Jump to content
Dogomania

Dwie boksie, w tym jedna "w pakiecie" - Lili zostaje z nami na zawsze :)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już mu się fryzjer kłania, ale wciąż czasu brak... Musimy go jeszcze skrócić przed zimą - i to JUŻ, żeby nie marzł, a jednocześnie do wiosny znów nie zrobił się zarośniętą kupą dredów...

• 3 months later...
Posted

wszystkiego dobrego Nutusiu , dla Ciebie i Twojego męża :tree1:
nigdy , przenigdy nie trać swojego poczucia humoru i energii życiowej :lol:
no i oczywiście słodka Lili , szkodnik jeden ( a może już bardzo grzeczna dziewczynka ) niech się zdrowo chowa
tak jak reszta stadka

• 6 months later...
Posted

[quote name='AMIGA']Widać, że nie mialam dotąd do czynienia z faflakami. Czyżby to byla wskazówka, jaki będzie mój następny, najostatniejszy tymczasik ? :-)[/QUOTE]

Kto nie miał boksia , ten nie wie co go ominęło:shake: Amiga, ja Cię proszę, jak ogłosiśz casting na najostatniejszego tymczasika, to preferuj boksia:modla::modla::modla::modla:

Posted

[quote name='Handzia55']Kto nie miał boksia , ten nie wie co go ominęło:shake: Amiga, ja Cię proszę, jak ogłosiśz casting na najostatniejszego tymczasika, to preferuj boksia:modla::modla::modla::modla:[/QUOTE]

Najprawdziwsza prawda!:lol:

Posted

Te zdjęcia wskazują niezbicie na to, że Nutusia ma nieodpowiednie fotele. Pies się męczy w takich pozwijanych pozycjach. Trzeba zmienić fotel na większy :-)