Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

takie ubranka znalazłam tylko tu :( ale to w necie :/ nie dojdzie do dnia operacji :( [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/obroza_dla_psa/ubranka_okulary/sweterki/205946[/url]

Posted

Cholerka. Zajrze dzisiaj do Arkad, moze tam bedzie. Ale kompletnie nie bede miala ani w sobote ani w poniedzialek czasu żeby pojezdzic po sklepach. mam milion szkoleń, pacjentów, pierdów, co do minuty wyliczone, pochlastać się idzie!

Posted

[quote name='ellensilla']Cholerka. Zajrze dzisiaj do Arkad, moze tam bedzie. Ale kompletnie nie bede miala ani w sobote ani w poniedzialek czasu żeby pojezdzic po sklepach. mam milion szkoleń, pacjentów, pierdów, co do minuty wyliczone, pochlastać się idzie![/QUOTE]

cholerka,cholerka.....
moze na pierwsze dni jakies podkoszulki
ja ubieralam takie Labuni.....juz sama nie wiem:(

Posted

Dzwoniłam tutaj, mają kubraczki
dla psa ok 15 kg rozm L - 20 zł
Dzisiaj czynne do 14, w poniedziałek 9-12 i 16-21

Przychodnia weterynaryjna “KANZAWA”
ul. Czajkowskiego 73
51-147 Wrocław (Karłowice)
tel. 71-325-56-88
autobusy; A,105,116,118,119,130,132,147.
(pl.Daniłowskiego)
telefonicznie udzielamy wszelkich informacji organizacyjnych--nie udzielamy porad lekarskich.

Ellensilla, zadzwoniłam do pierwszej lepszej przychodni we Wrocławiu, nie wiem jak to daleko od Ciebie.
Może jest coś bliżej , musiałabyś sama popatrzyć w necie.
Jaki sens coś wysyłać, przecież we Wrocławiu nie w tej jednej przychodni na pewno są kubraczki

Posted

OK, poszukam w sklepie , kupię i podwiozę do dr Szczypki w poniedziałek.
Mój kubraczek jest za mały na Kolę , a poza tym Gusia ma sterylkę w piątek.

Posted

Poker, kupilas juz?
Wlasnie do Interwetu dzwonilem, jest dostepny wiec moge kupic spokojnie, szczegolnie, ze to rzut kamieniem od nas.
Daj znac, zebysmy sie nie zdublowali ;)

Posted

nie, nie kupiłam jeszcze.Wybieram się pod wieczór po zakupy.Ale jak możesz , to kup.
Właśnie dzwonił Hakamairi i ustaliliśmy wszystko.Oni kupią ubranko,a w poniedziałek jadąc na zabieg wstąpią do mnie po Arnikę.

Posted

Widziałam dziś Kolę.Fajny krótkołapki wilczurek. Jest spokojny i pogodny, oczka ma całkiem białe. Trzymam kciuki za jutro i jestem optymistyczna co do przebiegu operacji.

Posted

[quote name='Poker']Widziałam dziś Kolę.Fajny krótkołapki wilczurek. Jest spokojny i pogodny, oczka ma całkiem białe. Trzymam kciuki za jutro i jestem optymistyczna co do przebiegu operacji.[/QUOTE]
To juz jutro i bardzo sie martwie, ale jak Poker jest dobrej mysli to i my bedziemy.
Kola, trzymaj sie!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']To juz jutro i bardzo sie martwie, ale jak Poker jest dobrej mysli to i my bedziemy.
Kola, trzymaj sie!!![/QUOTE]
Też trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze:)
Za kubraczek zapłacę tylko nie wiem komu ma przelać.
Poprosze o kwotę i nr konta