Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']Rodzice zakochali się w Ramzesie i zostaje u Nich??? ;)[/QUOTE]

No dobra, dość tego napięcia - nikt się w Ramzesie nie zakochał, więc wyjeżdża za wielką wodę szukać szczęścia w innym kraju :)

Posted

[quote name='Dada M']No dobra, dość tego napięcia - nikt się w Ramzesie nie zakochał, więc wyjeżdża za wielką wodę szukać szczęścia w innym kraju :)[/QUOTE]

Jak to nie?
Jestem pewna, że Apsa owszem ale ma resztki zdrowego rozsądku.
A gdzie wyjeżdża?
i jak to?
ehhhhhhh
zawsze się ostatnia dowiaduje....

Posted

Ramzes byl super grzeczny w podrozy. Jest u mnie w domku juz tak zadomowiony, jakby mieszkal tu od dawna. On nie ma zadnych problemow z psami czy ludzmi, wiec dopasowuje sie szybko do sytuacji. Poza tym znal mnie od paru tygodni.
Zdjecia beda, ale chyba z pomoca APSY.
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='li1']Ramzes byl super grzeczny w podrozy. Jest u mnie w domku juz tak zadomowiony, jakby mieszkal tu od dawna. On nie ma zadnych problemow z psami czy ludzmi, wiec dopasowuje sie szybko do sytuacji. Poza tym znal mnie od paru tygodni.
Zdjecia beda, ale chyba z pomoca APSY.
Pozdrawiamy.

Ale wieści!!!
Super! Bardzo się cieszę.

Apsa- zdjęcia proszę....

Posted

Zdjęcia będą, jak znajdę chwilę, co jakoś ostatnio mi nie idzie.
Ale mogę opowiedzieć: ładna są, Ramzes siedzący na łóżku, Ramzes patrzący przez okno, pół Ramzesa wystające z klatki na 2x mniejszego psa ;)

Posted

Apsa a moze by zmienić temat? ;)

Kurcze- jak to jest. Pies siedzi w schronisku kupe lat- wychodzi i zaraz znajduje ds (przynajmniej ja miałam takich kilka przypadków gdzie nie wróżyłam odpowiedzialnego ds).

Posted

E, czasem wystarczy, ze się nim odpowiedni wolontariusz zajmie, i stare chore zwierzę po 8 latach znajduje dom ;)
A tutaj to nie było tak, że znalazł, bo wyszedł ;)
A propos, Li, prośba do Ciebie poszła na maila.

Piesek znalazł sobie budę i chciał z niej skorzystać...

W końcu się mieści, nie? :)

A to kazali mu wyjść:

U mnie często nocował w materiałowej budce, rozmiar taki raczej na psa 10 kg, nie 20, ale skoro chciał, to czemu nie ;)

Posted

magdyska25 napisał(a):
Kurcze...aż normalnie zachciało mi się wziąć tymczasa....

O jejku, to wez. Jutro bede wiedziala, czy bezdomna suczka jest jeszcze na dzialkach, czy nie. Sunia jest najprawdopodobniej ciezarna lub juz urodzila. Jesli ludzie zlapia ja jutro, to trzeba bedzie szukac miejsca. Moge ja zabrac za ok 2 miesiace i na ten czas potrzebny tymczas. Modle sie, zeby nie miala malych, moze zalapie sie na aborcje.

Posted

He he, no weź, no weź tymczasa ;)
Jak chcesz, to też Ci mogę kilka podesłać ;)

C.d. biednego Ramzesa, któremu zamiast w budce, kazali siedzieć na łóżku ;)

Posted

A wiesz, ze przyniesli. I bagaze poniesli, i samochod przyprowadzili, i drzwi otworzyli (i zamkneli), i raczke pomachali na dowidzenia, i zaprosili na dalsze podroze.

Posted

li1 napisał(a):
A wiesz, ze przyniesli. I bagaze poniesli, i samochod przyprowadzili, i drzwi otworzyli (i zamkneli), i raczke pomachali na dowidzenia, i zaprosili na dalsze podroze.

Wow...szczęściarze:loveu: