Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margoth137']w taki razie pójdzie na inny ,,marsz'';) Romana zaproszono na placek z truskawami;)[/QUOTE]
Jaka fajna alternatywa:D

[quote name='margoth137']pomogło, pomogło, dobrze że Roman 11 kg waży, ale jest długi więc wygodnie mu nie było;)[/QUOTE]
On pewnie jest innego zdania:p

Posted

Roman jest świetny:) idziemy rano na spacer, przechodzimy koło przychodni, koło niej dziadek je drożdżówę, Romuś bacznie go obserwuje i zaczyna prosić kawałek:) ktoś jeszcze pomyśli że głodzimy psiaka:( jak nie zacznie padać to Romi uda się dziś do SPA, które ma obiecane z okazji dnia dziecka:)

Posted

[quote name='margoth137']Roman jest świetny:) idziemy rano na spacer, przechodzimy koło przychodni, koło niej dziadek je drożdżówę, Romuś bacznie go obserwuje i zaczyna prosić kawałek:) ktoś jeszcze pomyśli że głodzimy psiaka:( jak nie zacznie padać to Romi uda się dziś do SPA, które ma obiecane z okazji dnia dziecka:)[/QUOTE]

wow...........................

Posted

[quote name='margoth137']Roman jest świetny:) idziemy rano na spacer, przechodzimy koło przychodni, koło niej dziadek je drożdżówę, Romuś bacznie go obserwuje i zaczyna prosić kawałek:) ktoś jeszcze pomyśli że głodzimy psiaka:( jak nie zacznie padać to Romi uda się dziś do SPA, które ma obiecane z okazji dnia dziecka:)[/QUOTE]
Widocznie za mało drożdżówek mu dajesz:evil_lol:
O takie dziecko trzeba dbać:p

Posted

[quote name='Maciek777']Widocznie za mało drożdżówek mu dajesz:evil_lol:
O takie dziecko trzeba dbać:p[/QUOTE]

dróżdżowek nie kupujemy wcale:) dostał ciut ciut spróbować babcinego z truskawami kiedyś:) Pączydło pachnące już śpi, wodę kolońską czuć na kilometr:loveu::lol: zdjęcie jest tylko z wanny ale to może jutro;)

kurczę dzisiaj do mojej mamy przyszedł facet z TOZ pytać o Teofila....:( przecież za miesiąc minie rok od śmierci Teoni....(*)

Posted

Na dobranoc Roman we wannie. Trochę w niej pomruczał, ale suszenie i czesanie jak najbardziej:)
[IMG]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10338866_1488481528053275_3783860717020279611_n.jpg[/IMG]

Posted

przekochany to za mało powiedziane;) a jaki mądry, nawet z ludźmi na ulicy potrafi się kłócić;)[URL="http://javascript<strong></strong>:void(0)"]:cool1:[/URL] jest taki puchaty no i od października przybyło sreberek na główce. Czasu się nie zatrzyma.... Niedługo kontrola wątroby i szczepionko:)

Posted

[quote name='Malgoska']moją też to czeka
szkoda, że Chwila dla Teofila jest tak daleko bo bym podjechała z Szelosławą...[/QUOTE]

Zawsze ciocia może sobie wycieczkę zrobić z Szelosławą:) Roman się ucieszy:):):)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Maciek777']Mój lubi, ale tylko gdy sam ją sobie zorganizuje:evil_lol:[/QUOTE]
np. błotną ? ;)

[quote name='margoth137']Zawsze ciocia może sobie wycieczkę zrobić z Szelosławą:) Roman się ucieszy:):):)[/QUOTE]
Ciekawe czy by się oboje zakumplowali ?

Posted

[quote name='margoth137']Zawsze ciocia może sobie wycieczkę zrobić z Szelosławą:) Roman się ucieszy:):):)[/QUOTE]

No nie wiem czy się ucieszy jak mu Szelcia skoczy do gardła
ona kocha tylko siebie

Posted

[quote name='Malgoska']No nie wiem czy się ucieszy jak mu Szelcia skoczy do gardła
ona kocha tylko siebie[/QUOTE]

;) tydzień bez neta to jak bez nogi;)
Wczoraj Romczysław odwiedził weterynarza, ustawił wszystkich w poczekalni, ku zdziwieniu Pani wet, która musiała mu przy pobraniu krwi założyć kaganiec, ale to chyba przez to ,,ciućkanie''. Stażystki zaczęły do niego ,,ciućkać'' a on nie bardzo to lubi. Romuś przychodzi na pieszczoty, tylko wtedy kiedy ma na to ochotę, a co one sobie myslały????;) Wątróbka Rominkowa spadła ze 128 na 101..... (coś tam coś tam). Mały dalej wsuwa hepatica tyle że hillsa bo royal się królewiczowi odwidział po 3 tygodniach. Gorzej z ząbkami ale smarujemy dalej, jak wątroba będzie na tyle dobra to się weźmie i chlast:) Romek waży 10,5 kg:loveu:

Posted

[quote name='margoth137']wstawię w domku bo tu nie umiem:) a jeszcze wstawię fotkę Romka narzeczonej, która jest identyczna tylko waży 35 kg:)[/QUOTE]

wow :)
troszkę większa.....

Posted

[quote name='margoth137'];) tydzień bez neta to jak bez nogi;)
Wczoraj Romczysław odwiedził weterynarza, ustawił wszystkich w poczekalni, ku zdziwieniu Pani wet, która musiała mu przy pobraniu krwi założyć kaganiec, ale to chyba przez to ,,ciućkanie''. Stażystki zaczęły do niego ,,ciućkać'' a on nie bardzo to lubi. Romuś przychodzi na pieszczoty, tylko wtedy kiedy ma na to ochotę, a co one sobie myslały????;) Wątróbka Rominkowa spadła ze 128 na 101..... (coś tam coś tam). Mały dalej wsuwa hepatica tyle że hillsa bo royal się królewiczowi odwidział po 3 tygodniach. Gorzej z ząbkami ale smarujemy dalej, jak wątroba będzie na tyle dobra to się weźmie i chlast:) Romek waży 10,5 kg:loveu:[/QUOTE]
no to Roman schudł, biedaczek;)

Posted

[quote name='margoth137'] Wczoraj Romczysław odwiedził weterynarza, ustawił wszystkich w poczekalni, ku zdziwieniu Pani wet, która musiała mu przy pobraniu krwi założyć kaganiec, ale to chyba przez to ,,ciućkanie''. Stażystki zaczęły do niego ,,ciućkać'' a on nie bardzo to lubi. Romuś przychodzi na pieszczoty, tylko wtedy kiedy ma na to ochotę, a co one sobie myslały????;) Wątróbka Rominkowa spadła ze 128 na 101..... (coś tam coś tam). Mały dalej wsuwa hepatica tyle że hillsa bo royal się królewiczowi odwidział po 3 tygodniach. Gorzej z ząbkami ale smarujemy dalej, jak wątroba będzie na tyle dobra to się weźmie i chlast:) Romek waży 10,5 kg:loveu:[/QUOTE]
to ustawianie w poczekalni zrobiło na mnie wrażenie :p
wyrażam także solidarność z Romusiem ws. "ciućkania" - fuj!!! :diabloti:
fajnie, ze wieści od weta całkiem niezłe!! :multi:
(wagowo są podobni z moim Norkiem. Z charakteru też jakby).

Posted

Romek to kierownik pełną:) kiedyś wracałam do domu, byłam jakieś 300m od bloku i słyszałam jak dyryguje na balkonie dwoma ratlerkami stojącymi pod balkonem:) całą trójcę było słychać- szczególnie owczarkowy ryk Romka i ratlerka który szczeka zawsze tak jakby go coś dławiło:diabloti: