Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po tym pierwszym nietrafionym został mi cień niepokoju. Ale mam juz pierwsze zdjęcia z nowego domu:

A tu wcześniej - mina Jagi, jak jej oznajmiłam, że znów gdzieś jedziemy ;-)

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam napisać, ze miałam okazję poznać nową pania Jagi zanim jeszcze się nią stała, moja przyjacióka zna ją bardzo dobrze. Pani jest naprawdę cudowna i kocha zwierzęta, nie oszczędza na karmie i weterynarzu. Zapewniam, ze możemy odetchnąć z ulgą ;)

A zdjęcia cudne, kochana sunieczka :)

Posted

Niuni&Pupi napisał(a):
Chciałam napisać, ze miałam okazję poznać nową pania Jagi zanim jeszcze się nią stała, moja przyjacióka zna ją bardzo dobrze. Pani jest naprawdę cudowna i kocha zwierzęta, nie oszczędza na karmie i weterynarzu. Zapewniam, ze możemy odetchnąć z ulgą ;)

No to inwigilacja wielostronna :lol:

Mam kolejne wiadomości: Jagunia pierwszego dnia rozregulowała się w kwestii czystości w domu, ale jest bardzo mądra i po pierwszych wpadkach przypomniała sobie, od czego są spacery. Stadko pani w tym pomogło - obserwowała inne suczki, że one przecież robią te rzeczy na dworze, więc ona też powinna. Jest często wypuszczana do ogródka, ale jak jej się akurat nie chce, to zostaje w domu. W końcu co to za przyjemność łazić w zimnie po kałużach.
Poza tym Jagusia się rozchodziła i coraz pewniej stawia łapy, coraz mniej jej zadek 'siada'. Jeszcze i ona nam odmłodnieje :-)

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...