Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nowe fotki str 2:lol:

W sprawie Majeczki były dwa (prawie konkretne) telefony przed świętami, ale nie wiem, czy to chodziło o to aby na gwiazdkę? czy jak? Pan z Radomia wręcz zaklepał sunie, ale dzisiaj nie zadzwonił:roll:

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majeczka jest "zaklepana" do 9 stycznia przez P. Radomia, ponieważ musiał wyjechać. Jak wróci przyjedzie po nią, oczywiście wcześniej przeprowadzona będzie wizyta przed adopcyjna.

Posted

barbara.h napisał(a):
Majeczka jest "zaklepana" do 9 stycznia przez P. Radomia, ponieważ musiał wyjechać. Jak wróci przyjedzie po nią, oczywiście wcześniej przeprowadzona będzie wizyta przed adopcyjna.

Co ze sterylką? Może opłaci ją i odbierze po zabiegu.

Posted

Będziemy to dogadywać, bo ja w domu mam luz jeszcze tylko miesiąc i muszę wyrobić się ze sterylką Białej. Po tym czasie powiększa mi się ludzka rodzina:lol: więc nie będę miała takiego pola do popisu :shake:

• 2 weeks later...
Posted

ataK napisał(a):
Czy sunia już w domku? Zaklepana była do dziś...

Dzieki za pamięć, więc tak Pan jest w autokarze wraca już, będzięmy rozmawiać wieczorem, mam nadzieję, że wszystko okej, w razie czego mam panią a z Lublina.

Teraz mam Białą w Lublinie u siebie też czeka na domek, i sterylke:shake::roll:

P.s Fajną Laskę macie na wydaniu!

Posted

Basiu daj znać jak Biała będzie gotowa do sterylki, załatwię tańszą. Gdyby ktoś dzwonił w sprawie szczeniaków daj mi znać mam, kilka do wydania.

Posted

MaDi napisał(a):
Basiu daj znać jak Biała będzie gotowa do sterylki, załatwię tańszą. Gdyby ktoś dzwonił w sprawie szczeniaków daj mi znać mam, kilka do wydania.

okej dzięki, teraz nie mam już czasu, bo jadę rano na wieś będę na necie w poniedziałek.

aha, facet wraca ale wyjeżdża za kilka dni do Lwowa, a miało być pewne, teraz już nikomu nie będę wierzyła! więc jak jutro nie dogadam się z Panią z Lublina, to Majka, będzie nadal szukała domu! ale jestem zła!

Posted

Więc tak, Majka dzisiaj przyjechała z nami do Lublina! jutro będzie sterylka (na razie na kredyt) ponieważ są ludzie co by ją wzieli ale wysterylizowaną ( bo tak jest w ogłoszeniu) ponieważ mają już ze schroniska małego pieska, który nie jest wykastrowany.

Nie wiem jak jak ja to zrobię, jak spłacę! sterylkę Majki? a muszę wysterylizować jeszcze Białą?! przecież ją już tydzień temu przywiozłam, stary mnie wywali z domu, ale się wpierdzieliłam! ale nie oddam ich do schroniska.

Posted

barbara.h napisał(a):
Więc tak, Majka dzisiaj przyjechała z nami do Lublina! jutro będzie sterylka (na razie na kredyt) ponieważ są ludzie co by ją wzieli ale wysterylizowaną ( bo tak jest w ogłoszeniu) ponieważ mają już ze schroniska małego pieska, który nie jest wykastrowany.

Nie wiem jak jak ja to zrobię, jak spłacę! sterylkę Majki? a muszę wysterylizować jeszcze Białą?! przecież ją już tydzień temu przywiozłam, stary mnie wywali z domu, ale się wpierdzieliłam! ale nie oddam ich do schroniska.

Zaraz wyślę Ci Pw.;)

Posted

Majeczka po sterylizacji, już wszystko pod kontrolą, ale było nie ciekawie, straciła trochę krwi, ma słabą krzepliwość, miała transfuzję, Inez moja ją poratowała.
a, zapomniałam w macicy były jakieś dwa guzy, i to pewnie miało coś wspólnego z tym, że się długo oczyszczała po oszczenieniu się.

Teraz czuje się dobrze, już byłyśmy na sikaniu.

Posted

barbara.h napisał(a):
Majeczka po sterylizacji, już wszystko pod kontrolą, ale było nie ciekawie, straciła trochę krwi, ma słabą krzepliwość, miała transfuzję, Inez moja ją poratowała.
a, zapomniałam w macicy były jakieś dwa guzy, i to pewnie miało coś wspólnego z tym, że się długo oczyszczała po oszczenieniu się.

Teraz czuje się dobrze, już byłyśmy na sikaniu.

Dobrze,że blisko była dawczyni....

Posted

Basiu, co do sterylki Białej, to możesz zgłosić zabieg do zrefundowania ze sterylkowej skarbonki - zwracają chyba 75% kosztów.

Posted

barbara.h napisał(a):
ewel, dzięki Biała będzie sterylizowana w czwartek, nie wiem od czego zacząć z tą refundacją.

Nie za szybko? Dopiero miała cieczkę, mogą być problemy. Ile minęło od cieczki?

Posted

Wiem, ale rozmawiałam z dwoma lekarzami, więc jeżeli Biała byłaby szczenna, więc musowo robić to szybko, nie można czekać. Jeżeli miałabym czekać to na pewno nie mogłabym jej tu mieć u siebie, a wywieźć na wieś z powrotem? to nie wchodzi w grę.