Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe ja Ramzesowi można ograniczyć ruch ??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A faktycznie produktywna bywam :)

APSA jak zdażysz nauczyć do tego czasu Azunię jakiś sztuczek to służę :p:cool3::lol:
Na razie ćwiczymy chodzenie przy nodze. Wychodzi nieźle, pod warunkiem, że w reku cały czas są chrupki :diabloti:

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo jaki rozbrykany!
Fajny ten Twój tymczasowicz :)

Moja Kari umie- dopasować się do każdego skrawku wolnego miejsca aby być blisko mnie ;) Robi za mój drugi cień.
A tak ogólnie to nawet podawać łapy nie umie :) Taka moja sucza jest zdolniacha!!!

Posted

Mam pomysł, może APSA na tej prezentacji pokaże jak uczy się psa od podstaw :)
Skoro Magdysko Twoja Kari, taki spokojna to może by się nadała?
Moje raczej słabo, bo Aza w takim tłumie raczej się nie skupi, a Żabka bardzo słabo kumata jest :(

Posted

Noemi1 napisał(a):
Mam pomysł, może APSA na tej prezentacji pokaże jak uczy się psa od podstaw :)
Skoro Magdysko Twoja Kari, taki spokojna to może by się nadała?
Moje raczej słabo, bo Aza w takim tłumie raczej się nie skupi, a Żabka bardzo słabo kumata jest :(

Hahahaha
Jak Apsa chce pokazać ludziom ile trzeba zrobić a do psa i tak nie dociera to mogę wziąć :)
Kari spokojna, nawet za bardzo....;)

Posted

Myślę, że w roli demo-doga Żaba dużo lepiej by się sprawdziła od Kariny ;)

Ramzes wbrew pozorom jest dość spokojnym psem, ale nie w momencie, jak kieruję na niego uwagę, a tym bardziej nie wtedy, kiedy się go wypuszcza do ogrodu :lol:
Ale zrobiłam zdjęcia na dowód że potrafi stać:

I siedzieć:

Przystojniak :cool3:

Posted

...I spokojnie chodzić też umie :)

Dobra, dość tego bezruchu :evil_lol:
[video=youtube;5M4dNfBbZ18]http://www.youtube.com/watch?v=5M4dNfBbZ18[/video]

[video=youtube;Nwc6-PuLLVE]http://www.youtube.com/watch?v=Nwc6-PuLLVE[/video]

Wbiło mi psa w ziemię :-o

Posted

Taaak :) Bezruch u Ramzesa.... to chyba niemożliwe :)
Piękne zdjęcia.
APSA jak uważasz, że Żaba Ci się nada to mogę z nią podjechać :) Faktem jest, że ją przynajmniej mozna spokojnie ze smyczy spuścić :)
Aza na smaczki też łasa i wtedy daje się ją opanować, ale czy w tłumie i nowym miejscu da radę, to nie wiem.
Mogę z nią tam kilka razy pochodzić, żeby się przyzwyczaiła. Raz podjadę na pewno, to zobaczę jak ona wogóle reaguje na taki tłum ludzi, kręcocych się w tę i spowrotem :)

Posted

Mam jeszcze trochę świeżutkich zdjęć w bezruchu, ale zostawię na później ;)

Na sobotę 01.10 potrzeba kogoś, kto mógłby wspomóc psowo-sztuczkowo bez mojego udziału - ja dopiero wieczorem wracam z urlopu :)

Posted

O kurczę, nie znam nikogo takiego, ani psiaków,które potrafią takie interesujące sztuczki.
Moje jedynie siad dają radę w miarę szybko wykonać :( I nie bardzo chcą się gadzinki czegoś nauczyć.
Może za szybko dostają smaczki?
Ja w poniedziałek będę szukała jeszcze jakiegoś animotara dla dzieci.

Posted

Też mam taką nadzieję.
Mam już kilka typów, co chcę wziąć na dt po nim (w tym mały starszak, który spędził 5 lat w schronie, 2 młode całkiem adopcyjne psiaki kiblujące blisko rok w kojcu w hotelu, mała słodka sunia po usunięciu guzów, ... :shake:).

Tymczasem pan pies w zieleni :)

Ramzolot nadlatuje :evil_lol:

A Saba ma się na kim wyżyć ;)
[video=youtube;IHE3oYXrSi4]http://www.youtube.com/watch?v=IHE3oYXrSi4[/video]

Posted

Ano :)
Tak w ogóle to odkryłam, że nasz aparat może robić zdjęcia w wyższej jakości (= szybciej skończy się miejsce na karcie :p ), więc korzystam, zwłaszcza że pogoda dobra do zdjęć :)

• 3 weeks later...