Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mrozy są wykańczające dla większości psów, część znosi je bardzo źle :placz: Prosimy o pomoc w znalezieniu domków dla szczeniaczków z Krotoszyna, które fatalnie znoszą warunki schroniskowe :-(

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaczek naprawdę ciężko znosi takie mrozy. Sztywnieją mu łapki, reszta towarzystwa trochę lepiej, chudsze, mniejsze, ale bardziej zahartowane i tak łapek nie podnoszą. Wszystkie (5) śpią w małej, ocieplanej budzie ze słomą i kocykiem. Mierzyliśmy raz temperaturę w budzie, jak wszystkie siedziały .... tylko 4 stopnie więcej niż na zewnątrz.... czyli minus!!! Nie mamy gdzie trzymać szczeniąt. Tragedia ;(

Posted

xxxx52 napisał(a):
Nie ma kuchni czy biura w tym schronisku
Moze pozabieracie do DT te golutkie psiaczki.zima sie jeszcze nie skonczyla:shake::-(

Nie skończyła!?..... ona się jeszcze nie zaczęła !
Nie ma kuchni, jest biuro 2 na 2 metry gdzie pod biurkiem siedzą 2 chore psy!! Chętnie dam do DT wszystkie psy, jak tylko takowe domy się znajdą!!

Posted

Daria_13 napisał(a):
Dlaczego ja weszłam na ten wątek? tak mnie jakoś podkusiło. Supełek jest śliczny, cudowny i niepowtarzalny. Może potrzebuje ogłoszeń? chętnie mu porobię

Porób kochana, on musi domek szybko znaleźć bo zamarznie. No i reszta szczeniaczków też czeka :(

Posted

Domek pojawił się w Warszawie :). Było kilka telefonicznych rozmów, wydaje się ok. Ustalamy termin adopcji szczeniaka. W jego sprawie miałam kilka maili i sporo telefonów, prawie wszystkie z Warszawy !!! ;)

Posted

[quote name='Porcelanowa Lalka']Bo Warszawa jest fajna :)
Pamiętajcie o OBOWIĄZKOWEJ kastracji malca. My sprawdzimy. I dodam jeszcze, odnosnie ewentualnego transportu, ze AKRUM szuka z Poznania do Warszawy.

Już Magdzie o tym mówiłam :) Paulina87 szuka też transportu Poznań -Warszawa dla Elmo - czkoladowego szczeniaka wyżła ;)
A dom oczywiście sprawdzimy - jak nie przed/a to zdecydowanie po :)

Posted

Żelek - 4 miesiące. Mały, kremowy piesek porzucony z rodzeństwem na dworcu kolejowym. Docelowo będzie niewielki, przed kolano.

Żelka
- 4 miesiące. Suczka została porzucona z rodzeństwem na dworcu kolejowym. Przemarznięte szczeniaki trafiły do schroniska. Żelka urośnie do połowy łydki.