gallegro Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 ANKA_89 napisał(a):tak, Mandarynke z mojego podpisu; Mandarynka zbytnio nie chciał szczekać, tylko się łasił, ale zwaliłam wszystko na młodość:) a dziś w horoskopie przeczytałam, że mam dar przekonywania ANKA, nie ma co... przebiegłości mogą Ci pozazdrościć nawet sporo starsi dogomaniacy :razz:. Ale, ale... jeśli pies, to chyba Mandaryn, ew. Mandarynek :lol:. Hmmm...mandarynka, ale żeś wymyśliła ;). Ciesze się, że psiak ma już domek !!! Quote
przyjaciel_koni Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 A Brutus wciąż prosi o pomoc w szukaniu domu !!!!! Tak szybko czas leci.... Quote
Brucio Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jaki pysio :placz: gdzie ten domek ??? Quote
aisaK Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Aniu, bo on jest tak niezwykle zwyczajny...Bardzo mocno zaciskam za niego kciuki... Quote
przyjaciel_koni Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Taki piękny pysio Brutuska !!!! Naprawdę można się zakochać !!!!!! Czy znajdzie się dla niego jakiś kąt w czyimś domu ???? Quote
przyjaciel_koni Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Brutuskowy czas ucieka...... Tak się martwię - oby zapomnieli o likwidacji schroniska...... Quote
przyjaciel_koni Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Wyjątkowo "inteligentnie". Biedny Brutusik - nawet gazeta przeciwko niemu. Quote
Brucio Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no i co ja moge ...tylko podrzucic :shake: Quote
przyjaciel_koni Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ANKA - ten niby kaszak, to u którego psiaka ? Quote
przyjaciel_koni Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Czyli nadal psiaki są w okropnie niepewnym położeniu. Martwię się już strasznie - nie widać znikąd ratunku. Quote
aisaK Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Brutusku, połowa grudnia a ty nadal bez domku??? Niedługo wigilia, do kogo odezwiesz sie ludzkim głosem? Quote
Szczurosława Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 podobno w miejscowości ododalonej ok.10 km niedługo otwierają schronisko, nasze może likiwidują..., jeśli piesy zostałyby zabrane to warunki miałyby lepsze, ale jeśli jest to schronisko gminy, oznacza, że raczej nie będą tam pracować miłośnicy psów, i boje się wydawania psów na łańcuch Quote
przyjaciel_koni Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ANKA - spróbuj się czegoś bliżej dowiedzieć. Quote
przyjaciel_koni Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ANKA - jak do tej pory nic specjalnie podobnego nie znalazłam. Jeszcze szukam. Brutusik - może ktoś pomoże jak się przypomnisz !!!! Quote
gallegro Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Brutusik zawsze będzie wystawiany przeze mnie na Allegro. Mam nadzieję, że i Jemu się w końcu uda. Quote
przyjaciel_koni Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Brutus jest psiakiem żyjącym w ciągłej niepewności !!!! Koniecznie trzeba coś zrobić, ale brak pomysłów. To jest jakieś nietypowe przy ogonku (a może i jakieś zbyt typowe). Nie mogę nic takiego wyszukać. Teoretycznie, wychodzi na to, że do wszelkich chorób jest podobne, a to przecież bzdura. Quote
przyjaciel_koni Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Brutusku - życzę ci psiaczku, by wszystko się ułożyło !!! Spokojnych Świąt !!! Quote
Recommended Posts