Malgoska Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Olena84']Roman pali :crazyeye:???[/QUOTE] jak to pali???????????????????? Quote
danka4u1 Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 [quote name='Olena84']No te LD niebieskie koło Romana...[/QUOTE] Ależ ty masz oko antynikotynowe...:shake: Quote
margoth137 Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 wręcz przeciwnie my z Romanem nie palimy:) Romanek jest uczulony na dym, mówie całkiem poważnie, psika i psika. Tz się nie może oduczyć i pali na zmianę raz eko raz zwykłe:( Quote
margoth137 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Romczysław-Pączysław opracował sobie nową metodę zabierania mnie na spacer;) zawsze jak chciał wyjść to szczekał, a teraz podbiega i chwyta mnie ząbkami za rękaw. [IMG]http://images65.fotosik.pl/424/bd0a6618a6ac818agen.jpg[/IMG]Romanek pilnuje nie tylko gotującego się obiadku, ale też swojego dobytku:):loveu: Quote
Maciek777 Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Mądry i piękny pies:) Takich przysmaków to trzeba pilnować;) Quote
jotpeg Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='margoth137']Romczysław-Pączysław opracował sobie nową metodę zabierania mnie na spacer;) zawsze jak chciał wyjść to szczekał, a teraz podbiega i chwyta mnie ząbkami za rękaw.[/QUOTE] ależ to jest fajny pies! :loveu: mądralalalala!!!!!!!! :lol: Quote
bakusiowa Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Takiego fajnego psiaczka nikt nie chciał. Quote
margoth137 Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Bo ludzie są ślepi i szukają nie wiadomo czego, a potem są efekty:( Romuś zaczyna okres zimowy:loveu: [IMG]http://images63.fotosik.pl/427/a2f19b8e14315db3gen.jpg[/IMG] Quote
bakusiowa Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Często myślałam o Romusiu i już nawet tak, że w hoteliku będzie do końca. Quote
margoth137 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 to szalo-kaptur ale główka Romcika jest za malutka na takie ocieplacze:) Quote
Malgoska Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='margoth137']to szalo-kaptur ale główka Romcika jest za malutka na takie ocieplacze:)[/QUOTE] Szelcia ma nowy sweterek bo z tamtego wyrosła..... Nie bardzo zadowolona..... Quote
margoth137 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 ja mam płaszcz po Teofciu, powinien być dobry bo Roman ma tylko krótsze nóżki:) Quote
Malgoska Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='margoth137']ja mam płaszcz po Teofciu, powinien być dobry bo Roman ma tylko krótsze nóżki:)[/QUOTE] a te geterki???????????????? Quote
margoth137 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Malgoska']a te geterki????????????????[/QUOTE] kurcze gdzieś mi mignęły;) ale chyba nic z tego bo kiedyś ubrałam Romusiowi małą skarpetkę i tak podskakiwał i robił wszystko, żeby zdjąć i zdjął:cool1: Quote
Malgoska Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='margoth137']kurcze gdzieś mi mignęły;) ale chyba nic z tego bo kiedyś ubrałam Romusiowi małą skarpetkę i tak podskakiwał i robił wszystko, żeby zdjąć i zdjął:cool1:[/QUOTE] Szelka tez sobie wszystko sciąga.... Quote
margoth137 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Lubi, lubi;) nie ma wyjścia:). A jak jeść lubi;) dziś się okazało że nie będzie się dzielił jedzeniem z innymi! Idąc rano na spacer wzięłam worek z chlebem dla kaczusi. Kaczki jak nas zobaczyły zaczęły wrzeszczeć z daleka. Gdy Roman zobaczył, że daje im chleb zaczął wrzeszczeć jeszcze głośniej. Finał był taki, że stołował się razem z ptactwem:loveu: W sobotę tz robił zaległe urodziny, Romuś nie wiedział pod którymi nogami usiąść, żeby pojeść. Po jakimś czasie stwierdził, że wygodniej będzie jak się po prostu położy na środku pod ławą:loveu: moja kochana ruda mądrala:p Quote
Malgoska Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='margoth137']Lubi, lubi;) nie ma wyjścia:). A jak jeść lubi;) dziś się okazało że nie będzie się dzielił jedzeniem z innymi! Idąc rano na spacer wzięłam worek z chlebem dla kaczusi. Kaczki jak nas zobaczyły zaczęły wrzeszczeć z daleka. Gdy Roman zobaczył, że daje im chleb zaczął wrzeszczeć jeszcze głośniej. Finał był taki, że stołował się razem z ptactwem:loveu: W sobotę tz robił zaległe urodziny, Romuś nie wiedział pod którymi nogami usiąść, żeby pojeść. Po jakimś czasie stwierdził, że wygodniej będzie jak się po prostu położy na środku pod ławą:loveu: moja kochana ruda mądrala:p[/QUOTE] musi zasmakowac wszystkiego co najlepsze za wszystkie czasy Quote
margoth137 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 :) wczoraj wyciął lepszy nr. Położyłam się spać, Roman wzdłuż obok. Jednak po chwili zaczął się kręcić, kopać;) mówię: Roman nie zapominaj, że to moje łóżko;) Romuś podniósł dumnie głowę i z gracją zeszedł na swoje legowisko. :loveu: Quote
asiuniab Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 wstawię Ci to zdjęcie ku przestrodze: [IMG]http://i42.tinypic.com/sayxop.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts