Rumi. Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='ewa gonzales']:loveu::cool2::iloveyou::sweetCyb:[COLOR=olive]Dia:loveu::loveu:nusiu:loveu:dziekujemy pieknie za przybycie:multi::loveu:niunia jest ociupenke podobna do Harcika Polskiego , naprawde troszke podobna :loveu:[/COLOR][/QUOTE] Można napisać że to mini chart :D Quote
nika28 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Jak dla mnie ona ma za krótkie łapki na charta ;) Ale można napisać że jest w typie charta, bo pyszczek i figurę ma podobną :) A więcej osób zajrzy i może ktoś się zakocha :loveu: Quote
Salo Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Do kogo wpłacać tę kaskę? To dam dyszkę, bo więcej na razie nie mogę; niestety. Quote
nika28 Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='salo']Do kogo wpłacać tę kaskę? To dam dyszkę, bo więcej na razie nie mogę; niestety.[/QUOTE] Myślę że ja będę na razie zbierała. Chyba że ktoś inny da radę ? Mam już kilka wpłat dla Nordi. Dziękuję salo :) Quote
Salo Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='nika28']Myślę że ja będę na razie zbierała. [/QUOTE] Więc wyślij mi numer konta i dane na pw, a ja za godzinę, półtorej sobie odczytam i wyślę tę dyszkę ze swoich oszczędności z banku internetowego. Quote
kropka77 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzieki za zaproszenie. Niestety w obecnej chwili mogę tylko trzymać kciuki i podrzucać pannę. Quote
megi_winters Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 w Warszawie kto zbiera fanty na bazarek? tak tylko pytam , bo może cos tam bym wyskubała, przejrzę co tam jeszcze mam, parę drobiazgów, to też mogłabym może podrzucić? Quote
inga.mm Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='megi_winters']w Warszawie kto zbiera fanty na bazarek? tak tylko pytam , bo może cos tam bym wyskubała, przejrzę co tam jeszcze mam, parę drobiazgów, to też mogłabym może podrzucić?[/QUOTE] ja zbieram w wawie do przekazania dalej. Quote
Tattoi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 [quote name='Asiaczek']Bo do dobrych ludzi to psy same ciągną;) Pzdr.[/QUOTE] Niech one juz do mnie nie ciągną, bo dostanę eksmisję z domu. I tak stoję nad krawędzią. Alez to mix charta na stówę, wystarczy na głowę spojrzeć- to łeb charta polskiego. Ja myślę, że ona u kłusownika była, tylko coś się stało i musiał się jej pozbyć- albo mu kury dusiła, albo ktoś doniósł, że kłusuje- trudno powiedzieć. I dlatego chciał ja utopić. Takich miksów chartów po wsiach jest pełno- nie wolno trzymać charta, więc się trzyma miksa, ale poluje tak samo dobrze. Quote
IVV Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 podniose na dobranoc...wstawcie ja moze tu [URL]http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100001672874057[/URL] Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='inga.mm']Asiaczek, przekop swoje zasoby do bazarku na Nordi. W piątek mam przekazać komuś, kto po nie przyjedzie przy okazji bytności w Wawie[/QUOTE] OK, kilka rzeczy będę miała na pewno. Ale jak to przekazać. Ja w piątek ppłd. wyjeżdżam na wystawę do Kowna i rano będe trochę zakręcona, bo i ciasto mam zrobic i z psami poćwiczyc, spakowac się, wiesz, takie tam przedwyjazdowe sprawki:) Pzdr. Quote
ela40 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Witam I też zaglądam do psinki. Wieczorem przejrzę dokładniej Quote
Asiaczek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='Tattoi']Niech one juz do mnie nie ciągną, bo dostanę eksmisję z domu. I tak stoję nad krawędzią. Alez to mix charta na stówę, wystarczy na głowę spojrzeć- to łeb charta polskiego. Ja myślę, że ona u kłusownika była, tylko coś się stało i musiał się jej pozbyć- albo mu kury dusiła, albo ktoś doniósł, że kłusuje- trudno powiedzieć. I dlatego chciał ja utopić. Takich miksów chartów po wsiach jest pełno- nie wolno trzymać charta, więc się trzyma miksa, ale poluje tak samo dobrze.[/QUOTE] Mnie tez ona przypomina z głowy charta. I to chyba tez charta polskiego. To, co napisała Tattoi o polowaniach z miksami charcimi, to prawda. Pzdr. Quote
agniecha82x Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 witam :) sliczna sunieczka i jaka dzielna, tak walczyla o zycie! wplace grosik na sunke, ale dopiero po wyplacie, pod koniec stycznia :( bardzo prosze o dane do wplaty i przypomnienie na PM :oops: Quote
elisse Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tattoi napisała "nie wolno trzymać charta, więc się trzyma miksa, ale poluje tak samo dobrze." Może ja jako właścicielka chartów coś wyjaśnię ;) Zarówno na charty,jak i na mixy chartów trzeba mieć pozwolenie. Polowanie jest zabronione zarówno z chartami jak i mixami chartów. Ogłaszając ją jako mixa charta zwiększacie szanse,że zaintereuje sie nią jakiś kłusol niestety. Sunia już doznała tyle złego,że czas aby teraz trafiła do domku,gdzie będzie po prostu "do kochania" tylko i tego jej życzę! Quote
Rumi. Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 na serio na charty trzeba mieć pozwolenie? czy tylko na polowanie z nimi? sorki ale nigdy o tym nie słyszałam, gdyby ktoś mi wyjaśnił to będę wdzięczna Quote
Salo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Prawo łowieckie nakazuje mieć na takie psy pozwolenie. Quote
Salo Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Zastanawiam się tylko, czy ten chart musi być z rodowodem, czy też nie, bo pies nawet, gdy jest rasowy, a nie ma rodowodu to uznawany jest jako "kundel". Quote
nika28 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 No to ja o tym nawet nie wiedziałam :roll: Będziemy ją w takim razie chyba ogłaszać jako kundelka :) Quote
inga.mm Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 paczuszka na bazarek dla Nordi -ok. 10 kg pierdół - przygotowana i zaklejona. Cioteczki, podlinkujcie go, gdy tylko Nika28 da znać. Niestety, nie zdążyłam zrobić fotek, bo nie umiem się rozdwoić. Quote
Recommended Posts