Jump to content
Dogomania

Czarek po kastracji..Zamieszkał w DS w Aninie !!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpłyneło z fb.

astropasja 6 zł.
p.Aleksandra z Ciechanowa - 200 zł.
p.Aneta z Wołomina- 50 zł.
p.Ewa z fb- 20 zł.
p.Angelika z Warszawy- 30 zł.

bardzo serdecznie dziękuję :-)

Posted

udało sie czas przeciągnąć do środy , potem hotelik na który trzeba nazbierać kase , potrzebna także karma i potem końcowa konsultacja , czipowanie i kastrowanie także długa i kosztowna droga przed nami !!!! ale mam nadzieję ze sie uda !!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='rencia42']Chory pies do schroniska to masakra.Szukajcie mu jakiegoś hoteliku lub tymczasu za sponsoruje mu pierwszy miesiąc pobytu.[/QUOTE]

[B]o mamo ciotki słyszycie/tzn widzicie/[/B]???:)

Posted

[quote name='rencia42']Chory pies do schroniska to masakra.Szukajcie mu jakiegoś hoteliku lub tymczasu za sponsoruje mu pierwszy miesiąc pobytu.[/QUOTE]

cudnie!
Trzymam kciuki za znalezienie mu dt czy hoteliku!

Posted

więc jest tak kochane cioteczki , pies docelowo przyjedzie do mnie , poniweaż niegdzie nie było miejsca a ja i tak miałam zamiar postawić jeszcze jeden kojec więc w prezencie gwiazdkowy go dostałm mój tz dzielnie walczy od poniedziałku i dzis juz ostanie szlify i około godziny 15 czarek zamieszka tymczaswo u mnie .Ale w dalszym ciągu pomoc finanansowa jest potrzebna .Pies ma przednią łapę w gipsie , za dwa tygodnie gips ma być ściągniety i konieczne będzie prześwietlenie , od razy przy prześwietleniu wykorzystując "okazje" że będzie uspiony chcemy go wykastrować . Na to niestety nie mamy kasy ,potrzebna także wysokokaloryczna karma , czarek jest przerazliwie chudy !!!!!

Posted

pobyt u mnie jest bezpłatny , kasa potrzebna na karmę ( worek około 100 zł.) kastracja około 450 zł z badaniami przed zabiegiem i za dwa tygodnie kolejne prześwietlenie łapy po zdjęciu gipsu 90 zł-.jedno zgjęcie .Mam nadzieję ze już nic nie wypłynie . konto podeślę na pw :-)

Posted

[quote name='Iwonka12']Proszę o kont. 665319333. Czekam[/QUOTE]

iwonko dzwoniam ale nie odebrałaś........ sprawy u mnie sie lekko komplikuja bo pomimo że mam duże budy czarek nie moze do nich wejęć ze wzgędu na łapę w gipsie :-( dzis go przeniose do kojca gdzie jest budka z większym otworem ale obawiam się że chłopak sobie też nie poradzi :-(

Posted

wszystko obgadane- jeżeli czarek nie zje koteczka to od jutra bedzie juz spał w ciepełku u Iwonki 12 .Tymczas jest bezpłatny - zbieramy na kastracje i karme - czarek jest mega chudy , potrzebna wysoko kaloryczna karma !!! prosze o wsparcie !!