Poker Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Tak napisała o Foksiu jego obecna opiekunka. Kilka słów o Foksie. Psina czysta, pogodna, spragniona czułości. Chętna do zabawy. Uwielbia podwórko. Niestraszny mu mróz, deszcz. Tak na prawdę to nie dałam mu jeszcze szansy wyszalenia się podczas zabawy. Reaguje różnie na widok psów duzych , małych. Głównie psiaki są za ogrodzeniem. Czasami sie najeży, czasami próbuje warczec, ale szybko sie uspokaja na hasło "spokój, nie wolno". Psiaki biegające swobodnie , same po Pawlowicach , nie wywołuja u niego żadnej agresji i zbytniej ciekawości. Czasami się wyprostuje. Idąc cały czas węszy, tropi ślady. Z kotami nie ma żadnych problemów. Nie puszczałam go jeszcze ze smyczy bo nie mam pewności czy na 'Foks" wróci do nogi. To jeszcze młody pies, ktory chyba latał po wsi samopas lub w towarzystwie innych kundli. W stosunku do ludzi bywa różny w zachowaniu. generalnie boi sie płci męskiej, ale da się to przezwycięzyć. Ostanio obszczekał mojego kuzyna,nawet ze strachu się posiusiał, ale powoli się uspokoił, poszedł z nim chętnie na spacer i było ok. Psina mądra i da się ją wychować , będzie bardzo wierna. Jestem jego panią , chodzi krok w krok za mną. Na kanapce też chetnie by pospał.Bo skoro mogą koty, to dlaczego jemu nie wolno? I chyba ma rację .Ale nie wiemy gdzie trafi, więc lepiej niech się trzyma podłogi, na ktorej ma miękki kocyk i dywanik. Można z tego tekst ułożyć do ogłoszeń.Zrobię to dziś . Quote
Avilia Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Poker']Tak napisała o Foksiu jego obecna opiekunka. Kilka słów o Foksie. Psina czysta, pogodna, spragniona czułości. Chętna do zabawy. Uwielbia podwórko. Niestraszny mu mróz, deszcz. Tak na prawdę to nie dałam mu jeszcze szansy wyszalenia się podczas zabawy. Reaguje różnie na widok psów duzych , małych. Głównie psiaki są za ogrodzeniem. Czasami sie najeży, czasami próbuje warczec, ale szybko sie uspokaja na hasło "spokój, nie wolno". Psiaki biegające swobodnie , same po Pawlowicach , nie wywołuja u niego żadnej agresji i zbytniej ciekawości. Czasami się wyprostuje. Idąc cały czas węszy, tropi ślady. Z kotami nie ma żadnych problemów. Nie puszczałam go jeszcze ze smyczy bo nie mam pewności czy na 'Foks" wróci do nogi. To jeszcze młody pies, ktory chyba latał po wsi samopas lub w towarzystwie innych kundli. W stosunku do ludzi bywa różny w zachowaniu. generalnie boi sie płci męskiej, ale da się to przezwycięzyć. Ostanio obszczekał mojego kuzyna,nawet ze strachu się posiusiał, ale powoli się uspokoił, poszedł z nim chętnie na spacer i było ok. Psina mądra i da się ją wychować , będzie bardzo wierna. Jestem jego panią , chodzi krok w krok za mną. Na kanapce też chetnie by pospał.Bo skoro mogą koty, to dlaczego jemu nie wolno? I chyba ma rację .Ale nie wiemy gdzie trafi, więc lepiej niech się trzyma podłogi, na ktorej ma miękki kocyk i dywanik. Można z tego tekst ułożyć do ogłoszeń.Zrobię to dziś . Jestem w ogromnym szoku jak szybko te psiaki się zmieniają.U wariatki zastraszone,dzikie,w normalnym domu wspaniałe psy. Poker czekam na jakiś fajny tekst i ruszam z ogłaszaniem.Mam już stały internet i czasu niemało obecnie. Quote
Lidan Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Fajnie psisko. Poker życzę powodzenia i pomysłowości w tworzeniu ;-) Quote
mikoada Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Czy Foksik jest w Pawłowicach?? tych na Śląsku?? Quote
BUDRYSEK Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 czy może ktoś pomóc z ogłoszeniami? dzięki! Quote
Lidan Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 A masz już gotowy tekst? Ja oferowałam pomoc (z doskoku, w miarę wolnego czasu) ale nie potrafię pisać ładnych ogłoszeń ...poza wyjątkami gdy mnie coś natchnie ale akurat mam pustkę w głowie. Quote
Poker Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Wprawdzie dziś już jest jutro ,ale skleciłam krótki tekst, może jakaś dobra dusza wykorzysta do ogłoszeń. Zaraz zrobię ogłoszenie we wrocławskiej Wyborczej. Foks to mały mierzący ok.35 cm w kłębie rudy piesek.Został zabrany z bardzo złych warunków do domku tymczasowego, gdzie czeka na ludzi, którzy go pokochają na zawsze.Jest radosny i przyjazny do ludzi , psów i kotów, ale boi się dzieci.Zachowuje czystość , bardzo lubi spacery.Kontakt w sprawie adopcji pod nr telefonu 71 3482951. Quote
Awit Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Na jakie województwo go ogłaszać? Jutro może na kilka stron go wrzucę. Dziś już nie mam siły. Quote
Poker Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Awit napisał(a):Na jakie województwo go ogłaszać? Jutro może na kilka stron go wrzucę. Dziś już nie mam siły. myślę ,że można na wszystkie jakie się da, im więcej , tym lepiej.Dzięki. Quote
Awit Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Ja mało ogłaszam, oni tam chcą czasem wpisania województwa. Na alegratce np nie umiem oznaczyć całej polski, za żadnym razem mi się nie udaje:-) On jest we wrocławiu? Quote
Poker Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Awit napisał(a):Ile on ma lat? a widzisz , gapiszon ze mnie , bo nie napisałam w ogłoszeniu . OK 1,5 - 2 lat, smarkacz jeszcze. Quote
Poker Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Kto zrobi chłopakowi ogłoszenia?? Quote
__Lara Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Poker napisał(a):Kto zrobi chłopakowi ogłoszenia?? Jak mi przypomnicie jakbym zapomniała to mu zrobię :) Quote
BUDRYSEK Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='__Lara']Jak mi przypomnicie jakbym zapomniała to mu zrobię :) przypominamy ;) ***** znaleziono SH/AM http://www.dogomania.pl/threads/1991...8#post16012628 Quote
Awit Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Zrobiłam mu w nocy tutaj, już nie wchodziłam na dogo, bo w ogóle z kina wróciłam grubo po północy, i po ogłoszeniach juz nie miałam sily. www.alegratka.pl www.cafeanimal.pl www.gumtree www.adopcjapsa.pl www.kupiepsa.pl www.psy.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.adopcje.org www.wybierzmiska.pl www.szerlok.pl Na alegratce jeszcze przed wyjściem zdążyłam http://ale.gratka.pl/ogloszenie/10416051_foksik_zaczyna_nowe_zycie.html Resztę potem, tu gumtree http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Foksik-czeka-na-nowe-zycie-W0QQAdIdZ250880035 Podawałam mojego maila, więc potwierdzenia przychodziły do mnie, czy dać linki do każdego ogłoszenia? Bo wystarczy wejść w mieszańce, albo dolnośląskie i on tam jest. No dobra, jeszcze na szerloku byłam http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/foksik-czeka-na-nowe-zycie-ID4qVl.html Jeszcze tu go wrzuciłam www.darmobranie.pl www.morusek.pl [FONT="]www.animalia.pl[/FONT] Quote
Poker Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Foksiowi wspaniałego domku, jego opiekunce Bożenie i wszystkim odwiedzającym jego wątek dużo radości w nowym roku życzy cioteczka Poker z mężem i wszystkimi futrami Quote
Lidan Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Przyłączam się do życzeń: Zdrówka dla wszystkich i dobrego domku dla Foksika :BIG: Quote
Recommended Posts