Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łapcio w nowym roku szalał, bo koniecznie chciał zostać tatusiem ;P Teraz już wszystko wróciło do normy - Łapek biega, wskakuje na łóżko, wchodzi i schodzi po schodach w tempie błyskawicznym, uwielbia jeździć autem i ma ogroooooomny apetyt ;) Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić Wam tu jakieś fajne fotki naszego psiaka ^^

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łapeczku, śledzę Twój wątek i muszę przyznać, że jesteś prześlicznym psiaczkiem i chyba opłacało się zderzać z tramwajem żeby trafić do takich CUDOWNYCH LUDZI:multi:!!! Lepiej trafić nie mogłeś! A fotka pod jabłonką to arcydzieło. Przesyłam z Krakowa Tobie i Twoim Państwu najlepsze życzenia na cały ten rok i następne lata :laola:

Posted

Łapeńku śliczny bardzo się cieszę, że masz się dobrze. Bądź szczęśliwy.
A swoją drogą szkoda, że przy okazji amputacji łapy i ogona nie ciachnęli mu też jajek. Byłby chłopak spokojniejszy.:evil_lol:

Czekamy na foty słodziaka.

Posted

Dziękujemy bardzo za życzonka i pozdrowionka :D
Dodaję w końcu te foty ^^

Wiedzieliście że lubię serek Almette? :P

...i dżem porzeczkowy ;)

Noszę kapcie pani ^^

Wieczorem wstawię jeszcze kilka dzisiejszych fotek :) a jakby ktoś chciał krótki filmik pokazujący jak Łapcio znęca się nad zabawkami to mogę wysłać na maila ;)

Posted

No ma urodę trzeba przyznać :D Czasem aż mu zazdroszczę i sama chciałabym mieć taką piękną twarz :eviltong: Akucha śliczna rameczka ^^
Kolejna porcja fotek:
Patrzcie jaką mam fajną dziewczynę ;)

moja piękna buźka po raz kolejny :eviltong: :

ooo chyba się nie wyspałem:

Dacie mi wreszcie spać?!

Mmm kosteczka ^^

Posted

No yy chodziło o zamianę formatu z .mov (który można niestety otworzyć tylko w Quicktime) na bardziej popularny .avi :)
Karola jeśli chcesz mogę wysłać jeszcze raz - teraz już jako .avi :D

Posted

Niemand działa!!! Dziękuję. Jaki on śliczny!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Moja Gabi też się pastwi nad takim samym sznurkiem, ale Łapulek podobno go pokonał. Gabi jeszcze nie.

Posted

Oj żebyś wiedziała że pokonał zresztą jak większość zabawek, którymi Łatka potrafiła się bawić przez ładnych parę miesięcy :eviltong: A żebyście widzieli jak dzisiaj szalał na śniegu, lepiej niż pełnosprawny pies :diabloti:

Posted

Heh u nas starczył na trochę dłużej ;) Nie wiem czy pisałam że Łapcio pokonał nie tylko masę zabawek ale i mysz, która w jakiś sposób uciekła z klatki... Po powrocie do domu zastaliśmy go zadowolonego ze zmaltretowaną myszką między łapami, a jaki był dumny ze zdobyczy!
Wstawię Wam tu fotki z Łapkowej zabawy na śniegu :lol:

Pewnie nie uwierzycie ale on sam przyniósł sobie ten kawał lodu i... zaczął go obgryzać :crazyeye: :eviltong: