Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojej!! to mnóstwo kasy:shake::shake: no kurczę.. nie wiedziałam, że wtedy to tyle kosztuje... ale podobno te zwykłe mają małe szanse na przebicie, oczywiście w przypadku gdy nie chodzi o rasowca, bo te mają zawsze łatwiej. I tak. np. z ogłoszeń black-sheep od razu był odzew na persy.

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najwazniejsza moim zdaniem jest ta opcja za 12 zl - to podnosi do gory nad zwykle ogloszenia. Pogrubienie za 2 zl tez wyglada OK ale nie jest konieczne. Podobnie z podswietleniem.

A te pozostałe opjce nie mają sensu, bo nikt korzystający z allegro nie czyta promocji z pierwszej strony, ktore i tak maja kilka stron, tylko przewaznie idzie do dzialu ktory go interesuje.

Zrobilabym aukcje, ale w tym miesiacu juz naprawde nie dam chyba rady (za duzo pieskow w potrzebie). I za duzo akcji specjalnych. Ale jak nikt nie bedzie mogl to dajcie znac.

Posted

Dobrze, dzięki. ja zapytam Black-sheep.

Posted

Jeżeli wolno sie wtrącić - Akucha pisze przepiękne teksty, spójrzcie na wątek Łapka. Może ją poprosić? Ja wtedy mogę wstawić na Allegro. Tylko proszę o pozwolenie.

Posted

Neris napisał(a):
Jeżeli wolno sie wtrącić - Akucha pisze przepiękne teksty, spójrzcie na wątek Łapka. Może ją poprosić? Ja wtedy mogę wstawić na Allegro. Tylko proszę o pozwolenie.

ja się zgadzam. Moje Riciątko musi mieć domek na stałe. Czekam na zdjęcia po kapieli. Tez można dorzucić do aukcji
Ritunia, może by tak zamachać ogonkiem, co? Wszyscy czekam z utęsknieniem:modla: :modla: :modla:

Posted

black sheep czyta, ale nigdy nie wystawiałam takie podświtlonej aukcji, głownia z powodu jej ceny... zresztą to troszke nie uczciwe w stosunku do innych psow, ale Rita to szczególny przypadek... Może zróbmy tak: wystawimy tą aukcje na zmiane, żeby nie cały czas jedna z nas, co wy na to?

Posted

Jasne black sheep. Ale mam nadzieję, że Ritunia znajdzie domek zanim pierwsza się skończy.

Niestety wyróżnionych aukcji też jest dużo, więc nie oznacza to że Ritula będzie cały czas na pierwszej stronie - bo tu kolejność zależy też od czasu pozostałego do zakończenia. Havanka np. ma 9 dni do konca i jest dopiero na 3 stronie. Moze wiec lepiej dawac aukcje na 7 dni a nie na 14?

Posted

Neris napisał(a):

Świetny pomysł, bo ciotka Aga pada

Posted

Wysyłam do Tweety tekst do zatwierdzenia.
Warto byłoby wstawić jakieś zdjęcia "przed" i "po", jak myslicie?

I czy prosić o cegiełki, np. po 2 złote, na leczenie Rity? Na Łapka w ten sposób zebraliśmy trochę kasy...

Posted

Neris napisał(a):
Wysyłam do Tweety tekst do zatwierdzenia.
Warto byłoby wstawić jakieś zdjęcia "przed" i "po", jak myslicie?

I czy prosić o cegiełki, np. po 2 złote, na leczenie Rity? Na Łapka w ten sposób zebraliśmy trochę kasy...

masz PW. O cegiełkach można wspomnieć, bo doprowadzanie Rituli do stanu używalności oraz wykonianie badań z nieba nie spada tylko pokrywa to Psi Los i nalezałoby do tego się przyłożyć

Posted

Tweety napisał(a):
masz PW. O cegiełkach można wspomnieć, bo doprowadzanie Rituli do stanu używalności oraz wykonianie badań z nieba nie spada tylko pokrywa to Psi Los i nalezałoby do tego się przyłożyć

O cegiełka nie mozna wspomnieć, bo to nie takie proste. Trzeba za nie coś sprzedawać. Ja nie wystawiałam takich aukcji. Można wystawić aukcje cegiełkową, i dodać, że pies jest do wziecia, że potrzebuje domu pilnie.

Posted

znalazłam na Allegro coś takiego -

[SIZE=+2]ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYM REGULAMINEM ALLEGRO.PL INFORMUJĘ, ŻE PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST POTWIERDZENIE (CERTYFIKAT) PRZEKAZANIA WYGRANEJ NA AUKCJI KWOTY, Z PRZEZNACZENIEM NA POMOC DLA SCHRONISKA W GDAŃSKU

Może jakoś przeróbmy i zaproponujmy coś podobnego? Mam już tekst, mogłabym wstawić aukcję już jutro, tylko musiałabym wiedzieć, co możemy zaoferować.

Posted

Nie wiedzialam ze to niezgodne z regulaminem. Mysle ze role cegielki moze pelnic wysylane e-mailem zdjecie Rituli w ladnej ramce - przeciez ono tez moze miec swoja cene?

Fuksik lezy do gory brzuchem i nie chce nic powiedziec :loveu: :loveu: Sapie cos tylko sobie przez sen i klapie pysiulkiem jak zawsze...
Sprawdzilam watek - aukcje robila Sylwia (Syla00) :loveu:

Posted

[quote name='Neris']znalazłam na Allegro coś takiego -

[SIZE=+2]ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYM REGULAMINEM ALLEGRO.PL INFORMUJĘ, ŻE PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST POTWIERDZENIE (CERTYFIKAT) PRZEKAZANIA WYGRANEJ NA AUKCJI KWOTY, Z PRZEZNACZENIEM NA POMOC DLA SCHRONISKA W GDAŃSKU

Może jakoś przeróbmy i zaproponujmy coś podobnego? Mam już tekst, mogłabym wstawić aukcję już jutro, tylko musiałabym wiedzieć, co możemy zaoferować.

Niestety, na Allegro rzeczywiście nie wolno prowadzić zbiórek. Musi być coś za coś, lepiej nie ryzykować. A może rzeczywiście zaproponować wirtualny album zdjęciowy Rity? Jakoś tak ładnie opracowany? Kto potrafi to zrobić? Bo wstawić można już, a czasu będzie pewnie z 2-3 dni...