Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie co, to chyba faktycznie jest przepuklina, w schronisku są szczeniaki i 2 z 5 też ją mają, tylko przez Brutusowe kudły nie widać dokładnie, ale porównałam ze szczeniakami; to mu chyba nie przeszkadza?

Posted

Widzę świeżą krew na naszym Dogo ;).

>dona _taja - witaj w klubie :multi:.

>ANKA, chodziło mi o to, czy wet stwierdził przepuklinę, czy coś innego... a może nawet tego dobrze nie obejrzał?

Posted

cześć Wam,Aniu pomogę schronisku,czy ta suczka owczarka jest też do adopcji?:)
spróbuje pomóc finansowo i słuchaj mam trochę karmy na zbyciu kilka kilo napewno się przyda:)

Posted

dona_taja napisał(a):
cześć Wam,Aniu pomogę schronisku,czy ta suczka owczarka jest też do adopcji?:)
spróbuje pomóc finansowo i słuchaj mam trochę karmy na zbyciu kilka kilo napewno się przyda:)

Witam również serdecznie na Dogo.
Każda pomoc dla psiaków jest zawsze mile widziana.
To bardzo biedne zwierzaki i na dodatek w trudnym położeniu w związku z planowaną likwidacją schroniska.
ANKA jest młodą Osobą i choć robi wszystko co może, nie zawsze jest traktowana tak jak trzeba przez weta i innych w schronisku.
Bardzo przyda się pomoc kogoś starszego !
Choć trzeba przyznać, że ANKA jest bardzo kompetentna i odpowiedzialna, to nie jest tak częste w tym wieku.
Osobiście bardzo podziwiam jej działalność !!!!

Gallegro - a gdyby tak zapłacić wetowi za konsultację ??? Co o tym sądzisz ?

Posted

ANKA, proponuję zaczekać do pierwszego terminu. Jeśli wet nie przyjedzie, dalsze czekanie nie ma sensu. Czy mogłabyś się dowiedzieć, ile by kosztowała prywatna konsultacja. Czy są jeszcze inne chore psy w schronisku? Może przy okazji, wet mógłby zerknąć "fachowym okiem" na pozostałe psiaki.