Noemi1 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ciekawe ja Ramzesowi można ograniczyć ruch ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A faktycznie produktywna bywam :) APSA jak zdażysz nauczyć do tego czasu Azunię jakiś sztuczek to służę :p:cool3::lol: Na razie ćwiczymy chodzenie przy nodze. Wychodzi nieźle, pod warunkiem, że w reku cały czas są chrupki :diabloti: Quote
rita60 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Ramzes i ograniczenie ruchu......niemozliwe:razz: Quote
magdyska25 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Oooo jaki rozbrykany! Fajny ten Twój tymczasowicz :) Moja Kari umie- dopasować się do każdego skrawku wolnego miejsca aby być blisko mnie ;) Robi za mój drugi cień. A tak ogólnie to nawet podawać łapy nie umie :) Taka moja sucza jest zdolniacha!!! Quote
Noemi1 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Mam pomysł, może APSA na tej prezentacji pokaże jak uczy się psa od podstaw :) Skoro Magdysko Twoja Kari, taki spokojna to może by się nadała? Moje raczej słabo, bo Aza w takim tłumie raczej się nie skupi, a Żabka bardzo słabo kumata jest :( Quote
magdyska25 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Noemi1 napisał(a):Mam pomysł, może APSA na tej prezentacji pokaże jak uczy się psa od podstaw :) Skoro Magdysko Twoja Kari, taki spokojna to może by się nadała? Moje raczej słabo, bo Aza w takim tłumie raczej się nie skupi, a Żabka bardzo słabo kumata jest :( Hahahaha Jak Apsa chce pokazać ludziom ile trzeba zrobić a do psa i tak nie dociera to mogę wziąć :) Kari spokojna, nawet za bardzo....;) Quote
APSA Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Myślę, że w roli demo-doga Żaba dużo lepiej by się sprawdziła od Kariny ;) Ramzes wbrew pozorom jest dość spokojnym psem, ale nie w momencie, jak kieruję na niego uwagę, a tym bardziej nie wtedy, kiedy się go wypuszcza do ogrodu :lol: Ale zrobiłam zdjęcia na dowód że potrafi stać: I siedzieć: Przystojniak :cool3: Quote
APSA Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 ...I spokojnie chodzić też umie :) Dobra, dość tego bezruchu :evil_lol: [video=youtube;5M4dNfBbZ18]http://www.youtube.com/watch?v=5M4dNfBbZ18[/video] [video=youtube;Nwc6-PuLLVE]http://www.youtube.com/watch?v=Nwc6-PuLLVE[/video] Wbiło mi psa w ziemię :-o Quote
Noemi1 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Taaak :) Bezruch u Ramzesa.... to chyba niemożliwe :) Piękne zdjęcia. APSA jak uważasz, że Żaba Ci się nada to mogę z nią podjechać :) Faktem jest, że ją przynajmniej mozna spokojnie ze smyczy spuścić :) Aza na smaczki też łasa i wtedy daje się ją opanować, ale czy w tłumie i nowym miejscu da radę, to nie wiem. Mogę z nią tam kilka razy pochodzić, żeby się przyzwyczaiła. Raz podjadę na pewno, to zobaczę jak ona wogóle reaguje na taki tłum ludzi, kręcocych się w tę i spowrotem :) Quote
APSA Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Mam jeszcze trochę świeżutkich zdjęć w bezruchu, ale zostawię na później ;) Na sobotę 01.10 potrzeba kogoś, kto mógłby wspomóc psowo-sztuczkowo bez mojego udziału - ja dopiero wieczorem wracam z urlopu :) Quote
Noemi1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 O kurczę, nie znam nikogo takiego, ani psiaków,które potrafią takie interesujące sztuczki. Moje jedynie siad dają radę w miarę szybko wykonać :( I nie bardzo chcą się gadzinki czegoś nauczyć. Może za szybko dostają smaczki? Ja w poniedziałek będę szukała jeszcze jakiegoś animotara dla dzieci. Quote
rita60 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Fajny ten Ramzes,mam nadzieje,że szybko znajdzie domek. Quote
APSA Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Też mam taką nadzieję. Mam już kilka typów, co chcę wziąć na dt po nim (w tym mały starszak, który spędził 5 lat w schronie, 2 młode całkiem adopcyjne psiaki kiblujące blisko rok w kojcu w hotelu, mała słodka sunia po usunięciu guzów, ... :shake:). Tymczasem pan pies w zieleni :) Ramzolot nadlatuje :evil_lol: A Saba ma się na kim wyżyć ;) [video=youtube;IHE3oYXrSi4]http://www.youtube.com/watch?v=IHE3oYXrSi4[/video] Quote
rita60 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Zobaczcie jak mi ładnie w czerwonym:loveu: http://i849.photobucket.com/albums/ab51/Punia2/PSice/Ramzes/PICT8774.jpg Quote
APSA Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Ano :) Tak w ogóle to odkryłam, że nasz aparat może robić zdjęcia w wyższej jakości (= szybciej skończy się miejsce na karcie :p ), więc korzystam, zwłaszcza że pogoda dobra do zdjęć :) Quote
Noemi1 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ramzes przeuroczy :) Ach te latające psy.... :) Teraz tylko jakiś SUPER domek musi go wypatrzeć!!! Quote
rita60 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Co u małego,nadal brak chętnych do adopcji ? Quote
APSA Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Ramzes w normie. W swojej normie :evil_lol: Z ogłoszeń nie ma odzewu, ale ale :cool3: c.d. po przerwie :p Quote
Noemi1 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 APSA miej litość :mdleje::helo::Dog_run: Taaa... norma Ramzesowa... Ograniczyć ruch..... Quote
magdyska25 Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Kurcze, taki fajny pies.... I brak chętnych? Quote
Noemi1 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 APSA sprawdza naszą cierpliwość, więc może to jest jednak szansa na dom.... Quote
rita60 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Noemi1']APSA sprawdza naszą cierpliwość, więc może to jest jednak szansa na dom....[/QUOTE] Jeżeli tak,to sobie przycupnę i poczekam...... Quote
Noemi1 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ramzesiku wybacz, ale to Twój kolega :( Bałagam Cioteczki jeżeli znacie kogoś z Tłuszcza lub okolic pomóżcie: http://www.dogomania.pl/threads/216074-Rudy-zagin%C4%85%C5%82-w-t%C5%82uszczu-woj.-Mazowieckie.-Pomocy!!!?p=17803764#post17803764 Rozgłaszajcie, podnoście. To Rudzielec z mojego banerka. Pliss POMÓŻECIE!!!! Quote
Recommended Posts