Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Olena wierzę w Twoje zdolności i w to że uda Ci się tak wszystko załatwić że Sabusia będzie mogła być u Ciebie. Jednego jestem pewna obie byłybyście bardzo szczęśliwe :-)
Trzymam kciuki !!!!!![/QUOTE]
Iljova, albo pomyliłaś wątki, albo mi coś dogo wariuje... :roll:

cześć Brunusiu :)

Posted

[quote name='brzośka']Iljova, albo pomyliłaś wątki, albo mi coś dogo wariuje... :roll:

cześć Brunusiu :)[/QUOTE]

Ten tekst który cytowałaś już skasowałam. Naprawdę niewiem w jaki sposób znalazł się u Brunka, bo pisałam go na innym wątku.
Wiadomo już coś w sprawie Brunka.

Posted

[quote name='andegawenka']Gdzie jest Bruno i jaki jest jego stan?[/QUOTE]
Bruno jest ciągle w schronisku w Lublinie. Jego stan na dzień dzisiejszy jest bardzo dobry, tylko będziemy musieli zredukowac dawke vetorylu bo to co obecnie dostaje( 120mg) jest jednak za duża musi dostwac raz 60 mg i raz 30 mg - badałam mu( wg wskazań ulotkii lekarza) teraz poziom kortyzolu i jest w dolnej granicy normy - trochę za niski, więc z lekarzem podjęliśmy decyzje, że zmniejszymy dawkę do 90 mg na dzień( teraz dostawał 2 razy po 60 mg)Więcej napiszę wieczorkiem ciotki:)

Posted

Ciotki bez obaw:) Ten domek jest brany pod uwagę;) Najlepiej by było gdyby to Luka się wypowiedziała, bo ona tam była i rozmawiała z Magdą. Muszę ustalic pare rzeczy z Magdą i pewnie to będzie dom Brunona:) Magda chce wziąc jeszcze jakieś 3 psy - muszę z nią przedyskutowac tę sprawę i ma słabo ogrodzoną posesję-podobno jest tam sporo dziur i Bruno mógłby uciec - chce to też obgadac. Magda musiała lepiej się zapoznac z chorobą - na tym mi zależało, żebyśmy się dobrze zrozumiały.

Luka może odezwij się na forum i opowiedz nam jak przebiegła wizyta??:)

Posted

[quote name='niunia448']Ciotki bez obaw:) Ten domek jest brany pod uwagę;) Najlepiej by było gdyby to Luka się wypowiedziała, bo ona tam była i rozmawiała z Magdą. Muszę ustalic pare rzeczy z Magdą i pewnie to będzie dom Brunona:) Magda chce wziąc jeszcze jakieś 3 psy - muszę z nią przedyskutowac tę sprawę i ma słabo ogrodzoną posesję-podobno jest tam sporo dziur i Bruno mógłby uciec - chce to też obgadac. Magda musiała lepiej się zapoznac z chorobą - na tym mi zależało, żebyśmy się dobrze zrozumiały.[/QUOTE]

Dokładnie tak jak mówisz.Dom jest jak najbardziej godny zaufania z małymi tematami do przedyskutowania. Okolica jest cudowna. Dookoła las, cisza, spokój i do Teresina stosunkowo blisko - co jest ważne ze względu na obecność weta. Sama Magda fajna konkretna i czuć że zwierzolubna. Jeśli więc wyjaśnicie między sobą to co w cytowanej wypowiedzi to Bruno będzie miał super domek. Jak będzie trzeba to i na poadopcyjną się przelecę.

Posted

[quote name='luka1']Dokładnie tak jak mówisz.Dom jest jak najbardziej godny zaufania z małymi tematami do przedyskutowania. Okolica jest cudowna. Dookoła las, cisza, spokój i do Teresina stosunkowo blisko - co jest ważne ze względu na obecność weta. Sama Magda fajna konkretna i czuć że zwierzolubna. Jeśli więc wyjaśnicie między sobą to co w cytowanej wypowiedzi to Bruno będzie miał super domek. Jak będzie trzeba to i na poadopcyjną się przelecę.[/QUOTE]
Luka jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję że pojechałaś i oferujesz dalszą pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu:

Niunia na ile dni Bruno ma jeszcze Vetoryll.
Bo następne 3 opakowania są u Pani Moniki.

Posted

[quote name='Mysza2']Luka jeszcze raz bardzo bardzo Ci dziękuję że pojechałaś i oferujesz dalszą pomoc :loveu::loveu::loveu::loveu:

Niunia na ile dni Bruno ma jeszcze Vetoryll.
Bo następne 3 opakowania są u Pani Moniki.[/QUOTE]
Już nie są :)
Dzisiaj będą wysłane do niuni

Posted

[quote name='Selenga']Już nie są :)
Dzisiaj będą wysłane do niuni[/QUOTE]
Selenga , bardzo Ci dziękuję :):) :loveu::loveu:
Pani Moniczko jeszcze raz bardzo dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

Pani Moniki chylę czoła - bardzo dziękujemy:) Selengo wyślij mi proszę lek kurierem - ze skarbonki Bruna oddam Ci za to kasę - zależy mi na czasie, bo schronisko wprowadziło mnie w błąd - źle policzyli ilośc leku, która została i Bruno ma jeszcze lerkarstwo na 2 dni...Wiedzmo dopisz do rachunku - 90 zł za ostatni test stymulacji synaktenem. Dziś zamówiłam u swojej zaprzyjaźnionej wetki vetoryl 30 mg. Tak jak pisałam musimy zmniejszyc dawkę ze 120 do 90, więc będzie taniej - jedna kapsułka 60 mg i jedna 30 mg na dzień. Bruno ma się świetnie:) w sobotę będą nowe fotki:) no i myślę, że w przyszłym tygodniu Bruno jednak będzie w nowym domu u Pani Magdy:) Muszę ustalic dogodny termin wyjazdu Bruna no i transport załatwic i pewnie skorzystamy z tego ---------> [url]http://www.dogomania.pl/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa%29[/url]