Poker Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Wszystko na to wskazuje ,że ma DS. Znajoma już umówiła chłopaka na jutro na kastrację.Prosiłam ,żeby przy okazji ząbki mu podczyścili. Będą jeszcze dzwonić do przyszłego DS, żeby uczulić na różne sprawy. Foksio , tak jak i Maja jest jeszcze strachliwy, szczeka na obcych.W domu jest grzeczny , bawi się . Gruczoły były w stanie zapalnym , dostaje jeszcze antybiotyk w tabletkach , był na kontroli i już nie ma ropy. Kastracja ma kosztować do 160 zł. Quote
Lucyna Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Super Pokerku, super ... dobrze, że wzięłaś się za ten domek ... powodzenia :loveu: Quote
Awit Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 O !!! Foksik kochany znalazł domek, tralala:-) Ależ się cieszę!! I zaraz straci jajeczka:-) A kto to Bilon i czemu Pani go nie dostała? Z tamtego koszmaru Livcia, Koksa, Foksik, Majeczka mają nowe domki. Rysio, Romuś, i jeszcze jeden psiaczek zostały. Jak ten 7 psiak ma na imię, zapomniałam... Niechby i one już miały domeczki. Quote
Poker Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 z Majeczką chyba jeszcze nie jest pewne.Jutro idę na wizytę , to się okaże. A Bilon jest tu http://www.dogomania.pl/threads/173563-Hotel-lub-ulica-od-darczy%C5%84c%C3%B3w-zale%C5%BCy-dalszy-los-Bilona!Pomoc-w-og%C5%82oszeniach-potrzebna Quote
Poker Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Już rozmawiałam z panią dzisiaj rano.Jak się śmiała z radości , gdy powiedziałam ,że dostanie Foksia. Żałowała ,że dopiero za kilka dni, bo już nie może się doczekać. Rozumie co to znaczy pies po przejściach, przygotuje adresatkę, zgadza się go prowadzić na obroży , szelkach i 2.smyczach.Będzie go karmić suchym i gotowanym. Trzymamy dziś kciuki za jego zabieg. Quote
dorota k. Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 I jak się Chłopak po odjajczeniu miewa? Wszystko OK? A jak wizyta w sprawie Majeczki? Quote
Poker Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Foks już po operacji.Wybudził się i macha ogonkiem. Ma założony abażur. Planujemy przekazanie go do DS na środę. Quote
Lidan Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Biedaczek. Z abażurem i bolącymi jajkami Miejmy nadzieję, że domek już się nie wycofa i żadne nie przewidziane okoliczności nie staną na przeszkodzie w dotarciu Foksika do nowego domku :kciuki: Quote
monika083 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Lidan napisał(a):Biedaczek. Z abażurem i bolącymi jajkami Miejmy nadzieję, że domek już się nie wycofa i żadne nie przewidziane okoliczności nie staną na przeszkodzie w dotarciu Foksika do nowego domku :kciuki: a wiecie ,ta kastracja to chyba nie taka straszna. Ja wzielam Bruna ze schronu dzien po ,to znaczy z samego rana jak tylko schron otworzyli.I byl jeszcze troche skolowany po narkozie ,a w domu juz mi sie brzuchem do gory wywalal i wariowal i nie wydawalo sie ,zeby cos tam go bolalo:) Quote
Awit Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Foksik, cieszę się razem z Tobą ze znalezienia domku:-) Quote
dorota k. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Co tam u Foksia słychać:) Jak się czuje? Quote
Lidan Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 monika083 napisał(a):a wiecie ,ta kastracja to chyba nie taka straszna. Ja wzielam Bruna ze schronu dzien po ,to znaczy z samego rana jak tylko schron otworzyli.I byl jeszcze troche skolowany po narkozie ,a w domu juz mi sie brzuchem do gory wywalal i wariowal i nie wydawalo sie ,zeby cos tam go bolalo:) Na pewno mniej inwazyjny zabieg niż u suki ale jednak rana jakaś jest, a psy jak większość facetów cackają się ze sobą i choroby przeżywają bardziej :eviltong: Quote
Poker Posted January 30, 2011 Author Posted January 30, 2011 [I][B][COLOR=green]Foks po zabiegu czuje się bardzo dobrze.dzielny chłopak. Chciałby poszaleć, ale przeszkadza mu abażur.Raz na spacerek mu zdjęłam, ale za bardzo musiałam go pilnować. Jeszcze jutro pochodzimy z abażurem. Wieczorem przy okazji spacerku odwiedzimy wet. , niech go poogląda, moze wrócimy juz bez abażuru. B. i F. [/COLOR][/B][/I] Quote
Lidan Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mam nadzieję, że abażur szybko zniknie z życia Foksika i pozostanie tylko mglistym wspomnieniem, a piesek szczęśliwie popędzi do nowego domku. [CENTER][IMG]http://www.picturesanimations.com/d/dogs/96.gif[/IMG][/CENTER] Quote
dorota k. Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Pewnie Chłopaczek powoli pakuje walizki, do środy już niedaleko:) Quote
Awit Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Och Foksik, żebyś Ty wiedział jak ja się cieszę, że idziesz do swojego domeczku:-) Poker który jeszcze psiak jest z tego domu co Foksik, Rysio, Romuś i dziewczyny? Quote
Poker Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Ja wiem jeszcze o Majeczce, a chłopaków nie znam za bardzo. Foksio może pakować walizki.Przed chwilą rozmawiałam z przyszłą jego pańcią.Jak się cieszyła ,że to jutro.Kupiła nową obróżkę i smyczkę, spanko ma po jamniku. Jesteśmy umówione jutro na 19. Kastracja kosztowała 140 zł. Quote
dorota k. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Powodzenia Chłopaczku:) Niecierpliwie będę czekała na info o przeprowadzce i info z nowego domku:) A Foksiu zmieści się na spaniu po jamniczku:razz: Quote
Poker Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Wierna ciocia Dorota zagląda stale do chłopaka. Innym ciociom też dziękuję za odwiedziny. Powinien się zmieścić na spanku , bo on jest malutki ,a nie wszystkie jamniki są królicze.:loveu: Quote
dorota k. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Pokerku - będziesz przy przeprowadzce Foksia? Trzymam kciukasy za Chłopaczka:) I czekam na info:) Quote
Poker Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 będę razem ze znajomą przekazywać chłopaka. Quote
dorota k. Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Dzisiaj WIELKI DZIEŃ DLA FOKSIA :) Powodzenia CHŁOPAKU :) Quote
Recommended Posts