przyjaciel_koni Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Tytuł: Petycja w sprawie nie likwidowania schroniska dla zwierząt (jakie schronisko i gdzie). Treść: Zwracamy się do Władz (jakich- nazwa) z prośbą o pozostawienie na terenie (czego- gmina, miasto- zależy jaki zarządca) schroniska dla bezdomnych zwierząt. Jesteśmy przekonani, że likwidacja będzie przyczynkiem do wielu tragedii zwierzęcych, na których los, jako ludzie nie możemy patrzeć obojętnie. To zależne od nas wszystkich i czujące istoty. Wydaje się, że po niewielkiej modernizacji i przy naprawdę skromnych nakładach finansowych możliwe jest, by miejsce to stało się wręcz wzorcowym, choć niewielkim schroniskiem w naszym rejonie, mogącym służyć przez długi jeszcze czas potrzebującym pomocy zwierzętom. Z poważaniem mieszkańcy (jakich okolic) i wolontariusze: (tutaj jak najwięcej czytelnych podpisów) i potem złożyć (gdzieś - zapytać gdzie - jakaś rada gminy, czy coś w tym stylu, nie jestem zorientowana, jakie tam są władze) Quote
przyjaciel_koni Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Rebellia - dziękujemy za Allegro !!!!! Quote
rebellia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Rebellia - dziękujemy za Allegro !!!!! żaden problem- na to mnie jeszcze stać ;) słuchajcie z petycją genialny pomysł!!!! przed wyborami chwyt idealny!!! Quote
jotka Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Tytuł: Petycja w sprawie nie likwidowania schroniska dla zwierząt (jakie schronisko i gdzie). Treść: Zwracamy się do Władz (jakich- nazwa) z prośbą o pozostawienie na terenie (czego- gmina, miasto- zależy jaki zarządca) schroniska dla bezdomnych zwierząt. Jesteśmy przekonani, że likwidacja będzie przyczynkiem do wielu tragedii zwierzęcych, na których los, jako ludzie nie możemy patrzeć obojętnie. To zależne od nas wszystkich i czujące istoty. Wydaje się, że po niewielkiej modernizacji i przy naprawdę skromnych nakładach finansowych możliwe jest, by miejsce to stało się wręcz wzorcowym, choć niewielkim schroniskiem w naszym rejonie, mogącym służyć przez długi jeszcze czas potrzebującym pomocy zwierzętom. Z poważaniem mieszkańcy (jakich okolic) i wolontariusze: (tutaj jak najwięcej czytelnych podpisów) i potem złożyć (gdzieś - zapytać gdzie - jakaś rada gminy, czy coś w tym stylu, nie jestem zorientowana, jakie tam są władze) Pomysł oczywiscie dobry, ale proponuje w tytule zmianę: Petycja w sprawie utrzymania schroniska dla zwierząt Gdyby czytał purysta językowy, to tak jest poprawniej stylistycznie. Quote
Szczurosława Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 tylko jedna dzisiejsza fota Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Podnoszę nieboraka... Czego mu trzeba? Quote
rebellia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czarodziejka napisał(a):Czemu eutanazja? Likwidują schron, do innego pojadą zwierzęta po tzw "selekcji" - a Brutus niestety jest stary i "zwyczajny" :cool1: grrrrrr denerwuje mnie brak odzewu z allegro :placz: Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ratujmy Brutusa przed śmiercią!!! Nikt się nim na aukcjach nie interesuje? Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Chyba jedyną nadzieją jest domek chociażby tymczasowy... Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Brutusek śmigaj na widok - to sprawa życia i śmierci! Quote
rebellia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czarodziejka napisał(a):Ratujmy Brutusa przed śmiercią!!! Nikt się nim na aukcjach nie interesuje? Zerknij - może ja coś źle napisałam? :placz: To dziwne, bo narazie na 5 aukcji jakie wystawiałam z psami, trzy znalazły szybko domek (Połamana, żmigrodzka Mikusia i Pikuś) - a tu taka cisza :placz: :placz: :placz: Quote
Czarodziejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 rebellia napisał(a):Zerknij - może ja coś źle napisałam? :placz: To dziwne, bo narazie na 5 aukcji jakie wystawiałam z psami, trzy znalazły szybko domek (Połamana, żmigrodzka Mikusia i Pikuś) - a tu taka cisza :placz: :placz: :placz: A może po prostu nikt go nie chce...:-( Quote
rebellia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czarodziejka napisał(a):A może po prostu nikt go nie chce...:-( Ale jak to możliwe? Taka mordka kochana :placz: Quote
przyjaciel_koni Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Brutusik - pokaż się - śliczny chociaż starszy prosi o pomoc !!!! Quote
Czarodziejka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Do góry maleńki. Ratujmy go przed śmiercią! Quote
przyjaciel_koni Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Starszy psiak, będzie bez szans po likwidacji przytuliska !!!! Brutusik prosi o jakieś miejsce dla siebie !!!! On również chce żyć !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Brutus już ma niewiele czasu do likwidacji przytuliska !!!!! Potem to dla niego koniec życia !!!! Bardzo prosimy o jakieś pomysły i rozgłaszanie sprawy !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Pomóżcie szukać miejsca dla Brutuska !!!!! Żal psiaczka !!!!! I brak czasu !!!!! Quote
Brucio Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja naprawde moge tylko podrzucac :-( .ale moze dobrze byloby sie rozejrzec za hotelikiem zeby byla jakas deska ratunku ,tak w ostatecznosci ,jak nikt Brucia nie wezmie ?......Wiem ,sprawa kasy jak zwykle ,ale jak nadejdzie TEN dzien to moze przydaloby sie cos w zanaddrzu ?....nie wiem ,tak mysle ...... Quote
przyjaciel_koni Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Brutusik tak pięknie prosi !!!!! Quote
Recommended Posts