przyjaciel_koni Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 To znowu robi się bardzo ciężko. Perspektywy jak widzę niestety bardzo złe. Brutusik pokazuj się szybko - nie masz dużo czasu. Quote
gallegro Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Brutusku, wytrzymaj jeszcze troszkę. Wujek ma już coś na oku, ale to jeszcze chwilkę musi potrwać. Zobaczysz... wszystko będzie dobrze !!! Quote
przyjaciel_koni Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Biedne te psiule - los niepewny, brak człowieka................ Brutusik pokaż się wszystkim - taki milusi psiak !!!! Quote
Czarodziejka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 I po raz kolejny, nie możesz tak po prostu umrzeć, biedaku. Quote
Szczurosława Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 wiecie co, to chyba faktycznie jest przepuklina, w schronisku są szczeniaki i 2 z 5 też ją mają, tylko przez Brutusowe kudły nie widać dokładnie, ale porównałam ze szczeniakami; to mu chyba nie przeszkadza? Quote
gallegro Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 ANKA, czy mam rozumieć, że wet nie potrafi (nie chce) postawić konkretnej diagnozy? Może udałoby się go do tego namówić :cool3:. To jest bardzo ważne. Quote
Szczurosława Posted November 28, 2006 Author Posted November 28, 2006 wet stwierdził: 1.pies stary(nie ma sensu nic robić) 2.nie ma warunków(i to jest prawda) wet przyjeżdza tylko jak kierownictwo go wezwie, a z tym trudno(bo każda wizyta kosztuje, dziwne odkrycie, co nie) Quote
dona_taja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Aniu daj mi swoje gg:) mieszkam niedaleko schroniska pomoge Wam:) Quote
gallegro Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Widzę świeżą krew na naszym Dogo ;). >dona _taja - witaj w klubie :multi:. >ANKA, chodziło mi o to, czy wet stwierdził przepuklinę, czy coś innego... a może nawet tego dobrze nie obejrzał? Quote
dona_taja Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 cześć Wam,Aniu pomogę schronisku,czy ta suczka owczarka jest też do adopcji?:) spróbuje pomóc finansowo i słuchaj mam trochę karmy na zbyciu kilka kilo napewno się przyda:) Quote
przyjaciel_koni Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dona_taja napisał(a):cześć Wam,Aniu pomogę schronisku,czy ta suczka owczarka jest też do adopcji?:) spróbuje pomóc finansowo i słuchaj mam trochę karmy na zbyciu kilka kilo napewno się przyda:) Witam również serdecznie na Dogo. Każda pomoc dla psiaków jest zawsze mile widziana. To bardzo biedne zwierzaki i na dodatek w trudnym położeniu w związku z planowaną likwidacją schroniska. ANKA jest młodą Osobą i choć robi wszystko co może, nie zawsze jest traktowana tak jak trzeba przez weta i innych w schronisku. Bardzo przyda się pomoc kogoś starszego ! Choć trzeba przyznać, że ANKA jest bardzo kompetentna i odpowiedzialna, to nie jest tak częste w tym wieku. Osobiście bardzo podziwiam jej działalność !!!! Gallegro - a gdyby tak zapłacić wetowi za konsultację ??? Co o tym sądzisz ? Quote
gallegro Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):...Gallegro - a gdyby tak zapłacić wetowi za konsultację ??? Co o tym sądzisz ? Jestem otwarty na wszelkie pomysły. Odbierz PW. Quote
Szczurosława Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 jutro ok. 15 ma przyjechać wet Quote
przyjaciel_koni Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Czekamy na info, czy był wet i co powiedział. Quote
Szczurosława Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 no nie było:( okazało się , że teraz pracuje do późna , a w schronisku nie ma oświetlenia więc wet przyjedzie albo 3 XII albo 9XII Quote
Brucio Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 niedobrze :-( no ja tylko znowu moge podrzucic Quote
gallegro Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 ANKA, proponuję zaczekać do pierwszego terminu. Jeśli wet nie przyjedzie, dalsze czekanie nie ma sensu. Czy mogłabyś się dowiedzieć, ile by kosztowała prywatna konsultacja. Czy są jeszcze inne chore psy w schronisku? Może przy okazji, wet mógłby zerknąć "fachowym okiem" na pozostałe psiaki. Quote
Recommended Posts