ellensilla Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kola sie nie męczy! :) Jest w super formie i nastroju :) Ja potrzebuję kilku dni, żeby ustalić pewne kwestie i Kola jedzie do naprawy. Nie chciałam, żeby zmieniał miejsce bycia przed operacją bo jemu dość długo zajmuje przystosowanie się do nowego miejsca, jest niespokojny, szczeka, stresuje się, wpada na przedmioty...Pomyślałam ze lepiej bedzie jak przejdzie rekonwalescencję u nas, to i tak jest ogromny stres. Quote
giselle4 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='ellensilla']Kola sie nie męczy! :) Jest w super formie i nastroju :) Ja potrzebuję kilku dni, żeby ustalić pewne kwestie i Kola jedzie do naprawy. Nie chciałam, żeby zmieniał miejsce bycia przed operacją bo jemu dość długo zajmuje przystosowanie się do nowego miejsca, jest niespokojny, szczeka, stresuje się, wpada na przedmioty...Pomyślałam ze lepiej bedzie jak przejdzie rekonwalescencję u nas, to i tak jest ogromny stres.[/QUOTE] ok... bo juz myslalam ze nie masz mozliwosci jego operacji,, sorry napisalam do pani Iwonki aby pomogla:) dla niego to byc i zyc a On jest najwazniejszy. ok....pozbieraj sei i zrob ten zabieg bo dom tymczasowy moze sie rozmyslec a wtedy On zostanie na lodzie:( Quote
fiorsteinbock Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Jakies nowe wiesci odnosnie operacji? Quote
giselle4 Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Jakies nowe wiesci odnosnie operacji?[/QUOTE] tak,powinna byc jak najszybciej kiedy serduszko jest wzmocnione i kiedy jest taki radosny.... Quote
ellensilla Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Cioteczki, operacja jest w poniedziałek o 17: 30 i BARDZO PILNIE potrzebujemy kubraczka pooperacyjnego. Poker słusznie zauwazyła, że klosz w przypadku ślepaczka to za duży stres. kto mógłby nam pozyczyć? ładnie prosimy :) Quote
fochu Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 cholera ja mam kubraczek ale po kocie chyba Koli tam nie upchniemy :P Quote
Mysza2 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 też mam kubraczek ale na moją onkowatą Sabę 37 kg :( Ellenisilla, gdyby nikt nie miał to kup u weta a ja Ci kaskę przeleję Quote
basia34 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Sambulu ja tez trzymam kciuki i w gore smigaj. Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='ellensilla']Cioteczki, operacja jest w poniedziałek o 17: 30 i BARDZO PILNIE potrzebujemy kubraczka pooperacyjnego. Poker słusznie zauwazyła, że klosz w przypadku ślepaczka to za duży stres. kto mógłby nam pozyczyć? ładnie prosimy :)[/QUOTE] cioteczki blagam ja swoj pozyczylam i juz 2 lata czekam na zwrot..... dziękuje:0 Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='Mysza2']też mam kubraczek ale na moją onkowatą Sabę 37 kg :( Ellenisilla, gdyby nikt nie miał to kup u weta a ja Ci kaskę przeleję[/QUOTE] masz racje Myszko zapłacimy obie:) Quote
Poker Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 kubraczek trzeba kupić wcześniej sklepie zoologicznym , bo dr Szczypka nie ma. Quote
giselle4 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 [quote name='Poker']kubraczek trzeba kupić wcześniej sklepie zoologicznym , bo dr Szczypka nie ma.[/QUOTE] dziekujemy Poker:) za info Quote
Mysza2 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 ellensilla to napisz ile za ten kubraczek przelać i prześlij mi na pw nr konta zajrzyjcie na bazarek dla Lisia i Amorka [url]http://www.dogomania.pl/threads/204160-Dla-Lisia-i-Amora-na-bazarek-przysz%C5%82a-pora-do-27.03.2001-godz-22-00[/url] Quote
ellensilla Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 napiszcie mi dziewczyny gdzie we Wro, jesli ktoras wie moge kupic taki kubraczek, bo pewnie nie w kazdym zoologicznym? Quote
Recommended Posts