Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BERKANO napisał(a):
mysza czyżby udało się nam uzbierać na 1opakowanie vetorylu?

Rozmawiałam dziś z moją wetką i poprosiłam o przejrzenie wątku Brunka, może wpadłaby na pomysł, gdzie można by Go w dobre i mądre ręce oddać. Kto pyta nie błądzi a coś może się z tego wykluć.
A jak nie to przecież mamy jeszcze siebie ;-)

hm... dobrze by bylo bo ja juz sie powoli zalamuje

Posted

warto zwrócić uwagę i rozpowszechnić

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz
C. lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

Od czerwca chciałabym zgłosić stałą deklarację dla Bruna. Nie będzie to wiele, bo zaledwie 15 PLN, ale grosz do grosza... Onka, którą wspierałam do tej pory znalazła właśnie cudowny DS - może więc to będzie szczęśliwa deklaracja?! Tak bardzo kibicuję Bruniowi <3<3<3
Cioteczki dajcie mi namiary na priv, ok?

Posted

kochany Bruneczku,w koncu jestem..............przesle i ja troszke grosza dla Ciebie w nastepnym tygodniu jak bede w pl,chociaz zebys nie cierpial przez chorobe..............blagam domku znajdz sie:(

Posted

Funky napisał(a):
Od czerwca chciałabym zgłosić stałą deklarację dla Bruna. Nie będzie to wiele, bo zaledwie 15 PLN, ale grosz do grosza... Onka, którą wspierałam do tej pory znalazła właśnie cudowny DS - może więc to będzie szczęśliwa deklaracja?! Tak bardzo kibicuję Bruniowi <3<3<3

:Rose:

Lolalola napisał(a):
kochany Bruneczku,w koncu jestem..............przesle i ja troszke grosza dla Ciebie w nastepnym tygodniu jak bede w pl,chociaz zebys nie cierpial przez chorobe..............blagam domku znajdz sie:(

:Rose:

:loveu::loveu::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Lolalola napisał(a):

Jak fajnie że jesteś :-)
Ja też ostatnie dni niewiele zaglądam bo ból chce mi rozsadzić mózg i wypchnąć oczy.

Posted

Iljova napisał(a):
Ja też ostatnie dni niewiele zaglądam bo ból chce mi rozsadzić mózg i wypchnąć oczy.

ojej a co sie stalo cioteczko???jakies migreny potworne??????:(

czekam na zdjecia mordusi Brunusi:)

Posted

Funky napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Iljova napisał(a):

Czy sprawdzalas przyczyny? ja tez to miewam wiec chetnie pogadam kiedys na pw, odezwij sie

Posted

Funky napisał(a):

Dziękujemy serdecznie! Liczy się każda wpłata.

Posted

Nie ma za co Cioteczki, ale nie wiem na jaki nr konta wpłacić :( Jest to napisane gdzieś na wątku, bo nie pamiętam? Skrobnijcie coś, proszę :)
Buziaki dla całej 'Brygady Bruna' :*

Posted

Na FB dobrze byłoby podać jakiś kontakt w sprawie Bruna.
Kogo mam podać?
Wiedźma czy jesteś zarejestrowana na FB, albo Niunia. Chciałabym Was uczynić administratorami wydarzenia.
Padają czasem pytania, na które odpowiedzieć mogą osoby mające styczność z psem.

Posted

I ja jestem z Wami i Brunem, tylko mam problem z netem.Pamiętajcie o Allegro- jak ktos umie zrobic opłacę wyróznienie, proszę ścigać na priv.Moze warto spróbować