What May NN Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 dzięki Iza! Labi przebywa w hoteliku w Bogatyni, nie akceptuje psów i kotów. nie rzuca się, ale gdy jakiś podchodzi do niej - atakuje, tak na poważnie atakuje. nadal jest lękliwym psem (bez znaczenia czy kobieta czy męzczyzna), ale jest w stanie pokochac i zaufać - kwestia tygodnia.. Quote
What May NN Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 Labi hoooooooooooooooooop! Quote
izatemka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Ja przepraszam,ale z powodu pseudo w Śremie nie zrobiłam jeszcze eventu. Nie zapomniałam,będzie na dniach :-) Quote
What May NN Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 [quote name='izatemka']Ja przepraszam,ale z powodu pseudo w Śremie nie zrobiłam jeszcze eventu. Nie zapomniałam,będzie na dniach :-)[/QUOTE] wiem Iza, spoko. Quote
What May NN Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 mija rok jak Labi opuściła schron.. domu na horyzoncie brak, ale Labi jest szczęśliwa, zdrowa i zadowolona :-) Quote
What May NN Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 a o Labi nadal nikt nie pyta.. ciszaa wielka! Quote
Basia i Barni Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Labi nadal bez domu? - szok, moja agresywna Nuka po intensywnym moim szkoleniu juz w nowym domu po 11 miesiącach u mnie na tymczasie . Dziewczynie sie udało i Labi też sie musi udać :-) Quote
snuszak Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 obyś miała rację, biedna Labi :( hotel wiadomo dużo lepszy niż schron ale to zawsze hotel a nie spanko przy własnym człowieku Quote
supergoga Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Tym bardziej, że hotel niestety wyzwala nas z mizernych środków które mamy.... a szkoda - bo Labi kochana sunia jest i w domku by sie na pewno pokazała z dobrej strony. Quote
monta Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Przydałby się chociaż domowy tymczas , jeśli Ds-u nie widać. Mam nadzieję ,że nie macie za złe ,że wkleiłam stąd kilka fotek Labi na jej wątek na forum labkowym. Quote
What May NN Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='monta']Mam nadzieję ,że nie macie za złe ,że wkleiłam stąd kilka fotek Labi na jej wątek na forum labkowym.[/QUOTE] pewnie, że nie.. Myślę, że Labi potrzebuje teraz tylko ds. Ona u Marka mieszka w domu i czuje się bardzo dobrze.. Quote
monta Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='What May NN']pewnie, że nie.. Myślę, że Labi potrzebuje teraz tylko ds. Ona u Marka mieszka w domu i czuje się bardzo dobrze..[/QUOTE] a to faktycznie trzeba skupić się tylko na ds jak teraz tymczasowo mieszka w domu Quote
Ajula Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Labi bidulka nie ma szczęścia, trudno zrozumieć, czemu nikt się nią nie interesuje :( Quote
snuszak Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 a Labi dalej nic.... poszły ogłoszenia dla suni Quote
What May NN Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 a moze oglaszac Labi jako mix pitbulla?? wtedy łatwiej bedzie zrozumiec chetnym na adopcje, ze Labi nie akceptuje innych zwierzy.. Quote
ania z poznania Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nie, to nic nie zmieni :evil_lol:! Ogłaszałam pitbulla Dixona (mój avek), w ogłoszeniu było napisane [COLOR=red][B]TAKIMI LITERAMI[/B][/COLOR], że Dixon [B][COLOR=red]NIE TOLERUJE INNYCH ZWIERZĄT I MUSI BYĆ JEDYNAKIEM[/COLOR][/B]. I co, same telefony "my mamy taką piękną: beagielkę, spanielkę, podhalankę, jamniczkę", itp, itd, a także "ale pani nie rozumie! Z [I]naszą [/I]rotweilerką to on się [B]na pewno [/B]dogada".... Quote
Recommended Posts