Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='margoth137']Dziś mija Romankowy miesiąc w domku. To kierownik pełną gębą:loveu: już się z niego cycuś zrobił:loveu: Nie długo będę spać na podłodze:)[/QUOTE]

już miesiąc!
ale leci
no.....szykuj sobie posłanko ;)

Posted

[quote name='margoth137']Dziś mija Romankowy miesiąc w domku. To kierownik pełną gębą:loveu: już się z niego cycuś zrobił:loveu: Nie długo będę spać na podłodze:)[/QUOTE]

Mądry chłopak;) Wie jak korzystać z luksusów. Pańcia niech materac sobie położy:evil_lol:

Posted

Materac???? Niech zamienią się na posłanka...:evil_lol:

[quote name='bakusiowa']Mądry chłopak;) Wie jak korzystać z luksusów. Pańcia niech materac sobie położy:evil_lol:[/QUOTE]

Posted

zapomniałam się pochwalić że byśmy z Romanem w weekend mandat zarobili;) za to, że idziemy złą stroną ulicy. Wiem może to śmieszne bo szliśmy złą: prawą, ale ponad 20 lat tędy chodzę i całe osiedle chodzi prawą bo jest większe pobocze, a z lewej nie ma wcale. Co prawda to tylko 200m ale widocznie policjanci mało zarobili na Wszystkich Świętych:diabloti: Romanek się niepotrzebnie na burczał a ja mu powiedziałam, żeby się zajęli lepiej samochodami, bo jak u nas na parterze się mordują to jakoś policja się nie śpieszy:razz:

Posted

[quote name='margoth137']zapomniałam się pochwalić że byśmy z Romanem w weekend mandat zarobili;) za to, że idziemy złą stroną ulicy. Wiem może to śmieszne bo szliśmy złą: prawą, ale ponad 20 lat tędy chodzę i całe osiedle chodzi prawą bo jest większe pobocze, a z lewej nie ma wcale. Co prawda to tylko 200m ale widocznie policjanci mało zarobili na Wszystkich Świętych:diabloti: Romanek się niepotrzebnie na burczał a ja mu powiedziałam, żeby się zajęli lepiej samochodami, bo jak u nas na parterze się mordują to jakoś policja się nie śpieszy:razz:[/QUOTE]
Zachowanie policjantów - temat rzeka:evil_lol:
Rozumiem, że nie dostaliście tego mandatu. Wtedy mandat na pół;)

Posted

[quote name='Maciek777']Zachowanie policjantów - temat rzeka:evil_lol:
Rozumiem, że nie dostaliście tego mandatu. Wtedy mandat na pół;)[/QUOTE]

nie dostaliśmy:) ja bym im nawet dokumentów nie dała do spisania:) musieli by mnie z Romciem na dołek zawieźć:evil_lol:

Posted

przeprowadzka dopiero w sobotę;) Romanowi pokój osobny raczej nie potrzebny bo on i tak nie opuszcza nas na krok jak jesteśmy w domu:loveu: U Romusia bez zmian, znakomity humor i apetyt;) on się chyba nigdy nie męczy:)
[IMG]http://images63.fotosik.pl/368/0fca352bcbb6f6a1gen.jpg[/IMG]

Posted

ten ogryzek to zabawka- przeraźliwa piszczałka:diabloti: no co wy jakie odpady, jak się nawet ziemniaki obiera to trzeba uważać, spadnie skórka to Roman już ją ma w ułamek sekundy. Ostatnio nawet jadłam marchewkę przyszedł zobaczyć co jem, ale w sumie kiedyś nie chciał jej jeść. Stwierdziłam, że dam mu kawałek i mówię Wam jaki był ważny, że dostał to samo;) chodził z tą marchewą i tarł nią na wszystkie strony:)

Posted

Ogryzki są pyszne przecież. Mój pies sępi za każdym razem, jak się jabłko je. Kiedyś chciałam być dobrą pańcią i dałam mu całe jabłuszko. Po kilku dniach znalazłam je w takim samym stanie ;-) leń!