czia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 proszę o dokładne dane na pw, nie obiecuję, że dziś - jutro, ale pojadę do Gorzowa, lub wyślę koleżanki z TOZ Gorzów. Quote
ancyk1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Czia jakby co można iść razem i przy okazji poznamy się i mogę również poprośić Blancię by poszła ze mną ona jest z Dogów Adopcja i sprawdza i weryfikuje domki. Z GW jest więcej osób więc nie martwcie się. Dopiero dziś odczytałam PW Quote
ihabe Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 To straszne, biedactwo!!!! Tak bardzo chcaiałabym mu pomoc ale nie mam jak:-( mam juz obecnie 5tkę psiaków. Oglosilam go na swojej stronie http://bezdomnepsy.pl/1466/szczeniaczek-zelek-pogryziony-przez-rodzenstwo-szuka-dt-i-ds-blagamy-o-pomoc-dla-tej-biednej-istoty/ a przez nią na facebooku. Quote
Andzike Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Czia, Ancyk - super jesteście dziewczyny :D :D :D Fajnie, że jeśli Żelek by tam trafił to będziecie go mieć na oku :) Quote
Magda779 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dzisiaj ta pani będzie dzwonić i zaraz poda mi adres. Ta Pani, która do mnie dzwoni nie będzie właścicielką Żelka. Czekam na telefon od niej. Jak się nie odezwie, to znaczy, że dom nie był poważny. Choć bardzo jej zależało i długo wczoraj z nią rozmawiałam. Jak juz są dziewczyny chętne zrobić wizytę przedadopcyjną, to konkretnie się z nią umówię i zaraz dam znać. Quote
Magda779 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Trochę mnie martwi, że to jest tak załatwiane przez osobę trzecią i sama matka tej dziewczynki nie zadzwoniła.... tym bardziej trzeba sprawdzić... Quote
leni356 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Magda779 napisał(a):Trochę mnie martwi, że to jest tak załatwiane przez osobę trzecią i sama matka tej dziewczynki nie zadzwoniła.... tym bardziej trzeba sprawdzić... Właśnie to samo miałam napisać. Żeby nie było tak że tylko dziewczynka chce psa, ona jest niepełnoletnia, to przecież musi być decyzja rodzinna. Też mnie to martwi Quote
Magda779 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 No i Pani się nie odzywa... z jednej strony ulga, bo ten dom nie do końca mnie przekonywał, a z drugiej strony wkurza mnie takie zawracanie głowy. Ja tu wszystkich stawiam na nogi a z jej strony olew... Może jutro zadzwoni. Quote
zozolina Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ciotki zagłosujcie prosze ,pomozemy .....http://www.tesco.pl/schroniska/ranking-schronisk.php Quote
mimiś Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 trzeba zrobić wyróznione allegro-chętnie zapłacę- umie która ciotka? Quote
Magda779 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Dzisiaj też nie zadzwoniła, czyli szukamy nadal domu! Czia i Ancyk... przepraszam za alarm :) Żelek czuje się lepiej, siedzi nadal w biurze, jeszcze 4 dni będzie miał dreny. Quote
mimiś Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 czy Zelek ma dość ogłoszeń? moge wykupić na bazarku jeśli potrzeba... Quote
Magda779 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Nikt po Żelka nie dzwoni :( Już nie mówiąc, że cała reszta czeka. A wczoraj odłowiliśmy 4 szczeniaki od dzikiej suczki z lasu. Oszczeniła się w norze (chyba po lisie). Darły się podobno niesamowicie, pogryzły naszego pracownika Grzegorza i leśniczego. Leśniczy mówił, że suczka jest widziana w tym lesie od jakiś 2 lat, poluje na zwierzynę leśną. Myślimy jak ją złapać.... Trochę dzikuski widać :) ... mają już imiona: Hubertus, Diana, Dziewanna i Ponowa: Po niedzieli zrobię lepsze zdjęcia. Quote
Magda779 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 No więc teraz mamy 23 szczeniaki w schronisku .... masakra ... :( Quote
leni356 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Szlag :( Żelkowi potrzeba allegro pilnie. Może zrobić najlepiej wspólne dla wszystkich szczeniaków? Quote
__Lara Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 leni356 napisał(a):Szlag :( Żelkowi potrzeba allegro pilnie. Może zrobić najlepiej wspólne dla wszystkich szczeniaków? leni mnie poprosiła :) tylko którym szczeniakom zrobić? Quote
Magda779 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='__Lara']leni mnie poprosiła :) tylko którym szczeniakom zrobić? Nie wiem ile możesz zrobić, ale kolejność jest taka: Żelek, Żelka, Żabulka, Ciapek, Kulka, Foks, Franio, Frycek, Pręgus, Bunia, Bon. No i po niedzieli te dzikie z lasu będą miały więcej zdjęć: HUbertus, Diana, Dziewanna, Ponowa. Większość tu: http://krotoszyn.schronisko.net/adopcja-kategoria-szczeniaki-strona-1.html Pominąć w ogłoszeniach Tolki !!! One są ogłoszone grzecznościowo na naszej stronie. Quote
__Lara Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Magda779']Nie wiem ile możesz zrobić, ale kolejność jest taka: Żelek, Żelka, Żabulka, Ciapek, Kulka, Foks, Franio, Frycek, Pręgus, Bunia, Bon. No i po niedzieli te dzikie z lasu będą miały więcej zdjęć: HUbertus, Diana, Dziewanna, Ponowa. Większość tu: http://krotoszyn.schronisko.net/adopcja-kategoria-szczeniaki-strona-1.html Pominąć w ogłoszeniach Tolki !!! One są ogłoszone grzecznościowo na naszej stronie. To będzie zbiorowe allegro. Quote
leni356 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='__Lara']To będzie zbiorowe allegro. Dzięki Lara stokrotne. Najlepiej wyróżnione i pogrubione - to będzie ok 14 zł - Mimiś, czy będziesz mogła opłacić tyle? Czyli najlepiej po jednym zdjęciu każdego szczeniaczka i info ze strony http://krotoszyn.schronisko.net/adopcja-kategoria-szczeniaki-strona-1.html (Żelek, Żelka, Żabulka, Ciapek, Kulka, Foks, Franio, Frycek, Pręgus, Bunia, Bon) Magda, a co z Dolores? Quote
mimiś Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 podajcie nr konta - tego biednego Żelka trzeba szybko gdzieś upchnąć :-( Quote
LadyS Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Szkoda, ze to drugi koniec Polski, bo nasze DT dla mikro szczeniaka stoi puste, a tak, to nawet trudno o transport. Quote
Magda779 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Dolores najlepiej ze wszystkich znosi schronisko. Oczywiście też czeka na dom, ogromnie kocha ludzi, pcha się pierwsza na kolana i ciężko się od niej oderwać. Taka przylepa. Jest też już starsza od reszty... Quote
Magda779 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Szczeniaki z lasu już wstawione. Pracownik zrobił dzisiaj zdjęcia. Wszystkie wyjątkowe, wychowane w lisiej norze przez dziką suczkę. Też pilna adopcja: http://krotoszyn.schronisko.net/adopcja-kategoria-szczeniaki-strona-0.html Quote
Recommended Posts