Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś pierwszy raz nie ma mnie w domu 8 godz i tak już będzie:) 0 14 przyjdzie tz i pójdzie z Romciem na spacer. Może nawet przyjdą mnie odwiedzić. Rano Romciu był obrażony jak wychodziłam i nawet się nie przytulił tylko coś burknął i odwrócił się na bok:( Zapewne mnie opierniczy jak wrócę do domu:) kochana kluseczka....

Posted

margoth137 napisał(a):
Dziś pierwszy raz nie ma mnie w domu 8 godz i tak już będzie:) 0 14 przyjdzie tz i pójdzie z Romciem na spacer. Może nawet przyjdą mnie odwiedzić. Rano Romciu był obrażony jak wychodziłam i nawet się nie przytulił tylko coś burknął i odwrócił się na bok:( Zapewne mnie opierniczy jak wrócę do domu:) kochana kluseczka....

Czyżby Chwila........ruszyła?
Przytulamy porzuconego Romusia:)

Posted

margoth137 napisał(a):
Ruszył od wczoraj:) tyle, że to ,, Chwila u Teofila'' Roman jest kierownikiem :) Wczoraj jak przyszłam to usiadł na kolanach i uczepił się jak przyssawkami- łapkami:) kochany smoczek:)

zabierasz go ze sobą?????

Posted

margoth137 napisał(a):
mnie się naprawdę w głowie nie mieści, że taki psiak tyle czekał na dom, a ile jeszcze czeka....:) On jest tak radosny, cieszy się na widok każdego, jest grzeczny i wszystkich kocha:)

Romuś miał bardzo dużo ogłoszeń. Ode mnie wykupowane pakiety a także wyrózniane na tablicy i na gumtree. Trzy razy robiła tamb w gazecie. Wszystko przez ten siwy pysio.

Ciesze się bardzo, że 31-go grudnia nie musiałam wysyłać życzeń aby w nastepnym roku znalazł dom stały.

Posted

margoth137 napisał(a):

Ciekawe czy będzie wytrzymywał z siusianiem. Osiem godzin to jest dość długo.

Posted

margoth137 napisał(a):
Ruszył od wczoraj:) tyle, że to ,, Chwila u Teofila'' Roman jest kierownikiem :) Wczoraj jak przyszłam to usiadł na kolanach i uczepił się jak przyssawkami- łapkami:) kochany smoczek:)

o to widzę, że teraz zajmujesz się tym co moja siostra:) tyle, że we Wrocławiu:)

Posted

bakusiowa napisał(a):
Ciekawe czy będzie wytrzymywał z siusianiem. Osiem godzin to jest dość długo.

osiem godzin mnie nie ma, ale Romuś tyle nie czeka z siusianem bo wychodzi z nim Tz jak wraca o 14 z pracy, jak idzie na nocke też z nim o 14 wychodzi. Ja z Romczysławem wychodzę po 8 rano i wieczorkiem:) Do saloniku narazie go nie zabieram, jak przywiozą zagrodę dla psów to mi potowarzyszy;) był w pierwszy dzień i nie bardzo m się podobało:) Romuś jest sprytny:) kiedyś wróciliśmy z zakupów i w dużym pokoju były porozwalane rzeczy. Wychodząc zostawiliśmy porządek. Przedwczoraj na ławie leżały ciastka, po 15min tz dostał opieprz, a tłumaczył się że nie zjadł ani pół.... Zgadnijcie kto wylazł i pożarł po kryjomu cały talerz????::)

przypomniało mi się, że w 2012 (luty) państwo spod Skawiny dzwonili z ogłoszenia Romusia, ale się nie zdecydowali i potem wzięli Onkę. Byłam na wizycie p/a na prośbę Wojtusia

Posted

margoth137 napisał(a):
osiem godzin mnie nie ma, ale Romuś tyle nie czeka z siusianem bo wychodzi z nim Tz jak wraca o 14 z pracy, jak idzie na nocke też z nim o 14 wychodzi. Ja z Romczysławem wychodzę po 8 rano i wieczorkiem:) Do saloniku narazie go nie zabieram, jak przywiozą zagrodę dla psów to mi potowarzyszy;) był w pierwszy dzień i nie bardzo m się podobało:) Romuś jest sprytny:) kiedyś wróciliśmy z zakupów i w dużym pokoju były porozwalane rzeczy. Wychodząc zostawiliśmy porządek. Przedwczoraj na ławie leżały ciastka, po 15min tz dostał opieprz, a tłumaczył się że nie zjadł ani pół.... Zgadnijcie kto wylazł i pożarł po kryjomu cały talerz????:

TY????
i szukasz pewnie winnego w biednym, Bogu ducha winnym Romanku..............

Posted

Malgoska napisał(a):
TY????

Też mi się wydaje, że pisze to po to, byśmy jej nie podejrzewali;)

Posted

Malgoska napisał(a):
TY????

akurat miałam na nie ochotę, dlatego się zdziwiłam, że w mik zniknęły wszystkie, a dowodem Romana były małe rzygi. Tak mu spieszno, że niedokładnie pogryzł)

Posted

e co to za choroba, jak dalej szukał jedzenia. On bardzo lubi jeść:) standardowo je suchą karmę, akurat nam się kończy ale jak kurier jutro nie przywiezie ugotuje mu serca z makaronem:) Roman jest wszystkożerny i trzeba uważać. Czasem dostanie parówkę, daje mu też biały serek ( Romuś go kocha), żółtko, a zupki je tylko babcine:)

Posted

margoth137 napisał(a):
e co to za choroba, jak dalej szukał jedzenia. On bardzo lubi jeść:) standardowo je suchą karmę, akurat nam się kończy ale jak kurier jutro nie przywiezie ugotuje mu serca z makaronem:) Roman jest wszystkożerny i trzeba uważać. Czasem dostanie parówkę, daje mu też biały serek ( Romuś go kocha), żółtko, a zupki je tylko babcine:)

a moja Szelcia taki niejadek

Posted

dziś miał przyjemność odwiedzić mnie w salonie dostojny, rudy Pan;) Romczysław nie należy do rozrzutnych i tym razem postanowił poddać się zabiegowi czyszczenia oczu i ucholców, a także spryskaniu wodą kolońską:) Tz powiedział, że pachnie jak stary dziadek ,, Brutalem'':)