margoth137 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 zaglądam z ciekawością do Romula, czy właśnie jest nadzieja że będzie ten jedyny domek:( Quote
bakusiowa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jak w ten sposób będzie załatwiać się wizyty przedadopcyjne to wiele być może dobrych domków przepadnie. Quote
margoth137 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 no żeby Romusiowi szansa na domek nie przepadła:( Quote
wojtuś Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Kochani:) Mam nr tel. do Pani, tego potencjalnego domku ok.Myślenic:) Dzwoniłem do Iwonki z Iwanowic i pomówiliśmy, Iwonka odnalazła ten nr tel., bo rozmawiała z Panią i wstępnie mi naświetliła ten domek - mimo wszystko zadzwonię jutro - czy domek aktualny i czy Pani nadal czeka;) Pani już nie odezwała się do Iwonki, ale... gdyby domek był aktualny to warto go sprawdzić - czy dla Romusia - czy może dla innego pieska. Pod nieobecność Państwa Romuś byłby w kojcu, jest tam jeszcze drugi piesek starszy ON. No nic - dowiem się. Quote
tamb Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ogłoszę Romusia za jakieś 2 tygodnie. Nie dawajcie go, proszę do kojca. To starszy piesek, musi mieć wygodną kanapę. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Tez mi się wydaje że pomysł z kojcem to nie najlepsza przyszłość dla staruszka :( A do tego jeśli domek byłby naprawdę zainteresowany to przez ten czas powinien alarmować ... Quote
wojtuś Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 tamb napisał(a):Ogłoszę Romusia za jakieś 2 tygodnie. Nie dawajcie go, proszę do kojca. To starszy piesek, musi mieć wygodną kanapę. Dzieki Tamaro:) Ogłoś proszę Romusia i na nowo trzeba go ogłaszać, Iwonka mówiła jeszcze że Państwo pracują i nie ma ich po 10 godz. , jeśli są w domu to obecny piesek - staruszek ON - jest wypuszczany na ogród. Rudzia-Bianca napisał(a):Tez mi się wydaje że pomysł z kojcem to nie najlepsza przyszłość dla staruszka :( A do tego jeśli domek byłby naprawdę zainteresowany to przez ten czas powinien alarmować ... Wg Iwonki Romuś to piesek do domku, kanapowy, nie do kojca. Na razie Pani nie odbiera tel. Quote
margoth137 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 zaglądam i tak się zastanawiam:( szkoda, że nie zabrali wtedy do Skawiny Ci Państwo Romusia:( to napewno Ci co Liwka miała do nich jechać, bo też 9 lat mieli dobermana tylko umarł na raka:( Quote
tamb Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Może warto im o Romusiu wspomnieć, tak niby przypadkiem. Quote
margoth137 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 sprawa ciężka bo nastawili się na Liwie i nic z tego, a dziewczyny miały jeszcze któregoś z 3 Onków zaproponować, niewiem nic, bo cisza, a z telefonami się nie chce wtrącać:( Quote
Tofikowa Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 margoth137 napisał(a):sprawa ciężka bo nastawili się na Liwie i nic z tego, a dziewczyny miały jeszcze któregoś z 3 Onków zaproponować, niewiem nic, bo cisza, a z telefonami się nie chce wtrącać:( to na pewno Ci sami którzy chcieli Liwkę?:crazyeye: z opisów wynika że to fajny domek móglby być:roll: Quote
wojtuś Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 margoth137 napisał(a):sprawa ciężka bo nastawili się na Liwie i nic z tego, a dziewczyny miały jeszcze któregoś z 3 Onków zaproponować, niewiem nic, bo cisza, a z telefonami się nie chce wtrącać:( Tofikowa napisał(a):to na pewno Ci sami którzy chcieli Liwkę?:crazyeye: z opisów wynika że to fajny domek móglby być:roll: Sprawa domku dla Livi sie odwróciła, Państwo z Lubania bardzo się zmartwili- przeczytali wątek Livii i odstepują sunię dla domku k.Skawiny - pokochają inną sunię, na pewno, mają wielkie serca, na razie organizujemy transport dla Livi z hoteliku LILUtosi z pod Wrocławia do Skawiny. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 wojtuś napisał(a):Sprawa domku dla Livi sie odwróciła, Państwo z Lubania bardzo się zmartwili- przeczytali wątek Livii i odstepują sunię dla domku k.Skawiny - pokochają inną sunię, na pewno, mają wielkie serca, na razie organizujemy transport dla Livi z hoteliku LILUtosi z pod Wrocławia do Skawiny. Niesamowite że są jeszcze tacy ludzie :) Quote
wojtuś Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) Rudzia-Bianca napisał(a):Niesamowite że są jeszcze tacy ludzie :) Oj Małgosiu:) czy na dogo była kiedyś taka historia: część ogłoszeń Livi z pierwszym tel. hoteliku czyli LILUtosi i drugim tel. Budrysek, część ogłoszeń Livi z tel. odwrotnie. domek z Lubania dzwoni do Lilu i ona prosi zuzieM o wizytę, domek ze Skawiny dzwoni do Budrysek, na wątku prosimy margoth o wizytę, w tym samym dniu!!! obydwa domki sa sprawdzane i .... obydwa super, obydwa domki zakochane w Suni.... i dalej ....jak Livia już będzie w swoim domku to będzie ....szczęśliwe zakończenie, a w pełni jeśli drugi domek pokocha podobnie drugą sunię:) Edited March 18, 2012 by wojtuś poprawa zapisu Quote
margoth137 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 nic tylko 3mać kciuki za domek dla Romusia, żeby i taki kochany się znalazł Quote
bakusiowa Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) wojtuś napisał(a):Oj Małgosiu:) czy na dogo była kiedyś taka historia: część ogłoszeń Livi z pierwszym tel. hoteliku czyli LILUtosi i drugim tel. Klaudi - prowadzącej wątek, część ogłoszeń Livi z tel. odwrotnie. domek z Lubania dzwoni do Lilu i ona prosi zuzieM o wizytę, domek ze Skawiny dzwoni do Klaudii, na wątku prosimy margoth o wizytę, w tym samym dniu!!! obydwa domki sa sprawdzane i .... obydwa super, obydwa domki zakochane w Suni.... i dalej ....jak Livia już będzie w swoim domku to będzie ....szczęśliwe zakończenie, a w pełni jeśli drugi domek pokocha podobnie drugą sunię:) Wojtuś, dla ścisłości faktów domek spod Krakowa dzwonił do budrysek i to było ogłoszenie od tamb w gazecie. Drugi domek był z innego ogłoszenia. Wszystko prawie w tym samym czasie. Edited March 18, 2012 by bakusiowa Quote
Tofikowa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 margoth137 napisał(a):zaglądam i tak się zastanawiam:( szkoda, że nie zabrali wtedy do Skawiny Ci Państwo Romusia:( to napewno Ci co Liwka miała do nich jechać, bo też 9 lat mieli dobermana tylko umarł na raka:( czy ci Państwo ze Skawiny chcieli wcześniej Romusia? To ci sami? bo nie rozumiem do końca Quote
bakusiowa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Być może to ci sami państwo.Pan chciała Romusia lecz pani wtedy jeszcze nie była gotowa wziąć psa. Tutaj zadziałało zdjęcie. Zobaczyła i zakochała się w Livi. Romusiowi jeszcze znajdziemy domek. Quote
tamb Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Bakusiowa, oczyść skrzynkę, nie udało się wysłać pw. Quote
bakusiowa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 tamb napisał(a):Bakusiowa, oczyść skrzynkę, nie udało się wysłać pw. Już oczyściłam. Quote
iwoniam Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 wojtus.. i cała reszta - hm nie mam nadal numeru do tej osoby i nie mam jak sprawdzić tego domu, czekam nadal na info na PW sprawdze dom, nawet, jakby nie miał byc dla Romusia, ale musze mieć nr tel/ namiary....... Quote
wojtuś Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 iwoniam napisał(a):wojtus.. i cała reszta - hm nie mam nadal numeru do tej osoby i nie mam jak sprawdzić tego domu, czekam nadal na info na PW sprawdze dom, nawet, jakby nie miał byc dla Romusia, ale musze mieć nr tel/ namiary....... Mam tylko nr telefonu tego domku, jak uda mi sie dodzwonić to wezmę wtedy adres;) Wysyłam Iwonia na PW Quote
Recommended Posts