Malgoska Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 margoth137 napisał(a):Romanek został dziś wykąpany:) nadziamgotał się w wannie jakby się najgorsza krzywda działa. Jednak muszę go pochwalić za szczotkę i suszarkę;) stał cierpliwie i można nim było obracać we wszystkie strony:diabloti: się wyżyła Pani na biednym Romku...;) Quote
asiuniab Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 margoth137 napisał(a):Romanek został dziś wykąpany:) nadziamgotał się w wannie jakby się najgorsza krzywda działa. Jednak muszę go pochwalić za szczotkę i suszarkę;) stał cierpliwie i można nim było obracać we wszystkie strony:diabloti: nadziamgoli się, bo chyba robił to po raz pierwszy:) Quote
margoth137 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 nawet nie wiem czy pierwszy, ale brudny nie był;) Quote
Maciek777 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='margoth137']Romano pozdrawia z leżakowania :loveu: http://images65.fotosik.pl/315/d2d3ce9977284de9gen.jpg Właściwy pies na właściwym miejscu:) Quote
margoth137 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Romanek pozdrawia:loveu: Trzymamy kciuki za odnalezienie Trufci!!! Quote
bakusiowa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Jak jest takim czyszcioszkiem to już tylko uprawiać leżing na łożingu:evil_lol: Mój Bakuliński wczoraj był w spa na czesaniu i kapaniu. Ja już nie mam siły robić koło niego. Od stycznia chodzę raz w miesiącu do spa na czesanie. Za każdym razem jest wiadro sierści a on cały czas obrośnięty. Quote
margoth137 Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Romanek całuje wszystkich mocno:loveu: mocno też kibicuje Trufci, żeby się maleńka odnalazła. Jest grzeczny wszystko mu smakuje nieważne czy mięso, ryba czy wege kotlecik byle jeść;) ale wszystko ma granice;) Najlepiej do domu nie wracać tylko siedzieć na polu. Gdyby mógł to rano przynosił by do domu świeże bażanty i kury. No i drzwi koniecznie zamknięte na zamek bo kawaler doskakuje do klamki:loveu: Quote
ewick73 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='margoth137']Romanek całuje wszystkich mocno:loveu: mocno też kibicuje Trufci, żeby się maleńka odnalazła. w Warszawie w mojej okolicy 5/08/2013 zgubił się psiak, odnaleziony 12/10/2013 https://www.facebook.com/events/585244434851515/?ref_dashboard_filter=calendar Trufla też się znajdzie!!! Quote
asiuniab Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 kochani ponieważ do Romczysława miała trafić część pinędzy zgromadzonych z bazarku z piklami, ale Roman w tym czasie wyczarował sobie dom, to tylko w gwoli informacji, piszę, że Jego część przelałam na konto Arkadii, dla dziadeczka bez końcówki łapiny:( 86,00 zł a Romunia to ja ucałowywuję:) Quote
margoth137 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Co prawda Roman już chrapie z dobre pół godziny, ale chciałby pokazać nochala z dzisiaj;) Quote
Malgoska Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 [quote name='margoth137']Co prawda Roman już chrapie z dobre pół godziny, ale chciałby pokazać nochala z dzisiaj;) słoneczko kochane:) Quote
iwoniam Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 MARGOTH, BARDZO Ci dziękuję za tak wspaniałą opiekę nad Romusiem. Truflę dziś przywiozłam z Tymbarka. Po tygodniu poszukiwań udało się ją odnaleźć. Pozdrowienia. Quote
AgusiaP Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 iwoniam napisał(a):MARGOTH, BARDZO Ci dziękuję za tak wspaniałą opiekę nad Romusiem. Truflę dziś przywiozłam z Tymbarka. Po tygodniu poszukiwań udało się ją odnaleźć. Pozdrowienia. Jak się cieszę, że Trufelka się znalazła :):):):):) buziaczki dla Romusia:loveu: Quote
Maciek777 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='margoth137']http://images65.fotosik.pl/335/ec7ee94abbee7fd1gen.jpg Genialne!:D Quote
margoth137 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Bardzo się cieszymy, że Trufcia się odnalazła:loveu: Roman w siódmym niebie wczoraj miał gości. Zawsze jak przyjdzie więcej osób to Romuś wybiera sobie ten jedną i nie opuszcza na krok. Inni go nie obchodzą:diabloti: nic tylko głaskać i tulić a jak się przerwę zrobi Roman nochalem podnosi rękę ;) Kolega nawet do niego żartował czy pojedzie Romuś z nim, ale niestety do Lublina Roman może tylko w gości jechać, ale ze mną:diabloti: Romuś jest cygański poszedł by z każdym:) Quote
Malgoska Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 margoth137 napisał(a):Bardzo się cieszymy, że Trufcia się odnalazła:loveu: Roman w siódmym niebie wczoraj miał gości. Zawsze jak przyjdzie więcej osób to Romuś wybiera sobie ten jedną i nie opuszcza na krok. Inni go nie obchodzą:diabloti: nic tylko głaskać i tulić a jak się przerwę zrobi Roman nochalem podnosi rękę ;) Kolega nawet do niego żartował czy pojedzie Romuś z nim, ale niestety do Lublina Roman może tylko w gości jechać, ale ze mną:diabloti: Romuś jest cygański poszedł by z każdym:) no tak, glaskanie i głaskanie pieszczoch:) Quote
bakusiowa Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Musi sobie chłopak odbić wszystko za stracone lata. Quote
Maciek777 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Właśnie zrobiłem przelew zysku z mojego bazarku dla Romka w kwocie 10 zł:) Romek wolny od długów:multi: Proszę o potwierdzenie również na wątku bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247517-ROZLICZAMY!-Mleko-MAN-Misiu-etc-Mój-Pierwszy-Bazar-)-Zapraszam!/page34 Quote
margoth137 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Dziś mija Romankowy miesiąc w domku. To kierownik pełną gębą:loveu: już się z niego cycuś zrobił:loveu: Nie długo będę spać na podłodze:) Quote
Recommended Posts