niemand89 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Łapcio w nowym roku szalał, bo koniecznie chciał zostać tatusiem ;P Teraz już wszystko wróciło do normy - Łapek biega, wskakuje na łóżko, wchodzi i schodzi po schodach w tempie błyskawicznym, uwielbia jeździć autem i ma ogroooooomny apetyt ;) Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić Wam tu jakieś fajne fotki naszego psiaka ^^ Quote
Lukomanka Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Łapeczku, śledzę Twój wątek i muszę przyznać, że jesteś prześlicznym psiaczkiem i chyba opłacało się zderzać z tramwajem żeby trafić do takich CUDOWNYCH LUDZI:multi:!!! Lepiej trafić nie mogłeś! A fotka pod jabłonką to arcydzieło. Przesyłam z Krakowa Tobie i Twoim Państwu najlepsze życzenia na cały ten rok i następne lata :laola: Quote
JoSi Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Pozdrawiamy z Krakowa ślicznego Łapka i dzielną rodzinkę. Quote
Kar0la Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Łapeńku śliczny bardzo się cieszę, że masz się dobrze. Bądź szczęśliwy. A swoją drogą szkoda, że przy okazji amputacji łapy i ogona nie ciachnęli mu też jajek. Byłby chłopak spokojniejszy.:evil_lol: Czekamy na foty słodziaka. Quote
niemand89 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dziękujemy bardzo za życzonka i pozdrowionka :D Dodaję w końcu te foty ^^ Wiedzieliście że lubię serek Almette? :P ...i dżem porzeczkowy ;) Noszę kapcie pani ^^ Wieczorem wstawię jeszcze kilka dzisiejszych fotek :) a jakby ktoś chciał krótki filmik pokazujący jak Łapcio znęca się nad zabawkami to mogę wysłać na maila ;) Quote
akucha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No ma, ma!!!! Pieknota to wyjątkowa jest :loveu: :loveu: :loveu: Quote
niemand89 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 No ma urodę trzeba przyznać :D Czasem aż mu zazdroszczę i sama chciałabym mieć taką piękną twarz :eviltong: Akucha śliczna rameczka ^^ Kolejna porcja fotek: Patrzcie jaką mam fajną dziewczynę ;) moja piękna buźka po raz kolejny :eviltong: : ooo chyba się nie wyspałem: Dacie mi wreszcie spać?! Mmm kosteczka ^^ Quote
akucha Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cudniasty nieustająco!!!! I dziewczyna też :loveu: Quote
Kar0la Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 On jest piękny. Szkoda, że stracił ogon - to był taki piękny wchlarz. Ja poproszę filmik [email protected] Quote
niemand89 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 No faktycznie szkoda tego ogonka, ale mimo to Łapcio ciągle kręci doopką jak szalony ;) Filmik właśnie poszedł :D Quote
Kar0la Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Czekam z niecierpliwością na filmik. Quote
niemand89 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Noo :) i jak KarOla? Jak Ci się nasz Łapusiek podoba? ^^ Quote
Kar0la Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 niemand89 napisał(a):Noo :) i jak KarOla? Jak Ci się nasz Łapusiek podoba? ^^ Filmik u mnie nie działa. :shake: Nie wiem dlaczego:placz:. Quote
niemand89 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kar0la napisał(a):Filmik u mnie nie działa. :shake: Nie wiem dlaczego:placz:. Hmm bo jego trzeba w Quicktime'ie otwierać, ale mogę przekonwerterować na .avi jak chcecie :) Quote
Neris Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Mówisz rzeczy których nie pojmuję, ale proszę, prześlij mi na [email protected] MOże się uda... Quote
Kar0la Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Próbowałam w Quicktimie, Wyskakuje komunikat : this file is not a movie film :-( Quote
niemand89 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 No yy chodziło o zamianę formatu z .mov (który można niestety otworzyć tylko w Quicktime) na bardziej popularny .avi :) Karola jeśli chcesz mogę wysłać jeszcze raz - teraz już jako .avi :D Quote
niemand89 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Wysyła się :D Ciekawe czy u Neris działa :) Quote
Kar0la Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Niemand działa!!! Dziękuję. Jaki on śliczny!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Moja Gabi też się pastwi nad takim samym sznurkiem, ale Łapulek podobno go pokonał. Gabi jeszcze nie. Quote
niemand89 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Oj żebyś wiedziała że pokonał zresztą jak większość zabawek, którymi Łatka potrafiła się bawić przez ładnych parę miesięcy :eviltong: A żebyście widzieli jak dzisiaj szalał na śniegu, lepiej niż pełnosprawny pies :diabloti: Quote
Neris Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Działa u mnie film!!!! Jeju, ale on piękny jest... a taki sznureczek to u mnie na 2 tygodnie wystarcza... Quote
niemand89 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Heh u nas starczył na trochę dłużej ;) Nie wiem czy pisałam że Łapcio pokonał nie tylko masę zabawek ale i mysz, która w jakiś sposób uciekła z klatki... Po powrocie do domu zastaliśmy go zadowolonego ze zmaltretowaną myszką między łapami, a jaki był dumny ze zdobyczy! Wstawię Wam tu fotki z Łapkowej zabawy na śniegu :lol: Pewnie nie uwierzycie ale on sam przyniósł sobie ten kawał lodu i... zaczął go obgryzać :crazyeye: :eviltong: Quote
Recommended Posts