APSA Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Po tym pierwszym nietrafionym został mi cień niepokoju. Ale mam juz pierwsze zdjęcia z nowego domu: A tu wcześniej - mina Jagi, jak jej oznajmiłam, że znów gdzieś jedziemy ;-) Quote
Charly Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 jak to dobrze ja tak widzieć bezpieczną i czyściutką z nózkami jak sarenka. Dzięki za informacje:) Quote
Panca Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 cudne zdjecia ale mam pewne spostrzezenia - trzeba podciac slicznotce pazurki ;-) Quote
magenka1 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Życzę już Jagusi żeby to był TEN domek mocno w to wierzę zasługuje na to Quote
Niuni&Pupi Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Chciałam napisać, ze miałam okazję poznać nową pania Jagi zanim jeszcze się nią stała, moja przyjacióka zna ją bardzo dobrze. Pani jest naprawdę cudowna i kocha zwierzęta, nie oszczędza na karmie i weterynarzu. Zapewniam, ze możemy odetchnąć z ulgą ;) A zdjęcia cudne, kochana sunieczka :) Quote
APSA Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Niuni&Pupi napisał(a):Chciałam napisać, ze miałam okazję poznać nową pania Jagi zanim jeszcze się nią stała, moja przyjacióka zna ją bardzo dobrze. Pani jest naprawdę cudowna i kocha zwierzęta, nie oszczędza na karmie i weterynarzu. Zapewniam, ze możemy odetchnąć z ulgą ;) No to inwigilacja wielostronna :lol: Mam kolejne wiadomości: Jagunia pierwszego dnia rozregulowała się w kwestii czystości w domu, ale jest bardzo mądra i po pierwszych wpadkach przypomniała sobie, od czego są spacery. Stadko pani w tym pomogło - obserwowała inne suczki, że one przecież robią te rzeczy na dworze, więc ona też powinna. Jest często wypuszczana do ogródka, ale jak jej się akurat nie chce, to zostaje w domu. W końcu co to za przyjemność łazić w zimnie po kałużach. Poza tym Jagusia się rozchodziła i coraz pewniej stawia łapy, coraz mniej jej zadek 'siada'. Jeszcze i ona nam odmłodnieje :-) Quote
mala_czarna Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Normalnie niektórzy potrafią przywrócić mi wiarę w ludzi!! Quote
Niuni&Pupi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Jagunia bezpieczna, ale ciagle masa staruszków potrzebuje pomocy, zapraszam na bazarek, z którego dochód idzie na STARUSZKI Z "KOSZYCZKA" :http://www.dogomania.pl/threads/200296-CI%C4%84GLE-DOK%C5%81ADAMY-Ksi%C4%85%C5%BCki-i-totalny-misz-masz-na-STARUSZKOW%C4%84-SKARPET%C4%98-do-31.01. Quote
iwoniam Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cieszę się bardzo ;-) Oby wszystko było tak wspaniale jak jest teraz. Powodzenia ! Quote
krakowianka.fr Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 no to super jesli po takich przezyciach psica znalazla super domek! Quote
Kociabanda2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [SIZE=2]przepraszam za offa... Serdecznie zapraszam na bazarek PEŁNA MICHA dla Jumbo! http://www.dogomania.pl/threads/202398-Bazarek-PE%C5%81NA-MICHA-dla-Jumbo!-do-25.02.2011-g.21.00.-Zapraszamy! Quote
morisowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jaga doczekała się cudu, a Malibu zdąży..? Proszę, zajrzyjcie na wątek dzikuski Malibu, schorowanej staruszki, z tego samego schr co Jaga: http://www.dogomania.pl/threads/2032...hulec-z-guzami Quote
Recommended Posts