Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Problem jest w tym że on nie atakuje ludzi tylko małe dzieci i psy. Niestety bardzo atakuje Blackiego, wręcz sie na niego rzuca i gryzie. Blacky sie bardzo boi Kody.
Koda musi być w ciągu dnia przywiązywany - żeby nie uciekał i nie gryzł szczeniaka - Blacky autentycznie jest nerwowy jak Koda blisko - wczoraj sama widziałam zachowanie malca.
POmózmy beacie - chciała pomóc, pomogła, zabrała 3 psy - ale z Kodą nie daje rady.
Nie może tam zostać.
Kto ma jeszcze pomysł, a może ktoś bardziej doświadczony dałby Kodzie tymczas.

Posted

CZY udało się już KODE zabrać od pani Beaty , szkoda ,żeby taki wspaniały tymczas nam się wystraszył i zrezygnował . Doskonale rozumie panią Beate , wiem co czuje , miałam ten sam dylemat po pierwszym dniu pobytu u mnie TOTKA

Posted

Koda nadal u Beaty - po odejściu Atosa troche sie poprawił, na jak długo nie wiadomo. Beata prowadziła rozmowy z pania z Gdańska, ale nie ma potwierdzenia, więc na wszelki wypadek trzymam kciuki.

Posted

To ja się przyłączam do trzymania kciukasów! Kodaś bądź, proszę, grzeczny. Nie po to przejechałeś 3/4 Polski, żeby teraz komuś sprawiać problemy. Jesteś teraz bezpieczny - doceń to wreszcie.

Posted

Beata zaryzykowała. Wczoraj poszli na spacer cała rodzina za miasto - z Blackim i Kodą - niestety z rozpędu Beata oddała mi nasze schroniskowe smycze, w tym Kodusia i nie miała żadnej - Koda szedł luzem. Bardzo się pilnował, reagował na wołania, na imię - nie zaczepiał Blackusia. Śpią juz razem w wielkiej pod - werandowej budzie 9maja tam super - sama widziałam) - wyciszył sie trochę, nie wiem na jak długo.
Na razie domek nie potwierdził piątku. Beata napisała dziś rano, że jeśli nie zadzwoni do jutra sama zadzwoni sie upewnic, ale nic na siłę.
Nadal szukamy domku dla Kody.

Posted

Niestety nie jest bidule, nadal zwiewa, jak uwiązany to się wydziera, to uspokojenie było tylko chwilowe.
Beata nie ma siły, a niestety nie mam żadnych ofert na domek dla Kody.
Naprawdę długo tam nie może być, trzeba go jednak zabrać. Cóż nikt nie wiedział jaki jest na codzień, poza klatką.