magdyska25 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Rodzice zakochali się w Ramzesie i zostaje u Nich??? ;) Quote
Dada M Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='magdyska25']Rodzice zakochali się w Ramzesie i zostaje u Nich??? ;)[/QUOTE] No dobra, dość tego napięcia - nikt się w Ramzesie nie zakochał, więc wyjeżdża za wielką wodę szukać szczęścia w innym kraju :) Quote
Noemi1 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jak to :-o:-o:-o Jedzie do Skandynawi, Anglii, czy do Egiptu??? Quote
magdyska25 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Dada M']No dobra, dość tego napięcia - nikt się w Ramzesie nie zakochał, więc wyjeżdża za wielką wodę szukać szczęścia w innym kraju :)[/QUOTE] Jak to nie? Jestem pewna, że Apsa owszem ale ma resztki zdrowego rozsądku. A gdzie wyjeżdża? i jak to? ehhhhhhh zawsze się ostatnia dowiaduje.... Quote
rita60 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Powodzenia mały...wiem,że APSA nie dałaby cię,gdyby nie była pewna domku. Quote
APSA Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Domek jest znany na dogomanii :) Trzymajcie kciuki, jutro podróż! Quote
KWL Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Trzymam kciuki mocniej niż swego czasu Ramzesa na spacerze :-) Quote
li1 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ramzes byl super grzeczny w podrozy. Jest u mnie w domku juz tak zadomowiony, jakby mieszkal tu od dawna. On nie ma zadnych problemow z psami czy ludzmi, wiec dopasowuje sie szybko do sytuacji. Poza tym znal mnie od paru tygodni. Zdjecia beda, ale chyba z pomoca APSY. Pozdrawiamy. Quote
rita60 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 To super wiadomości.......powodzenia Ramzesku. Quote
magdyska25 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='li1']Ramzes byl super grzeczny w podrozy. Jest u mnie w domku juz tak zadomowiony, jakby mieszkal tu od dawna. On nie ma zadnych problemow z psami czy ludzmi, wiec dopasowuje sie szybko do sytuacji. Poza tym znal mnie od paru tygodni. Zdjecia beda, ale chyba z pomoca APSY. Pozdrawiamy. Ale wieści!!! Super! Bardzo się cieszę. Apsa- zdjęcia proszę.... Quote
APSA Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Zdjęcia będą, jak znajdę chwilę, co jakoś ostatnio mi nie idzie. Ale mogę opowiedzieć: ładna są, Ramzes siedzący na łóżku, Ramzes patrzący przez okno, pół Ramzesa wystające z klatki na 2x mniejszego psa ;) Quote
rita60 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Mam wyobraznie...ale poczekam też na foty:razz: Quote
li1 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ramzes czuje sie swietnie. Rita, czy mozesz podac mi Twoj nr telefonu na [email protected] ? Chodzi o welshowata suczke kolo znajomej Bajk21 ( forum terierkowo z dnia 26 wrzesnia. ) Quote
magdyska25 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Apsa a moze by zmienić temat? ;) Kurcze- jak to jest. Pies siedzi w schronisku kupe lat- wychodzi i zaraz znajduje ds (przynajmniej ja miałam takich kilka przypadków gdzie nie wróżyłam odpowiedzialnego ds). Quote
APSA Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 E, czasem wystarczy, ze się nim odpowiedni wolontariusz zajmie, i stare chore zwierzę po 8 latach znajduje dom ;) A tutaj to nie było tak, że znalazł, bo wyszedł ;) A propos, Li, prośba do Ciebie poszła na maila. Piesek znalazł sobie budę i chciał z niej skorzystać... W końcu się mieści, nie? :) A to kazali mu wyjść: U mnie często nocował w materiałowej budce, rozmiar taki raczej na psa 10 kg, nie 20, ale skoro chciał, to czemu nie ;) Quote
magdyska25 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Kurcze...aż normalnie zachciało mi się wziąć tymczasa.... Quote
li1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 magdyska25 napisał(a):Kurcze...aż normalnie zachciało mi się wziąć tymczasa.... O jejku, to wez. Jutro bede wiedziala, czy bezdomna suczka jest jeszcze na dzialkach, czy nie. Sunia jest najprawdopodobniej ciezarna lub juz urodzila. Jesli ludzie zlapia ja jutro, to trzeba bedzie szukac miejsca. Moge ja zabrac za ok 2 miesiace i na ten czas potrzebny tymczas. Modle sie, zeby nie miala malych, moze zalapie sie na aborcje. Quote
APSA Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 He he, no weź, no weź tymczasa ;) Jak chcesz, to też Ci mogę kilka podesłać ;) C.d. biednego Ramzesa, któremu zamiast w budce, kazali siedzieć na łóżku ;) Quote
li1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Te powyzsze zdjecia sa z podrozy. Komu podeslac nastepne zdjecia Ramzesia? Quote
rita60 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ale miałeś fajnie Ramzesku....ciekawe czy drinka ci też przynieśli:razz: Quote
li1 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 A wiesz, ze przyniesli. I bagaze poniesli, i samochod przyprowadzili, i drzwi otworzyli (i zamkneli), i raczke pomachali na dowidzenia, i zaprosili na dalsze podroze. Quote
rita60 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 li1 napisał(a):A wiesz, ze przyniesli. I bagaze poniesli, i samochod przyprowadzili, i drzwi otworzyli (i zamkneli), i raczke pomachali na dowidzenia, i zaprosili na dalsze podroze. Wow...szczęściarze:loveu: Quote
APSA Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Ramzes i atak klonów :lol: Tak przy okazji, tutaj chyba jeszcze nie zapraszałam do Kryśki? Trafiła do schroniska mniej więcej wtedy, kiedy Ramzes, wyszła z niego też w podobnym czasie :) Kryśka zbiera na leczenie: http://www.dogomania.pl/threads/216051-Kryska-chora-staruszka-w-DDT-prosi-o-wsparcie. Quote
Recommended Posts