Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vilena napisał(a):
Picas mam kilka ;)
Nie dawno założyłam kolejną - nową właśnie po to, żeby od razu tutaj sobie foty wrzucać ;) Wysłałam Ci :)

Dziekuje dodalam do obserwowanych :)

Posted

Elzaczek. napisał(a):
Jeśli chcesz pomóc dalmatom to mogę mieć dla Ciebie propozycję - możesz pomóc bez wychodzenia z domu :smile:

słucham uważnie ;D

Chyba z Vileną Cię zwerbujemy do siebie :D skoro jesteś chętna do pomocy.

Na każdym zdjęciu dziewczyny uśmiechnięte :D zazdroszczę Ci takich terenów!!

Posted

[quote name='deer_1987']Dziekuje dodalam do obserwowanych :)
I ja Ciebie :)

[quote name='Elzaczek.']Jeśli chcesz pomóc dalmatom to mogę mieć dla Ciebie propozycję - możesz pomóc bez wychodzenia z domu :smile:

słucham uważnie ;D
Wkrótce więcej informacji na PW ;)

[quote name='Maalwi']Ale dziewczynki są swietne!
A to ucięte foto, super, usmiałam się :)
He he, dzięki :)

[quote name=':: FiGa ::']Lopaty sa the best :loveu:
Wiem, szczególnie dalmatyńskie :loveu:

[quote name='monika&karol']Chyba z Vileną Cię zwerbujemy do siebie :D skoro jesteś chętna do pomocy.

Na każdym zdjęciu dziewczyny uśmiechnięte :D zazdroszczę Ci takich terenów!!
Musimy to obgadać ;)

Mówią, że u nas jest ładnie... w końcu dookoła same góry :loveu:

[quote name='daguerrotype']https://lh3.googleusercontent.com/-RRpZUeJmUfg/T22IQMOFQXI/AAAAAAAAAn8/2UxTrX0BQnU/s640/DSC_0032.jpg boskie :)
Dzikuska :evil_lol:

Ogłaszam, że Bella ma pierwszą (i ostatnią) cieczkę w życiu.
Dzisiaj rano zauważyłam, ale myślałam, że mi się coś wydawało, ale teraz już jest wszystko jasne. Córcia nam dorasta! ;)

Posted

Vilena napisał(a):

Ogłaszam, że Bella ma pierwszą (i ostatnią) cieczkę w życiu.
Dzisiaj rano zauważyłam, ale myślałam, że mi się coś wydawało, ale teraz już jest wszystko jasne. Córcia nam dorasta! ;)

to ja odpadam ze spacerów, mój jajeczny Pan oszalałby ;)

Posted

necianeta89 napisał(a):
to ja odpadam ze spacerów, mój jajeczny Pan oszalałby ;)

Masz niewykastrowanego psa? A ile ma lat?

To dopiero początek, psy jeszcze tak nie szaleją, jak Mia miała to dopiero po tygodniu zaczęły za nią łazić, ale nie znam się na tym ;)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
O kurde, czemu tak drogo?

To nie mnie pytaj a weterynarzy :diabloti: Tutaj zwykla wizyta to ok 250 zl za samo wejscie.. tak wiec bez ubezpieczenia to ciezko... na niunie przez rok wydalismy ponad 70 tys zlotych..

Posted

deer_1987 napisał(a):
To nie mnie pytaj a weterynarzy :diabloti: Tutaj zwykla wizyta to ok 250 zl za samo wejscie.. tak wiec bez ubezpieczenia to ciezko... na niunie przez rok wydalismy ponad 70 tys zlotych..

Dla Nas to ceny straszne ale myślę że Wy też inaczej zarabiacie niż my w Polsce...

Posted

Lili8522 napisał(a):
Dla Nas to ceny straszne ale myślę że Wy też inaczej zarabiacie niż my w Polsce...

Roznie bywa z tymi pensjami u nas, jedni maja 15 tys zlotych inni maja ledwo 1000 zlotych :) Ja np dostawalam 1500 zl na miesiac jak pracowalam tak wiec takie 2250 to tez przekracza moje zarobki :) Mam je ubezpieczone, place co miesiac pewna kwote i mam zabezpieczenie na 25 tys zlotych, ale ono nie jest na wszystko np wlasnie na sterylke nie :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Roznie bywa z tymi pensjami u nas, jedni maja 15 tys zlotych inni maja ledwo 1000 zlotych :) Ja np dostawalam 1500 zl na miesiac jak pracowalam tak wiec takie 2250 to tez przekracza moje zarobki :) Mam je ubezpieczone, place co miesiac pewna kwote i mam zabezpieczenie na 25 tys zlotych, ale ono nie jest na wszystko np wlasnie na sterylke nie :diabloti:

Hmmm... no to w takim razie strasznie to dziwne...
i żeby sterylka aż tyle...

Posted

Vilena napisał(a):
Masz niewykastrowanego psa? A ile ma lat?

To dopiero początek, psy jeszcze tak nie szaleją, jak Mia miała to dopiero po tygodniu zaczęły za nią łazić, ale nie znam się na tym ;)

Mój ma 8 lat, nie latał za pannami, nie ucieka, trzyma się mnie, nie gwałcił w domu wszystkiego, więc nie był kastrowany, jakbym miała suczkę, od razu bym ją ciachnęła, a tak pan z jajkami mi nie przeszkadza :)

Posted

Lili8522 napisał(a):
Hmmm... no to w takim razie strasznie to dziwne...
i żeby sterylka aż tyle...

Tak jak wszedzie rozne sa zarobki :)

Wet chce dostac swoje pieniadze, najciekawsze jak sie patrzy na fakture i np 300 zl za 10 min pracy dostaje :diabloti:

FredziaFredzia napisał(a):
O kurdę, a my mówimy że to u nas zdzierają niektórzy weterynarze pieniądze... :roll:

Haha cieszyc sie powinniscie :diabloti: ja tfu tfu mam teraz zdrowe to tylko place na ubezpieczenie a nie korzystam ale oddali mi dosc duzo za niunie tak wiec nie moge narzekac a nawwtr wiecej nie wyobrazam sobie nie miec ubezpieczonego psa.. operacja ktora miala niunia na wyciecie sledziony skonczyla sie na 25 tys kr = 12,5 tys zlotych :roll: i skad tu na raz taka kwote wyciagnac? tak moje kwota tez byla duza jak na moje zarobki bo ok 2,5 tys zlotych ale 25 a 2.5 to roznica.

Posted

Widzę, że dyskusja się toczy :) Pozwólcie, że ją przerwę i zdam fotorelację z dzisiejszej wyprawy w góry.
Dziewczyny wykończone do granic możliwości, cisza i spokój w domu - wspaniale :multi:

Na początek fotka na tle zapory

I idziemy do góry :)

Odpoczynek w połowie drogi... nie dla wszystkich :lol: