Jump to content
Dogomania

Sambo,opuscil nas dzisiaj o 11 ,zegnaj aniolku my bedziemy pamietac:(

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='ellensilla']No to jak, ciągle ma suche wpierniczać? Szczypka mi powiedział, żebym mu wcale Chappi nie dawała...[/QUOTE]
Chapi mu nie dawaj.
Ja moją karmię Puriną dog How, najlepszy jak wiadomo jest Royal ale drogi.
Może cioteczki polecą Ci jakieś jeszcze średnio drogie karmy ale nie Chapi ani Pedigree

Posted

Edytko ja zaraz po wizycie u fryzjera wysłałam paniom podziękowanie (nie takie śliczne jak Twoje oczywiście) i panie mi odpisały żeby poinformować wszystkie domy tymczasowe że będą wypiękniać psy z DT szukające domów za darmo.
Poinformujcie kogo się da z okolic Wrocławia
to link do ich stronki
[url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url]
tylko panie proszą o telefonicze lub mailowe zgłaszanie się

Posted

Ha! Wiedziałam że ten psi fryzjer to był dobry pomysł! :)
A z tą karmą to ja chętnie mu kupię Purinę senior (Szczypka polecał) tylko co mam zrobić z dwoma torbami Chappi, które Kola dostał jako wyprawkę? Może bym je przekazała jakiemuś innemu psiakowi i kupiła Purinę? Jak myślicie? Skoro ma nie jeść CHappi, to może jakiś inny psiak by skorzystał?

Posted

[quote name='ellensilla']Ha! Wiedziałam że ten psi fryzjer to był dobry pomysł! :)
A z tą karmą to ja chętnie mu kupię Purinę senior (Szczypka polecał) tylko co mam zrobić z dwoma torbami Chappi, które Kola dostał jako wyprawkę? Może bym je przekazała jakiemuś innemu psiakowi i kupiła Purinę? Jak myślicie? Skoro ma nie jeść CHappi, to może jakiś inny psiak by skorzystał?[/QUOTE]
Ellensilla przepraszam z tymi radami o jedzeniu, nie wiedziałam że masz zapas karmy , myślałam że kupujesz.
Wchrzaniłam się między wódkę a zakąskę.

Posted

[quote name='Mysza2']Edytko ja zaraz po wizycie u fryzjera wysłałam paniom podziękowanie (nie takie śliczne jak Twoje oczywiście) i panie mi odpisały żeby poinformować wszystkie domy tymczasowe że będą wypiękniać psy z DT szukające domów za darmo.
Poinformujcie kogo się da z okolic Wrocławia
to link do ich stronki
[url]http://www.psi-fryzjer.wroclaw.pl/[/url]
tylko panie proszą o telefonicze lub mailowe zgłaszanie się[/QUOTE]
Kuchnia, suuuper babki:)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']U mnie z ryzem teraz roznie, nie zawsze psy chcialy jesc :)[/QUOTE]
dziekuje
,podziekowania piekne:)
Szaronka wcina sucha ale ryz czy kasza z kurczakiem ,rosołek,tunczyk to jej ulubione dania:)

Posted

[quote name='giselle4']takie smierdziele moga jego upokajac...:)[/QUOTE]
Piesy uwielbiają takie smaczki:):)
Może nigdy wcześniej ich nawet nie wąchał:(:(

Posted

[quote name='Edi100']Piesy uwielbiają takie smaczki:):)
Może nigdy wcześniej ich nawet nie wąchał:(:([/QUOTE]
moze
ale kupie troche i wysle jemu
to bedzie na uspokojenie maluszka.....
albo w sobote Edytka zawiezie

Posted

Proba z kaszanka bedzie jutro :)
Sasiedzi narazie dali spokoj z kartkami, ale za to wzmogli halasy ze swojego mieszkania. To tak chyba zeby nam pokazac ze i tak oni sa gora...Buractwo pospolite, tak to sie chyba wabi...
I Giselko, Kola z gory dziekuje za wszystkie smierdziuchy! Z tego co widze, im bardziej smierdzi tym szbyciej znika! ;)