Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co czytam i co pamiętam to Romuś jest zupełnie innym psiakiem niż Teofil. Ale jeden i drugi zaznali i zaznają tyle ciepła i miłości, że można byłoby obdarować jeszcze z tuzin takich psiaków. A może zrobicie interes życia i zaczniecie puszkować swoją empatię;) i sprzedawać?

Posted

[quote name='rudakacha']Z tego co czytam i co pamiętam to Romuś jest zupełnie innym psiakiem niż Teofil. Ale jeden i drugi zaznali i zaznają tyle ciepła i miłości, że można byłoby obdarować jeszcze z tuzin takich psiaków. A może zrobicie interes życia i zaczniecie puszkować swoją empatię;) i sprzedawać?

To prawda są zupełnie inni.... ale kocham ich tak samo tak bardzo, że nie umiem tego opisać.....

Posted

[quote name='rudakacha']No to szczęściarze z nich! A co na to tz...:cool3:[/QUOTE]

Jak się pytam Romka czyj jest? Czy tylko mój czy wspólny;) to Tz krzyczy, że Roman jest tylko jego, bo to z nim szedł z hoteliku na smyczy:):loveu:

Posted

[quote name='margoth137']Jak się pytam Romka czyj jest? Czy tylko mój czy wspólny;) to Tz krzyczy, że Roman jest tylko jego, bo to z nim szedł z hoteliku na smyczy:):loveu:[/QUOTE]

ale z Tobą siedział w czasie drogi na siedzeniu ;)

Posted

nie wiem jak to jest ale tza bardziej słucha:) Romuś nie spał w nocy przez to wiaczysko, nad ranem zaczęły wyć syreny, Roman się dołączył. Zawinęłam go w kocyk położyłam do łóżka, spał jak suseł:loveu:

Posted

[quote name='margoth137']nie wiem jak to jest ale tza bardziej słucha:) Romuś nie spał w nocy przez to wiaczysko, nad ranem zaczęły wyć syreny, Roman się dołączył. Zawinęłam go w kocyk położyłam do łóżka, spał jak suseł:loveu:[/QUOTE]

Ale chłopak ma dobrze!

Posted

Romuś dowiódł, że to on będzie najlepszym gospodarzem:) Już pomijam fakt, że otwiera drzwi to chyba niedługo trzeba mu dorobić klucze:) Założy się Romanowi plecak, da pieniążki i będzie miał chłop wychodne:) No i nie mogę wchodzić do pokoju jak tz śpi po nocy:( Romuś tak go fachowo pilnuje, że potrafi ugryźć:(

Posted

[quote name='margoth137']Romuś dowiódł, że to on będzie najlepszym gospodarzem:) Już pomijam fakt, że otwiera drzwi to chyba niedługo trzeba mu dorobić klucze:) Założy się Romanowi plecak, da pieniążki i będzie miał chłop wychodne:) No i nie mogę wchodzić do pokoju jak tz śpi po nocy:( Romuś tak go fachowo pilnuje, że potrafi ugryźć:([/QUOTE]

się rozbuchał chłopak..............

Posted

[quote name='Malgoska']się rozbuchał chłopak..............[/QUOTE]

dokładnie:) niech wiedzą na osiedlu kto rądzi;) Roman potrafi wleźć na kolana i jeszcze warczeć . Niedługo Romuś będzie robił sobie porządki w paszczy i być może zgubi jajka:). Narazie to czyścimy ząbki preparatem, nie są już brązowe, ale wet musi porządnie wyczyścić i usnąć te korzonki:(

Posted

[quote name='margoth137']dokładnie:) niech wiedzą na osiedlu kto rądzi;) Roman potrafi wleźć na kolana i jeszcze warczeć . Niedługo Romuś będzie robił sobie porządki w paszczy i być może zgubi jajka:). Narazie to czyścimy ząbki preparatem, nie są już brązowe, ale wet musi porządnie wyczyścić i usnąć te korzonki:([/QUOTE]
bęzzębny i bezjajeczny Romuś, a czy ktoś Go pytał o zdanie:mad: