Poker Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Może i będzie tęsknił za kotami,ale trudno, coś za coś. Fajnie ,że chodzi za pańcią, ona kocha psy, będzie chłopak miał dobrą mamusię. Całe szczęście ,ze kontakt do pani nie przepadł, bo to w sam raz domek dla Foksia.Nie wyobrażam sobie Bilona w 1 pokoju z nyżą na V piętrze. Quote
dorota k. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nie ma się co dziwić, że Foksiu troszkę zdezorientowany. Przyzwyczaił się już do dobrego DT. Opalacze - znaczy się fartuszek - super ale ździebko mało męski:evil_lol: Chłopaczku czekamy na wieści - bądź kochany i szczęśliwy:loveu: Quote
monika083 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 jutro rano znow wypytam pania na gg o Foksia ,nie chce jej tez vcaly czas zawracac glowy . Wlasnie ,widac ,ze pani kocha psy ,ale warunki mieszkaniowe faktycznie bardziej pasuja do malego ,spokojnego Foksia psa ,niz Bilona. Quote
Lidan Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Dobrze, że Foksikowi udało się znaleźć najpierw super tymczasowe schronienie a teraz stały domek. Z całego serca życzę mu powodzenia. Fartuszek nie najgorszy Ale co tam ;-) Ważne, że chłopak już grzeje doopkę W SWOIM DOMKU :happy1: Quote
dorota k. Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 To niecierpliwie czekam do jutra jak wieści z domku i co u Foksiastego słychać:) Quote
monika083 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 dorota k. napisał(a):To niecierpliwie czekam do jutra jak wieści z domku i co u Foksiastego słychać:) to donosze ,ze wszystko ok , Foksik spal kolo lozka , tylko wczoraj ani dzisiaj sie nie zalatwil (pewnie ze stresu) , ale zjadl i pije. Quote
Poker Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Dzięki monika083 za wiadomości. Nie chciałam od rana wydzwaniać do pani. Brak sioo i koo na pewno ze stresu. Ważne ,że je i pije to i reszta w końcu też będzie musiała być. Quote
Poker Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 A ja panią "nadzwoniłam" Wszystko OK. Jak Monika pisała. spał koło jej tapczanu, nie chciał na swoim posłanku.Chodzi krok w krok za pańcią.Czeka nawet pod toaletą. Na spacerek pędził z chęcią ,ale pani mówi ,że wszystko super. Zjadł bardzo ładnie.To teraz brakuje tylko sioo i koo na spacerku. Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Koo to jeszcze mogę zrozumieć, ale siooo:crazyeye: Ale się Chłopak zatkał. Mam nadzieję, że po południu już było ok. A będą zdjątka z domku:razz: Quote
Awit Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ależ się cieszę, że Foksik już u siebie:-) Fizjologia zadziałała już?? Na pewno wszystko będzie tak jak potrzeba, Foksiku powodzenia!! A ja mu jeszcze poodświerzałam ogłoszenia ostatnio, więc jakby coś to nie żegnajcie się z telefonującym:-) Quote
monika083 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no niestety dalej sisiu ani kupki nie zrobil ,wlasnie pisze z pancia na gg ,chodzila z nim teraz po dworze . oj stresuje sie chlopak cos.. Quote
neshia Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Ale Foks jest piękny! Mam słabość do brązowych kudłaczy :loveu: Nawet w tym fartuszku wygląda ślicznie. Bardzo się ciesze, że ma już swój ukochany domek. Zasługiwał na to a dzięki DT dostał taką szansę. Widać, że jest szczęśliwy! P.S. Może warto zaprowadzić rudzielca na jakieś miejsce uczęszczane i gęsto 'zaznaczane' przez psy, żeby poczuł wiatr we włosach? Albo zorganizować jakieś spotkanie z łagodnym kolegą, który przypomni co i jak na dworze ;) Quote
dorota k. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 No Rudzielcu, nie wygłupiaj się i nie męcz. Wiesz ile ciotek się ucieszy jak zrobisz sioo i koo. Quote
Poker Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 To rzeczywiście się zatkał. Czasem moje tymczasowiczki też po 1,5 -2 doby niczego nie robiły.W końcu będzie musiał , nie da rady wytrzymać. Quote
monika083 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Foksik zrobil sisiu:multi: w mieszkaniu ,bo w mieszkaniu ale zrobil:oops: Pani nawet nie zdazyla z nim wyjsc juz ,a jak wyszla to jeszcze zrobil kupala:evil_lol: Takze jest ok , zjadl sniadanko i zaczepia do zabawy ,podgryza za rece.:loveu: Quote
Poker Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 ale radosna nowina :multi: , to tylko my ,zwariowane ciotki się cieszymy z takiego wydarzenia."Normalni" to by się w czoło popukali. Czyli chłopak już wyjdzie na prostą. Quote
Poker Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 monika, nie pisałaś a panią na GG? Quote
monika083 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Poker napisał(a):monika, nie pisałaś a panią na GG? wczoraj pisalam ,a zaraz tez pania pomecze. W kazdym razie wczoraj Foksik znow w mieszkaniu sie zsiusial. Quote
dorota k. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 O kurczaki. Monika , rozmawiałaś dzisiaj. Quote
monika083 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dorota k. napisał(a):O kurczaki. Monika , rozmawiałaś dzisiaj. tak ,jest ok , Foksik zostaje grzecznie w domu ,jak pancia wraca to ponoc strasznie soe cieszy i ''tancuje'':D Ale na spacerze wciaz sie rozglada jakby szukal pani z dt..pewnie bidok troche teskni. Poza tym jest czujny i powarkuje jak slyszy cos na klatce. Powiedzialam pani ,ze on musi sie przyzwyczaic do nowych odglosow i zapachow i za kilka tygodni nie bedzie go ruszac jak ktos po klatce idzie. A wlasnie pisze teraz z pancia i Foksiu dzisiaj caly dzien nie zalatwil sie.. Quote
dorota k. Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Miejmy nadzieje, że te problemy z załatwianiem się miną a Pańcia rozumie, że Foksiu potrzebuje trochę czasu aby się przyzwyczaić. Quote
Awit Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ojej, my wiemy, że te sikanie w domu to ze stresu, pies siedział w koszmarze, potem normalny domek, następnie kastracja i zmiana domku. Kurcze tyle przeszedł... Pani chyba rozumie przejściowe kłopoty Foksa? Czy po zsikaniu się, mówi mu że nie wolno i zabiera go na dwór, gdzie po sikaniu go pochwali? Słuchajcie, a może tak być, że w wyniku kastracji coś mu uszkodzono...? Eee chyba nie? A może warto zrobić mu podstawowe badanie moczu? Quote
Recommended Posts