nika28 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Tutaj link : [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=172119132827212[/url] :) Quote
kmurdz Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 ok, juz jestem na linku. dobra, porobie troche zamieszania jeszcze. Quote
pola53 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='kmurdz']do gory malenka! dorzucam 20 miesiecznie. zrobcie jej wydarzenie na fejsbuku! koniecznie. na pewno uda sie uzbierac![/QUOTE] Super, że cioteczka zadeklarowała sumkę, bo ja już jestem pod kreską, ale zajrzę czasem do małej. Myślę, że gdyby trafił się dom z przyzwoitym ogrodzeniem, żeby sunia nie czmyhnęła, to mogłaby iść do stałego i nowy własciciel nauczyłby ją chodzić na smyczy. Quote
kmurdz Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 wchodzie na Nordi na fejsie, to mnie przekierowuje na dogo. proponuje zrobic osobne wydarzenie dlaFB tylko. to dziala! Quote
nika28 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 [quote name='kmurdz']wchodzie na Nordi na fejsie, to mnie przekierowuje na dogo. proponuje zrobic osobne wydarzenie dlaFB tylko. to dziala![/QUOTE] U mnie działa... Tam tytuł jest taki : [I]Nordi - sunia po tragicznych przejściach, nie straciła wiary w ludzi...[/I] Quote
kmurdz Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 nie mam opcji, zeby udostepnic wydarzenie dalej.. mozecie mnie zrobic na chwile administratorem? trzeba podbijac do gory! albo zmienic tytul, zeby przypomniec ludziom! albo wyslac maila do wszystkich, ktorzy biora udzial. jest 170 osob, kazdy po pare groszy i sunia bedzie w hoteliku! Quote
Rumi. Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 administratorem wydarzenia czy wątku? ty jesteś Karolina? Quote
kasiek. Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 jestem i ja na zaproszenie,ale nie wiem jak pomóc ,mogę ja dodać na FB, może ktoś będzie mógł bardziej pomóc ,a sarenka jest śliczna ,ale z tym chodzeniem na smyczy to mogą być problemy po takich przejsciach Quote
olivetshka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Dziewczyny, powiedzcie mi jaka jest różnica między dobrym DT, a dobrym hotelikiem? Jakoś mi się tak wydaje, że jak by Nordi trafiła do dobrego DT (być może nieco tańszego niż proponowany hotelik), jeżeli ktoś potrafiłby z nią popracować z tą fobią smyczową, to może warto z tym goldenline, nika?... No ja nie rozumiem jaka jest różnica - oświećcie mnie, pls. Wczoraj natrafiłam na hotelik niedaleko Strzelina - to jest ok. godz. drogi ode mnie. Czasami tam bywam, bo mój brat tam mieszka z rodzinką... Mogę zapytać o cenę zaraz. Miałabym blisko do Norduś i na pewno częściej bym do brata zaglądała wówczas ;) Quote
megi_winters Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 poproszę nr konta - naprawdę niewiele mogę sie dorzucić ale zawsze to jakiś grosz:((( Quote
katarzyna09 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ja też poproszę :-) Norduniu,będzie dobrze... Quote
nika28 Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Już wysyłam :) Dziękuję !! :loveu: Quote
olivetshka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nika i ja poproszę nr konta - dla siebie i koleżanki Reni, która mi się telefonicznie wczoraj deklarowała dla Nordzi. Quote
ataK Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jestem na zaproszenie Niki, poczytam jutro. Quote
Asiaczek Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='greatmadwomen']Cioteczki, Pani która kupiła cegiełki na Jaspera zaproponowała inne wyjście niż hotel, Jasper jest w hotelu już i cyba tam długo dupki nie zagrzeje, ale od razu pomyślałam o Nordi cytuję treść maila: "proponuje zamiast wydawac pieniadze na hotel ,dac ogloszenie o jego historii na portalu [url]www.goldenline.pl[/url] tam jest grupa dyskusyjna "aby pomóc w 24 godziny" Jest tam mnóstwo osób , które chętnie stwarzają dla zwierząt tymczasowy dom lub przygarniają je na stałe. Pozdrawiam" i jeszcze jak się spytałam o dokładniejszy adres: "Trzeba założyć tam konto , oto link do grupy "aby pomoc w 24 godziny" [url]http://www.goldenline.pl/forum/aby-pomoc-w-24-godziny[/url] a oto podobna grupa [url]http://www.goldenline.pl/forum/abyy-pomoc-w-24-godziny[/url] sa też odpowiednie grupy dotyczące zwierząt , trzeba nacisnąć dołącz i będzie pani mogła na nich pisac posty.czasami grupy sa otwarte i od razu można pisać , a czasami trzeba poczekac na zgodę moderatora. ja tam znalazłam dom dla 2 kotów także życzę powodzenia pozdrawiam" Co wy na to? Myślę że można spróbować i potrzebne jak by co to allegro! wiem że takie akcje wypalają, bo zrobiłam właśnie Jasperowi allegro cegiełkowe(jeszcze nie wiedziałam że nie mogę) zostało 2 dni do końca i mamy kupione ponad 110 cegiełek po 5zł! Trzeba tylko dobrze rozgłosić. Proszę o Wasze opinie co z tymi stronami[/QUOTE] Myślę, że naprawde warto spróbować. [quote name='Tattoi']Asia??? :shocked!::shock: No popatrz- w życiu bym nie przypuszczała. :crazyeye:[/QUOTE] No so....? Mnie tez należa się chwilę z odrobiną uczucia, jam nie cyborg, przeca... [quote name='nika28']Zarejestrowałam się na tym goldenline. Czekam na akceptację. Super!!! Pzdr. Quote
Tattoi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja myślała, że te chwile uczucia to z baskami... no- z sałatka grzybową w Białymstoku ostatecznie...a Ty z harlekinem...:-))) Quote
Asiaczek Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Proszę o uzupełnienie postu rozliczeniowego, sporo osób zadeklarowało finanse, a na I stronie nie ma nawet info o tych deklaracjach. I nadal nie wiemy, ile Nordi ma kaski... Pzdr. Quote
Tattoi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Asiaczek ma rację- ogarnijcie się dziewczyny. Wyznaczcie jedną osobę do zbierania pieniędzy i rozliczania. Niezależnie od tego, czy Nordi trafi do mnie, czy gdzie indziej, taka osoba jest potrzebna. A ja też bym chciała wiedzieć, do kiedy mam trzymać to miejsce. Bo w nieskończoność nie mogę. Quote
nescca Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jestem za zaproszenie..... postaram się pomóc ogłaszając sunię.... to naprawdę śliczny psiak. Te Jej śmieszne ucholce :) Quote
nika28 Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Asiaczek, wszystko jest na pierwszej stronie. Stałych deklaracji mamy tylko 40 zł. Kilka osób deklarowało "coś" jednorazowo, nie wiem jak mam to zapisać. Tattoi, potrzymaj miejsce jeszcze tydzień. Tylko że Nordi nie jest jeszcze wysterylizowana, a w schronisku bez tego jej nie wydadzą. Poprosiłam już o sterylkę, ale dzisiaj jeszcze zadzwonię żeby to było trochę szybciej. Quote
izzie1983 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Witam. Dziękuję za zaproszenie na wątek. Na razie nie mogę dać stałej deklaracji niestety. Postaram się w przyszłym miesiącu coś jednorazowo. Quote
Tattoi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Potrzymam miejsce do końca stycznia. Dłużej nie mogę, bo czekaja inne psy. Potem mogę zapisać ja w kolejkę. Sterylizację mozna zrobić u nas w lecznicy- koszt- 250 złotych. To na sytuację, gdyby był problem w schronisku. Quote
Recommended Posts