Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kola sie nie męczy! :) Jest w super formie i nastroju :) Ja potrzebuję kilku dni, żeby ustalić pewne kwestie i Kola jedzie do naprawy. Nie chciałam, żeby zmieniał miejsce bycia przed operacją bo jemu dość długo zajmuje przystosowanie się do nowego miejsca, jest niespokojny, szczeka, stresuje się, wpada na przedmioty...Pomyślałam ze lepiej bedzie jak przejdzie rekonwalescencję u nas, to i tak jest ogromny stres.

Posted

[quote name='ellensilla']Kola sie nie męczy! :) Jest w super formie i nastroju :) Ja potrzebuję kilku dni, żeby ustalić pewne kwestie i Kola jedzie do naprawy. Nie chciałam, żeby zmieniał miejsce bycia przed operacją bo jemu dość długo zajmuje przystosowanie się do nowego miejsca, jest niespokojny, szczeka, stresuje się, wpada na przedmioty...Pomyślałam ze lepiej bedzie jak przejdzie rekonwalescencję u nas, to i tak jest ogromny stres.[/QUOTE]

ok...
bo juz myslalam ze nie masz mozliwosci jego operacji,,
sorry
napisalam do pani Iwonki aby pomogla:)
dla niego to byc i zyc
a On jest najwazniejszy.
ok....pozbieraj sei i zrob ten zabieg bo dom tymczasowy moze sie rozmyslec a wtedy On zostanie na lodzie:(

Posted

Cioteczki, operacja jest w poniedziałek o 17: 30 i BARDZO PILNIE potrzebujemy kubraczka pooperacyjnego. Poker słusznie zauwazyła, że klosz w przypadku ślepaczka to za duży stres.
kto mógłby nam pozyczyć? ładnie prosimy :)

Posted

[quote name='ellensilla']Cioteczki, operacja jest w poniedziałek o 17: 30 i BARDZO PILNIE potrzebujemy kubraczka pooperacyjnego. Poker słusznie zauwazyła, że klosz w przypadku ślepaczka to za duży stres.
kto mógłby nam pozyczyć? ładnie prosimy :)[/QUOTE]
cioteczki blagam
ja swoj pozyczylam i juz 2 lata czekam na zwrot.....
dziękuje:0

Posted

[quote name='Mysza2']też mam kubraczek ale na moją onkowatą Sabę 37 kg :(
Ellenisilla, gdyby nikt nie miał to kup u weta a ja Ci kaskę przeleję[/QUOTE]

masz racje Myszko zapłacimy obie:)

Posted

ellensilla to napisz ile za ten kubraczek przelać i prześlij mi na pw nr konta

zajrzyjcie na bazarek dla Lisia i Amorka
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204160-Dla-Lisia-i-Amora-na-bazarek-przysz%C5%82a-pora-do-27.03.2001-godz-22-00[/url]