gonia66 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 MOja sunia tez ryżu nie lubi:(Wyjada mięsko a ryż dookola miski lata:D A podziekowania śliczne:):) Quote
ellensilla Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No to jak, ciągle ma suche wpierniczać? Szczypka mi powiedział, żebym mu wcale Chappi nie dawała... Quote
fiorsteinbock Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Sprobuj makaron wprowadzic zamiast ryzu. Quote
Mysza2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='ellensilla']No to jak, ciągle ma suche wpierniczać? Szczypka mi powiedział, żebym mu wcale Chappi nie dawała...[/QUOTE] Chapi mu nie dawaj. Ja moją karmię Puriną dog How, najlepszy jak wiadomo jest Royal ale drogi. Może cioteczki polecą Ci jakieś jeszcze średnio drogie karmy ale nie Chapi ani Pedigree Quote
Mysza2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Edytko ja zaraz po wizycie u fryzjera wysłałam paniom podziękowanie (nie takie śliczne jak Twoje oczywiście) i panie mi odpisały żeby poinformować wszystkie domy tymczasowe że będą wypiękniać psy z DT szukające domów za darmo. Poinformujcie kogo się da z okolic Wrocławia to link do ich stronki [url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url] tylko panie proszą o telefonicze lub mailowe zgłaszanie się Quote
ellensilla Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ha! Wiedziałam że ten psi fryzjer to był dobry pomysł! :) A z tą karmą to ja chętnie mu kupię Purinę senior (Szczypka polecał) tylko co mam zrobić z dwoma torbami Chappi, które Kola dostał jako wyprawkę? Może bym je przekazała jakiemuś innemu psiakowi i kupiła Purinę? Jak myślicie? Skoro ma nie jeść CHappi, to może jakiś inny psiak by skorzystał? Quote
Mysza2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='ellensilla']Ha! Wiedziałam że ten psi fryzjer to był dobry pomysł! :) A z tą karmą to ja chętnie mu kupię Purinę senior (Szczypka polecał) tylko co mam zrobić z dwoma torbami Chappi, które Kola dostał jako wyprawkę? Może bym je przekazała jakiemuś innemu psiakowi i kupiła Purinę? Jak myślicie? Skoro ma nie jeść CHappi, to może jakiś inny psiak by skorzystał?[/QUOTE] Ellensilla przepraszam z tymi radami o jedzeniu, nie wiedziałam że masz zapas karmy , myślałam że kupujesz. Wchrzaniłam się między wódkę a zakąskę. Quote
Edi100 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Mysza2']Edytko ja zaraz po wizycie u fryzjera wysłałam paniom podziękowanie (nie takie śliczne jak Twoje oczywiście) i panie mi odpisały żeby poinformować wszystkie domy tymczasowe że będą wypiękniać psy z DT szukające domów za darmo. Poinformujcie kogo się da z okolic Wrocławia to link do ich stronki [url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url] tylko panie proszą o telefonicze lub mailowe zgłaszanie się[/QUOTE] Kuchnia, suuuper babki:) Quote
giselle4 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [quote name='fiorsteinbock']U mnie z ryzem teraz roznie, nie zawsze psy chcialy jesc :)[/QUOTE] dziekuje ,podziekowania piekne:) Szaronka wcina sucha ale ryz czy kasza z kurczakiem ,rosołek,tunczyk to jej ulubione dania:) Quote
giselle4 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 dodaj do Chappi pasztetowej,kaszanki czy tunczyka w puszce i jak nie zje to ja jestem spiaca krolewna:( Quote
ellensilla Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Giselko, dotarly szeleczki :) Kola dziekuje za smierdzace prezenciki, bardzo mu sie podobaja :) Sprobuje dodac kaszany, zobaczymy czy zje, szkoda by mi bylo caly gar wyrzucac... Quote
Edi100 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Śmierdzące prezenciki, jak to uroczo brzmi, hi hi:) Jak Przystojniak? Quote
Nadziejka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Napewno juz spokojniejszy , kochaniutek malutek:loveu::cool2: Quote
caromina Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Sorry za off topa. Prosze o pomoc w tym watku [url]http://www.dogomania.pl/threads/200241-Wyprowadza-psa-z-reklamówką-na-głowie?p=16113627#post16113627[/url] Quote
giselle4 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='Edi100']Śmierdzące prezenciki, jak to uroczo brzmi, hi hi:) Jak Przystojniak?[/QUOTE] takie smierdziele moga jego upokajac...:) Quote
Edi100 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='giselle4']takie smierdziele moga jego upokajac...:)[/QUOTE] Piesy uwielbiają takie smaczki:):) Może nigdy wcześniej ich nawet nie wąchał:(:( Quote
giselle4 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='Edi100']Piesy uwielbiają takie smaczki:):) Może nigdy wcześniej ich nawet nie wąchał:(:([/QUOTE] moze ale kupie troche i wysle jemu to bedzie na uspokojenie maluszka..... albo w sobote Edytka zawiezie Quote
Mysza2 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 A jak z sąsiadami. A szczekacz dalej szczeka jak was nie ma? Quote
fiorsteinbock Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Smierdzace i jakie smaczne :) I jak z jedzonkiem, kaszana pomogla? Quote
ellensilla Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Proba z kaszanka bedzie jutro :) Sasiedzi narazie dali spokoj z kartkami, ale za to wzmogli halasy ze swojego mieszkania. To tak chyba zeby nam pokazac ze i tak oni sa gora...Buractwo pospolite, tak to sie chyba wabi... I Giselko, Kola z gory dziekuje za wszystkie smierdziuchy! Z tego co widze, im bardziej smierdzi tym szbyciej znika! ;) Quote
andegawenka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='wieso']my mowimy szybciutko- dobranoc :)[/QUOTE] I my też[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_22_11.gif[/IMG] Quote
Mysza2 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='andegawenka']I my też[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_22_11.gif[/IMG][/QUOTE] no to pa śpiochom:sleep2: Quote
giselle4 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 [quote name='wieso']my mowimy szybciutko- dobranoc :)[/QUOTE] witam pieknie z rana:) Quote
Recommended Posts