Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Popołudniu Romuś miał zabieg. Teraz chodzi satelita po mieszkaniu i się tłucze:) Całą noc z nerwów nie spałam, Romek też;) ta narkoza mnie przerażała jedynie, a wziewna była możliwa, ale jak tu porządnie ząbki poczyścić z taką... Dlatego żeby wątroby bardziej nie obciążyć od poniedziałku chodziliśmy na kroplowy.
Romiś ma ta ząbki bielsze od moich. 3 trzeba było usunąć. No Pani wet przy okazji jądra trzasnęła. Gdyby nie te ząbki pod narkozą, nawet bym nie myślała o kastracji tym wiek:)
Biorę jutro Pączysława pracy, żeby go mieć na ,,oku''. Wcześniej idziemy zdjąć welflonik;)

Posted

margoth137 napisał(a):
Popołudniu Romuś miał zabieg. Teraz chodzi satelita po mieszkaniu i się tłucze:) Całą noc z nerwów nie spałam, Romek też;) ta narkoza mnie przerażała jedynie, a wziewna była możliwa, ale jak tu porządnie ząbki poczyścić z taką... Dlatego żeby wątroby bardziej nie obciążyć od poniedziałku chodziliśmy na kroplowy.
Romiś ma ta ząbki bielsze od moich. 3 trzeba było usunąć. No Pani wet przy okazji jądra trzasnęła. Gdyby nie te ząbki pod narkozą, nawet bym nie myślała o kastracji tym wiek:)
Biorę jutro Pączysława pracy, żeby go mieć na ,,oku''. Wcześniej idziemy zdjąć welflonik;)

Pełen serwis:)
Pewnie myślał, że skalpel już go nie sięgnie w tym wieku, a tu niespodzianka:evil_lol:
Trzymam kciuki za szybki powrót formy:p

Posted

Po Romku nie widać żadnego zabiegu, no oprócz srebrnego brzuchola i białych kiełków:]
Wczorajszy dzień mnie tyle kosztował....nerwów, te 2.5 godz jak wieczność, zresztą wiecie jak to jest. Przed 19 dzwoniłam do weta, nikt nie odbiera... To 2 kroki od bloku, ale tz zabronił iść wcześniej. Po 10 min. lamentów z duszami na ramieniu poszliśmy. Pani już z daleka krzyczała że Romek się wybudza, wchodzimy do salki, a Roman siedzi, rozjechany:] z kroplówą i ,,ustawia po staremu'' leżącą obok kotkę z młodymi:)

Posted

wczoraj zdjęliśmy:) w porządeczku:) Romano ani drgnął, on codziennie jak idziemy do parku już z przyzwyczajenia skręca do weta:) Wszyscy go tam lubią, ale on nie wszystkich:):) Abażur w odstawce i dobrze bo taki skaczący w nocy po łóżku satelita to nic przyjemnego;)
Za tydzień szczepienie p/w. Ząbki śliczne królewicz szczotkuje codziennie:)
Ale Szelci fajnie, my się raczej nigdzie nie wybierzemy:(

• 3 weeks later...
Posted

Zaglądamy z Romankiem i meldujemy, ze po tej kastracji Romi się jeszcze bardziej rozpańszczył:) Nic nie można zabierać ani z nikim na ulicy rozmawiać nieważne czy ktoś idzie sam czy z psem:) Dobrze, że chociaż ząbki pozwala sobie myć codzenni. Po jajach ani śladu, więc postanowiłam królewicza wypucować:) co zostało udokumentowane:)
Ucieknę sobie...
a jednak:)

• 2 weeks later...
Posted

Romusiowi lato mija spokojnie, wesoło mimo iż nie pojechał na żadne wczasy. Ciut ciut się zaokrąglił kierownik;) Oczywiście dalej na hepaticu, ale jak mu nie dać odrobinkę spróbować. Ja jeśli daje mu odrobinkę czegokolwiek to są to owoce i warzywa, a zjadłby wszystko łącznie z tymi śliwami co przed blokiem rosną:) Jak mu dawniej rowery, auta ,motory nie przeszkadzały, tak teraz bardzo wadzą:)
O to nasz Pączysław:

Posted

[quote name='margoth137']Romusiowi lato mija spokojnie, wesoło mimo iż nie pojechał na żadne wczasy. Ciut ciut się zaokrąglił kierownik;) Oczywiście dalej na hepaticu, ale jak mu nie dać odrobinkę spróbować. Ja jeśli daje mu odrobinkę czegokolwiek to są to owoce i warzywa, a zjadłby wszystko łącznie z tymi śliwami co przed blokiem rosną:) Jak mu dawniej rowery, auta ,motory nie przeszkadzały, tak teraz bardzo wadzą:)
O to nasz Pączysław:[/QUOTE]
Śliwki smakują bo nadziewane mięsem:diabloti:

Facet głodny to facet nerwowy;)

Super fotki:p Jest go trochę więcej:D

Posted

Romi w sobotę został sam. Moja mama wyprowadzała go na spacerki. Był bardzo zadowolony;) Mama nie zabrała go do siebie bo Romek nie cierpi jej psa. Gdy wróciliśmy prawie nas nie zauważył, za to mojej mamy nie odstępywał na krok:)
[IMG]http://images70.fotosik.pl/94/ba57807f9e66012dgen.jpg[/IMG]