwach czytam dogomanię i chodzę do roboty... muszę się wziąć za napisanie jakiegoś tekstu żeby coś napisać do tych szalików, jakiś tekst... czekam na stronę kundla, żeby podaćlink do niej - a tam zmiany , zmiany...trochę mnie postraszyliście ze mi aukcje zdejmą... no zobaczymy...

właśnie czekam na Twoją Ciotka twórczośc własną....a tu nic nie widzę... ;) dziergaj....dziergaj ;)....

aukcji jak sprzedajesz szalik Ci nie zdejmą....bo sprzedajesz konkretną rzecz....piękny szal :loveu:

Posted

Tweety napisał(a):
Ritula, nocny spacer przed spaniem, zapraszam.

Dobry szalik nie jest zły, zwłaszcza zimą:cool3:

Jak kosteczki białej księżniczki?...tyłeczkiem już kręci?...tylu facecików w Psim Losie...i dzisiaj ...nowy przybył...przystojniaczek :)

Posted

Neris - warto spróbować.
Różne rzeczy ludzie na allegro sprzedają... i kupują. Kiedyś trafiłam na aukcje pieczonego w domu chleba (nie skorzystałam, bo sama piekę :cool3:), na jakieś surówki w słoikach, inne własne oryginalne przetwory...
Upieczenie i wystawienie porcji ciastek nie kosztuje zbyt dużo - a może przynieść nieoczekiwane efekty ;)
Ale najpierw przestudiowałabym regulamin allegro i poszukałabym kilku takich aukcji "żywnościowych". Ale ja jestem nadmierną legalistką :cool3:

Posted

[quote name='pucka69']... a ja w pocie czoła robię moje szaliki do wystawienia na allegro... mam już dwa, bardzo fajne i zaczęłam trzeci... ]

no to fotę szala tu zamieść prosze, bo jestem bardzo ciekawa tych szali:lol:

Posted

pucka69 napisał(a):

Pucka a umiesz ty robic takie bardziej skomplikowane rzeczy? Bo jesień idzie, Piesi by się nowe wdzianko zdało, a Aksie ciepłe majty, bo sobie juz pęcherz zaziębiła...

Posted

Ale w sumie to brałam udział w takiej aukcji charytatywnej, w której była rzecz do sprzedania, ale pisało, ze można ją przekazać dalej, że dalej będzie licytowana, a jak ktoś chce to można kupić, ale oczywiście nikt nie chciał. To były aukcje "Tary" dla koni, popatrzcie.

Posted

... o kurcze z tymi wdziankami dla psów to doskonały pomysł... wprawdzie nigdy nie robiłam czegoś takiego i wykrój by sie przydał, ale poszukam...
...zdjęcia wstawię , tylko nie wiem kiedy, bo ide dziś z Jadwigą do weta ( świnka m. to jest) ...

Posted

black_sheep napisał(a):
pucka a co dolega śwince? mam duże doświadczenie świnkowe:)

... świnka Jadwiga jest najbardziej chorowitą świnką jaką znam... jest gruba i w związku z tym ma coś z sercem., codziennie wieczorem bierze 1/8 tabl leku nasercowego... a teraz idę z nią na badania krwi w kierunku kamicy nerkowej, bo właśnie urodziła taki kamień nerkowy...

Posted

pucka69 napisał(a):
... świnka Jadwiga jest najbardziej chorowitą świnką jaką znam... jest gruba i w związku z tym ma coś z sercem., codziennie wieczorem bierze 1/8 tabl leku nasercowego... a teraz idę z nią na badania krwi w kierunku kamicy nerkowej, bo właśnie urodziła taki kamień nerkowy...

ojejku to poważnie chora:( Moja świnka - Kosiarka, też jest chorowita, ale mniej. Gdy tylko robi się zimno, zaraz ma kaszel. Ale to chyba symulacje, bo dziwnym tafem, zaraz gdy tylko wezme ją do łóżka, przestaje być, chora:) Ma też dużą kulke na udzie - wet mówi że to tłuszczak, mam nadziej że mnie nie oszukuje. Powiedział, że gdyby to był rak, to moja stara świnka nie przezyła by operacji:( Ile twoja ma lat? Moja 4,5. Ale świnki podobno dożywają 8, więc jeszcze sobie pożyje...

Ritka, pamiętamy o tobie;)

Posted

A ciotka do Ciebie bedzie mogla przyjechac dopiero w sobote :placz:

Ciotki, zrobic Rituni plakacik, czy poczekamu na jej lepsze zdjecia? Co tu sie oszukiwac, narazie nie wyglada olsniewajaco...

pzdr
GreenEvil

Posted

black_sheep napisał(a):
Jesteście zbyt szczere cioteczki:) Żeby tylko Ritka tego nie usłyszała!;) Przecież wygląda cudnie!;)

Dla mnie wyglada cudnie, dla Ciebie wyglada cudnie, ciotka Tweety uwaza, ze to jest 8 cud swiata... fakt.

co nie zmienia faktu, ze moim zdaniem plakacik trza by bylo zrobic dopiero jak sie Ritunia odstresuje, bo to strasznie widac w jej oczkach, ze jest hmmm... zagubiona o.

pzdr
GreenEvil

Posted

black_sheep napisał(a):
ej! dla mnie też jest 8 cudem świata;) Ritka przepiękna!

wiadomość dnia!!! Od jutra Ritula będzie dożywotnim 8 cudem świata jeszcze jednej osoby, u której zamieszka!!! Dom rewelacyjny, referancje prawie takie jak od Św. Franciszka z Asyżu (tego od zwierzaków - dla niewtajemniczonych). Black_sheep - Ritule przenosimy na wątek juz w swoim domu.
Moje szczęście ukochane, cioteńki idziemy na piwo, tzn ja nie lubię, wezmę sobie soczek np. z marchewki, dobrze robi na cerę
:laola: :knajpa: :cunao: