Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Niewiem jak to się stało że ten post znalazł się u Brunka, a ponieważ nie dotyczył jego to skasowałam ten tekst. Quote
brzośka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Iljova']Olena wierzę w Twoje zdolności i w to że uda Ci się tak wszystko załatwić że Sabusia będzie mogła być u Ciebie. Jednego jestem pewna obie byłybyście bardzo szczęśliwe :-) Trzymam kciuki !!!!!![/QUOTE] Iljova, albo pomyliłaś wątki, albo mi coś dogo wariuje... :roll: cześć Brunusiu :) Quote
jaanka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Czy macie jakieś wieści o wizycie ? Zaglądam zaglądam i nic . Kciuki już mnie bolą ;) ale trzymam dalej . Co tu tak cicho ? Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='brzośka']Iljova, albo pomyliłaś wątki, albo mi coś dogo wariuje... :roll: cześć Brunusiu :)[/QUOTE] Ten tekst który cytowałaś już skasowałam. Naprawdę niewiem w jaki sposób znalazł się u Brunka, bo pisałam go na innym wątku. ****************************** Wiadomo już coś w sprawie Brunka. Quote
niunia448 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Eh...Ja też nic nie wiem :( trochę się denerwuję..... Quote
Cleo2008 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 troche mnie tu niepokoi ta cisza, szczegolnie ze ostatnio byl zly tydzien... czy ktos ma kontakt do magdy, do niuni??? Quote
andegawenka Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Gdzie jest Bruno i jaki jest jego stan? Quote
niunia448 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='andegawenka']Gdzie jest Bruno i jaki jest jego stan?[/QUOTE] Bruno jest ciągle w schronisku w Lublinie. Jego stan na dzień dzisiejszy jest bardzo dobry, tylko będziemy musieli zredukowac dawke vetorylu bo to co obecnie dostaje( 120mg) jest jednak za duża musi dostwac raz 60 mg i raz 30 mg - badałam mu( wg wskazań ulotkii lekarza) teraz poziom kortyzolu i jest w dolnej granicy normy - trochę za niski, więc z lekarzem podjęliśmy decyzje, że zmniejszymy dawkę do 90 mg na dzień( teraz dostawał 2 razy po 60 mg)Więcej napiszę wieczorkiem ciotki:) Quote
Lolalola Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 czyli z chacjenda cisza...:(oj Bruneczku... Quote
BERKANO Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 dziewczyny poszła moja deklaracja za kwiecień- wybaczcie mi to opóźnienie. Całuski dla Bruna i TRZYMAM ZA CIEBIE CHŁOPCZE KCIUKI!! Quote
Wiedźma Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 [quote name='Lolalola']czyli z chacjenda cisza...:(oj Bruneczku...[/QUOTE] A może trwają rozmowy dyplomatyczne... Quote
niunia448 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ciotki bez obaw:) Ten domek jest brany pod uwagę;) Najlepiej by było gdyby to Luka się wypowiedziała, bo ona tam była i rozmawiała z Magdą. Muszę ustalic pare rzeczy z Magdą i pewnie to będzie dom Brunona:) Magda chce wziąc jeszcze jakieś 3 psy - muszę z nią przedyskutowac tę sprawę i ma słabo ogrodzoną posesję-podobno jest tam sporo dziur i Bruno mógłby uciec - chce to też obgadac. Magda musiała lepiej się zapoznac z chorobą - na tym mi zależało, żebyśmy się dobrze zrozumiały. Luka może odezwij się na forum i opowiedz nam jak przebiegła wizyta??:) Quote
luka1 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [quote name='niunia448']Ciotki bez obaw:) Ten domek jest brany pod uwagę;) Najlepiej by było gdyby to Luka się wypowiedziała, bo ona tam była i rozmawiała z Magdą. Muszę ustalic pare rzeczy z Magdą i pewnie to będzie dom Brunona:) Magda chce wziąc jeszcze jakieś 3 psy - muszę z nią przedyskutowac tę sprawę i ma słabo ogrodzoną posesję-podobno jest tam sporo dziur i Bruno mógłby uciec - chce to też obgadac. Magda musiała lepiej się zapoznac z chorobą - na tym mi zależało, żebyśmy się dobrze zrozumiały.[/QUOTE] Dokładnie tak jak mówisz.Dom jest jak najbardziej godny zaufania z małymi tematami do przedyskutowania. Okolica jest cudowna. Dookoła las, cisza, spokój i do Teresina stosunkowo blisko - co jest ważne ze względu na obecność weta. Sama Magda fajna konkretna i czuć że zwierzolubna. Jeśli więc wyjaśnicie między sobą to co w cytowanej wypowiedzi to Bruno będzie miał super domek. Jak będzie trzeba to i na poadopcyjną się przelecę. Quote
Lolalola Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 to ja mam nadzieje,ze wszystko da sie zalatwic i Brunus poleci sobie siup do fajowej chatki:) Quote
Mysza2 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [quote name='luka1']Dokładnie tak jak mówisz.Dom jest jak najbardziej godny zaufania z małymi tematami do przedyskutowania. Okolica jest cudowna. Dookoła las, cisza, spokój i do Teresina stosunkowo blisko - co jest ważne ze względu na obecność weta. Sama Magda fajna konkretna i czuć że zwierzolubna. Jeśli więc wyjaśnicie między sobą to co w cytowanej wypowiedzi to Bruno będzie miał super domek. Jak będzie trzeba to i na poadopcyjną się przelecę.[/QUOTE] Luka jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję że pojechałaś i oferujesz dalszą pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu: Niunia na ile dni Bruno ma jeszcze Vetoryll. Bo następne 3 opakowania są u Pani Moniki. Quote
Wiedźma Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Ale super... Dziękujemy bardzo, martwiłyśmy się, że cena leku jest zaporowa - no i nie miałyśmy racji na szczęście. Quote
Selenga Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Mysza2']Luka jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję że pojechałaś i oferujesz dalszą pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu: Niunia na ile dni Bruno ma jeszcze Vetoryll. Bo następne 3 opakowania są u Pani Moniki.[/QUOTE] Już nie są :) Dzisiaj będą wysłane do niuni Quote
Mysza2 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 [quote name='Selenga']Już nie są :) Dzisiaj będą wysłane do niuni[/QUOTE] Selenga , bardzo Ci dziękuję :):) :loveu::loveu: Pani Moniczko jeszcze raz bardzo dziękujemy :loveu::loveu: Quote
niunia448 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Pani Moniki chylę czoła - bardzo dziękujemy:) Selengo wyślij mi proszę lek kurierem - ze skarbonki Bruna oddam Ci za to kasę - zależy mi na czasie, bo schronisko wprowadziło mnie w błąd - źle policzyli ilośc leku, która została i Bruno ma jeszcze lerkarstwo na 2 dni...Wiedzmo dopisz do rachunku - 90 zł za ostatni test stymulacji synaktenem. Dziś zamówiłam u swojej zaprzyjaźnionej wetki vetoryl 30 mg. Tak jak pisałam musimy zmniejszyc dawkę ze 120 do 90, więc będzie taniej - jedna kapsułka 60 mg i jedna 30 mg na dzień. Bruno ma się świetnie:) w sobotę będą nowe fotki:) no i myślę, że w przyszłym tygodniu Bruno jednak będzie w nowym domu u Pani Magdy:) Muszę ustalic dogodny termin wyjazdu Bruna no i transport załatwic i pewnie skorzystamy z tego ---------> [url]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29[/url] Quote
Recommended Posts