Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasz słodki aniołek Koda poszarpał spodnie Pana Policjanta - dobrze że był to kolega Beaty który przyszedł do Niej w sprawie urzędowej jakiejś - więc nie będzie draki.

Poza tym UWAGA!!
Koda ma od dziś swój dom.
Przyjechała i zabrała go do siebie emerytka z 2 synami. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Beata opowiedziała jaki jest Koda i na co zwracac uwagę. Myśle że taka osoba to najlepsze wyjście dla tego czorta.
Jak będę coś wiedziała, napiszę.

Posted

supergoga napisał(a):
Nasz słodki aniołek Koda poszarpał spodnie Pana Policjanta - dobrze że był to kolega Beaty który przyszedł do Niej w sprawie urzędowej jakiejś - więc nie będzie draki.

Poza tym UWAGA!!
Przyjechała i zabrała go do siebie emerytka z 2 synami. Mam nadzieje, że będzie dobrze. Beata opowiedziała jaki jest Koda i na co zwracac uwagę. Myśle że taka osoba to najlepsze wyjście dla tego czorta.

:multi::multi::multi::multi:

Posted

supergoga napisał(a):

Poza tym UWAGA!!

aniołek kochany. Policjanta poszarpał - może nie lubi władzy. Jego zachowanie trochęmi przypomina zachowanie ToTena. Będzie dobrze, Kodulec się zadomowi i będzie grzeczny.:cool1: ;) :multi:

Posted

ciociu Alfo trafilas w sedno-drugi Totko,najwazniejsze ,ze obaj maja domki.
Nabieram wiekszej odwagi i mam zamiar w najblizszym czasie odwiedzic Totka,wraz z Kajka;) ,oczywiscie jesli tylko Kajka znajdzie domek do tej pory ,to pojade bez niej:razz:

Posted

Kodulec nareszcie!!!:multi::multi::multi: Tylko sprawuj się, proszę, jak trzeba:cool3: No to teraz wielkie ufffff:lol: Mam nadzieję, że dzikusek zrozumie, że jest bezpieczny i kochany. Ciociu Gogo wielkie dzięki za cudowną wiadomość:loveu:

Posted

Niestety nie mam informacji o Kodusiu - okolica gdzie jest nie jest netowa, a Pani która go wzięła też nie komputerowa. Jedno w tym dobre, gdyby było cos nie tak - Koda wróciłby do Beaty. Nie wrócił - czyli chyba ok.
Beata mówiła, że w domku bez innego psa powinno byc dobrze, on zaczął się zmieniać - jednak Blackuś i koty - nie działały dobrze na jego psychikę.
Teraz pewnie ma dom dla siebie, więc może wreszcie sie wyciszy.

• 7 months later...
Posted

Nic nie wiem, ale gdyby było coś nie tak, dostałabym wieści. Osoba która zabrała Kodę to starsza Pani, nie skomputeryzowana. Ale wiadomo było, że dadzą znać jeśli coś będzie nie w porządku. Tym samym brak wieści to chyba dobre wieści.

• 2 months later...
Posted

[quote name='supergoga']
Nic nie wiem, ale gdyby było coś nie tak, dostałabym wieści. Osoba która zabrała Kodę to starsza Pani, nie skomputeryzowana.
Ale wiadomo było, że dadzą znać jeśli coś będzie nie w porządku.
Tym samym brak wieści to chyba dobre wieści.

a Ty nie możesz do tej pani zadzwonic i po prostu zapytac czy wszystko jest w porządku?
Nie zawsze.............................:roll:

Posted

Ja nie mam namiarów na osobe, która przygarnęła Kodę. Miałam tylko umowe, że dostanę wiadomość, gdyby trzeba go było zabrać. A w pozostałym wypadku - jeśli nie ma takiej potrzeby, nie mam wieści - znaczy ok. Jakiś czas temu pisała do mnie p. Beata - że nie było "reklamacji" w sprawie Kody, a na początku gdy sie dopytywała, miała zapewnienie, że jest dobrze. Koda jest w domu spokojniejszy - bo jest sam, ze spokojną osoba.
Więc nie mam przeczucia, żeby było cosik nie tak.

• 2 weeks later...