Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bruno, kochany- nie bij się :(

Ja mogę zadeklarować na stałe 20zł miesięcznie. Niestety, przy parunastu innych deklaracjach nie jestem w stanie więcej wyłuskać :( Koniecznie trzeba Brunka zabrać do hoteliku bo takie sytuacje pewnie będą się powtarzać :(

Posted

Cioteczki podajcie mi szybko na pw nr konta na Bruna bo na FB
Mamy stałą deklarację 20 zł od Katarzyna T.
i stała deklarację 20 zł od Magda S
A ja nie wiem kto zbiera Wiedźma czy Niunia?

Edit
ponieważ nikt się nie odzywa to podam to konto na które ja wpłącałam na Zofia G.
Podałam też nr konta do Aleksandra Ł. i Joanna K. I Joanna A i Margreth S. z FB które zadeklarowały wpłaty, ale nie wiem jakie kwoty

Posted

kurcze ciotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!widzicie juz sie cos kreci,musimy dac rade....................siadamy z pw dla Brunka???????/jestem w trakcie przeprowadzki prawie 3000km dalej,zdaje koncowe egzaminy....robie co moge,ale czasu mam malo,kto moze blagam niech pisze gdzie sie da,uratujemy Brunka i juz!!! pod koniec tygodnia bede miec chwile czasu i tez rzetelnie zasiade do pw!!!

Posted

Ja już wcześniej deklarowałam comiesięcznie 30 zł i oczywiście Brunuś ma to pewne, dokąd tylko będzie trzeba. Wpłaciłam razem za kwiecień i maj. Macie to jako Paulina S. (Warszawa) - 60 zł. Nie dam rady więcej, ubolewam :-( Może za jakiś czas.

Posted

[quote name='Alter Ego']Nie damy Brunonowi zginac:) Puchatek zasluguje na najlepsze zycie.
Nie dostalam numeru konta :shake:[/QUOTE]
mogę Ci wysłać to na które ja wpłacalam na Zofia G. Nie jestem pewna na 100 % czy zbiera Niunia czy Wiedźma. szkoda że tak rzadko są na wątku.

Posted

[quote name='azalia']Wątek Bruno jest bardzo obszerny,narazie nie mogę przeczytać całości.Chciałam zapytać,czy schronisko dokłada się do leczenia pieska?[/QUOTE]
Do Vetorylu nie. Które schronisko ma fundusze na takie leki

Posted

Przepraszam, że tak rzadko zaglądam. Myszko nie odebrałam bo mam urwanie gowy na uczelni....siedze dzień w dzień od 8 do 20...jak przychodzę do domu to padam...wybaczcie...staże kliniczne mnie wykańczają....Konto Zosia G. tgo wiedzma - można i do niej wpłacac ( nie ma to znaczenia, bo i tak poozniej wszystko jest na moim koncie) Odezwę się wieczorem koło 21, bo teraz znów gonię do szkoły na staż:(wybaczcie - wracam mega zmęczona i czasami nie daje rady siedziec przy komputerze....:(

Posted

[quote name='niunia448']Przepraszam, że tak rzadko zaglądam. Myszko nie odebrałam bo mam urwanie gowy na uczelni....siedze dzień w dzień od 8 do 20...jak przychodzę do domu to padam...wybaczcie...staże kliniczne mnie wykańczają....Konto Zosia G. tgo wiedzma - można i do niej wpłacac ( nie ma to znaczenia, bo i tak poozniej wszystko jest na moim koncie) Odezwę się wieczorem koło 21, bo teraz znów gonię do szkoły na staż:(wybaczcie - wracam mega zmęczona i czasami nie daje rady siedziec przy komputerze....:([/QUOTE]
Ja właśnie tylko o to konto chciałam zapytać.
Osoby z FB prosiłam żeby w tytule wpisywały imię, pierwszą literę nazwiska i że są z FB, żeby mogły się odnaleźć w rozliczeniach

Posted

Chciałbym poczuć się szczęśliwy
mieć człowieka i domek troskliwy
Choroba trawi mnie paskudna
czy to dla Ciebie sprawa aż tak trudna?
Czy jednak przemyślisz to sobie
i może będę miał oparcie w Tobie.
To przez ten lek tak drogi
nie chcesz mnie zabrać w swoje progi ?
Czy jeszcze coś jest przeszkodą
abym był dla Ciebie istotą drogą
w zamian za miłość, strawę i dom na zawsze
ja ofiaruję Ci całe me serce, wierność i życie ciekawsze.
Tak bardzo proszę spełnij me największe marzenie
a jednego możesz być pewien bardzo to docenię.
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TdKXjfznYoI/AAAAAAAACS0/1szHofFJe4Y/4136%5B1%5D.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Mysza2']mogę Ci wysłać to na które ja wpłacalam na Zofia G. Nie jestem pewna na 100 % czy zbiera Niunia czy Wiedźma. szkoda że tak rzadko są na wątku.[/QUOTE]
Kochana, obojętne, na które konto. Mamy teraz - niunia i ja - urwanie głowy w pracy i na studiach, dlatego, chociaż działamy w sprawie Brunusia, nie zawsze możemy być na wątku.
Zaraz przejrzę ostatnie wpisy i wyślę nr konta.
Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc!

Posted

[quote name='paulina0409']Ja już wcześniej deklarowałam comiesięcznie 30 zł i oczywiście Brunuś ma to pewne, dokąd tylko będzie trzeba. Wpłaciłam razem za kwiecień i maj. Macie to jako Paulina S. (Warszawa) - 60 zł. Nie dam rady więcej, ubolewam :-( Może za jakiś czas.[/QUOTE]
No co Ty, każda pomoc jest bezcenna!

Posted

Mysza jestem w kontakcie z Cleo i giselle4 ( której Cleo przekazała swoje fanty) i MAMY KOLEJNYCH KILKA FANTOW NA BAZAREK DLA PUCHATKA NASZEGO :multi::multi::multi::loveu:

aha giselle4 prześle Ci maila ze zdjątkami fantów JUPPIII!!!

Posted

[quote name='BERKANO']Mysza jestem w kontakcie z Cleo i giselle4 ( której Cleo przekazała swoje fanty) i MAMY KOLEJNYCH KILKA FANTOW NA BAZAREK DLA PUCHATKA NASZEGO :multi::multi::multi::loveu:

aha giselle4 prześle Ci maila ze zdjątkami fantów JUPPIII!!![/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi: to czekam cierpliwie :loveu::loveu::loveu:

A na FB jeszcze Daria J. prosiła o nr konta, wysłałam

Posted

[quote name='Mysza2']:):):):) wytrzymam nawet dłużej :):)[/QUOTE]
jak nawet dłużej to dziś Ci wyślę to co mam już przygotowane (takie różniaste pierdółki), a mam jeszcze do obfocenia kilka ciuchów, to się w najbliższym czasie postaram
to może kilka tematycznych bazarków z tego udziergasz ;)

Posted

berkano no wstyd mi naprawde:oops::oops::oops::oops::oops:
wiedzma - bede sie biczowac!
jak stoimy z lekarstwami???
zdjecia ryja bardzo mi sie podobaja bo wlochate straszliwie, a tego z "rana" na szczescie nie moge otworzyc...