Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

margoth137 napisał(a):
Romanek został dziś wykąpany:) nadziamgotał się w wannie jakby się najgorsza krzywda działa. Jednak muszę go pochwalić za szczotkę i suszarkę;) stał cierpliwie i można nim było obracać we wszystkie strony:diabloti:

się wyżyła Pani na biednym Romku...;)

Posted

margoth137 napisał(a):
Romanek został dziś wykąpany:) nadziamgotał się w wannie jakby się najgorsza krzywda działa. Jednak muszę go pochwalić za szczotkę i suszarkę;) stał cierpliwie i można nim było obracać we wszystkie strony:diabloti:

nadziamgoli się, bo chyba robił to po raz pierwszy:)

Posted

Jak jest takim czyszcioszkiem to już tylko uprawiać leżing na łożingu:evil_lol:
Mój Bakuliński wczoraj był w spa na czesaniu i kapaniu. Ja już nie mam siły robić koło niego. Od stycznia chodzę raz w miesiącu do spa na czesanie. Za każdym razem jest wiadro sierści a on cały czas obrośnięty.

Posted

Romanek całuje wszystkich mocno:loveu: mocno też kibicuje Trufci, żeby się maleńka odnalazła.
Jest grzeczny wszystko mu smakuje nieważne czy mięso, ryba czy wege kotlecik byle jeść;) ale wszystko ma granice;) Najlepiej do domu nie wracać tylko siedzieć na polu. Gdyby mógł to rano przynosił by do domu świeże bażanty i kury. No i drzwi koniecznie zamknięte na zamek bo kawaler doskakuje do klamki:loveu:

Posted

kochani ponieważ do Romczysława miała trafić część pinędzy zgromadzonych z bazarku z piklami, ale Roman w tym czasie wyczarował sobie dom, to tylko w gwoli informacji, piszę, że Jego część przelałam na konto Arkadii, dla dziadeczka bez końcówki łapiny:( 86,00 zł

a Romunia to ja ucałowywuję:)

Posted

MARGOTH, BARDZO Ci dziękuję za tak wspaniałą opiekę nad Romusiem.

Truflę dziś przywiozłam z Tymbarka.
Po tygodniu poszukiwań udało się ją odnaleźć.

Pozdrowienia.

Posted

iwoniam napisał(a):
MARGOTH, BARDZO Ci dziękuję za tak wspaniałą opiekę nad Romusiem.

Truflę dziś przywiozłam z Tymbarka.
Po tygodniu poszukiwań udało się ją odnaleźć.

Pozdrowienia.

Jak się cieszę, że Trufelka się znalazła :):):):):) buziaczki dla Romusia:loveu:

Posted

Bardzo się cieszymy, że Trufcia się odnalazła:loveu: Roman w siódmym niebie wczoraj miał gości. Zawsze jak przyjdzie więcej osób to Romuś wybiera sobie ten jedną i nie opuszcza na krok. Inni go nie obchodzą:diabloti: nic tylko głaskać i tulić a jak się przerwę zrobi Roman nochalem podnosi rękę ;) Kolega nawet do niego żartował czy pojedzie Romuś z nim, ale niestety do Lublina Roman może tylko w gości jechać, ale ze mną:diabloti: Romuś jest cygański poszedł by z każdym:)

Posted

margoth137 napisał(a):
Bardzo się cieszymy, że Trufcia się odnalazła:loveu: Roman w siódmym niebie wczoraj miał gości. Zawsze jak przyjdzie więcej osób to Romuś wybiera sobie ten jedną i nie opuszcza na krok. Inni go nie obchodzą:diabloti: nic tylko głaskać i tulić a jak się przerwę zrobi Roman nochalem podnosi rękę ;) Kolega nawet do niego żartował czy pojedzie Romuś z nim, ale niestety do Lublina Roman może tylko w gości jechać, ale ze mną:diabloti: Romuś jest cygański poszedł by z każdym:)

no tak, glaskanie i głaskanie pieszczoch:)