barbara.h Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Nowe fotki str 2:lol: W sprawie Majeczki były dwa (prawie konkretne) telefony przed świętami, ale nie wiem, czy to chodziło o to aby na gwiazdkę? czy jak? Pan z Radomia wręcz zaklepał sunie, ale dzisiaj nie zadzwonił:roll: Quote
andegawenka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Szkoda, takie cudne te pieski....ale nie powinny być tylko prezentem gwiazdkowym... Quote
Sylwia K Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 po nowym roku odnowię jej ogłoszenia Quote
MaDi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Szał zakupów niepotrzebne nadzieje... urok świąt. Quote
barbara.h Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Majeczka jest "zaklepana" do 9 stycznia przez P. Radomia, ponieważ musiał wyjechać. Jak wróci przyjedzie po nią, oczywiście wcześniej przeprowadzona będzie wizyta przed adopcyjna. Quote
MaDi Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 barbara.h napisał(a):Majeczka jest "zaklepana" do 9 stycznia przez P. Radomia, ponieważ musiał wyjechać. Jak wróci przyjedzie po nią, oczywiście wcześniej przeprowadzona będzie wizyta przed adopcyjna. Co ze sterylką? Może opłaci ją i odbierze po zabiegu. Quote
barbara.h Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Będziemy to dogadywać, bo ja w domu mam luz jeszcze tylko miesiąc i muszę wyrobić się ze sterylką Białej. Po tym czasie powiększa mi się ludzka rodzina:lol: więc nie będę miała takiego pola do popisu :shake: Quote
ataK Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Czy sunia już w domku? Zaklepana była do dziś... Quote
barbara.h Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 ataK napisał(a):Czy sunia już w domku? Zaklepana była do dziś... Dzieki za pamięć, więc tak Pan jest w autokarze wraca już, będzięmy rozmawiać wieczorem, mam nadzieję, że wszystko okej, w razie czego mam panią a z Lublina. Teraz mam Białą w Lublinie u siebie też czeka na domek, i sterylke:shake::roll: P.s Fajną Laskę macie na wydaniu! Quote
MaDi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Basiu daj znać jak Biała będzie gotowa do sterylki, załatwię tańszą. Gdyby ktoś dzwonił w sprawie szczeniaków daj mi znać mam, kilka do wydania. Quote
barbara.h Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 MaDi napisał(a):Basiu daj znać jak Biała będzie gotowa do sterylki, załatwię tańszą. Gdyby ktoś dzwonił w sprawie szczeniaków daj mi znać mam, kilka do wydania. okej dzięki, teraz nie mam już czasu, bo jadę rano na wieś będę na necie w poniedziałek. aha, facet wraca ale wyjeżdża za kilka dni do Lwowa, a miało być pewne, teraz już nikomu nie będę wierzyła! więc jak jutro nie dogadam się z Panią z Lublina, to Majka, będzie nadal szukała domu! ale jestem zła! Quote
ataK Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Biedna Majeczka... Czekamy na dobre wieści :) Quote
barbara.h Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Więc tak, Majka dzisiaj przyjechała z nami do Lublina! jutro będzie sterylka (na razie na kredyt) ponieważ są ludzie co by ją wzieli ale wysterylizowaną ( bo tak jest w ogłoszeniu) ponieważ mają już ze schroniska małego pieska, który nie jest wykastrowany. Nie wiem jak jak ja to zrobię, jak spłacę! sterylkę Majki? a muszę wysterylizować jeszcze Białą?! przecież ją już tydzień temu przywiozłam, stary mnie wywali z domu, ale się wpierdzieliłam! ale nie oddam ich do schroniska. Quote
MaDi Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 barbara.h napisał(a):Więc tak, Majka dzisiaj przyjechała z nami do Lublina! jutro będzie sterylka (na razie na kredyt) ponieważ są ludzie co by ją wzieli ale wysterylizowaną ( bo tak jest w ogłoszeniu) ponieważ mają już ze schroniska małego pieska, który nie jest wykastrowany. Nie wiem jak jak ja to zrobię, jak spłacę! sterylkę Majki? a muszę wysterylizować jeszcze Białą?! przecież ją już tydzień temu przywiozłam, stary mnie wywali z domu, ale się wpierdzieliłam! ale nie oddam ich do schroniska. Zaraz wyślę Ci Pw.;) Quote
barbara.h Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Majeczka po sterylizacji, już wszystko pod kontrolą, ale było nie ciekawie, straciła trochę krwi, ma słabą krzepliwość, miała transfuzję, Inez moja ją poratowała. a, zapomniałam w macicy były jakieś dwa guzy, i to pewnie miało coś wspólnego z tym, że się długo oczyszczała po oszczenieniu się. Teraz czuje się dobrze, już byłyśmy na sikaniu. Quote
ania z poznania Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Quote
MaDi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 barbara.h napisał(a):Majeczka po sterylizacji, już wszystko pod kontrolą, ale było nie ciekawie, straciła trochę krwi, ma słabą krzepliwość, miała transfuzję, Inez moja ją poratowała. a, zapomniałam w macicy były jakieś dwa guzy, i to pewnie miało coś wspólnego z tym, że się długo oczyszczała po oszczenieniu się. Teraz czuje się dobrze, już byłyśmy na sikaniu. Dobrze,że blisko była dawczyni.... Quote
barbara.h Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Ano fakt:p Oj, nie zadzwoniłam tam do kliniki, dzięki Olu za namiary. Quote
MaDi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 barbara.h napisał(a):Ano fakt:p Oj, nie zadzwoniłam tam do kliniki, dzięki Olu za namiary. Nie ucieknie;) Quote
evel Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Basiu, co do sterylki Białej, to możesz zgłosić zabieg do zrefundowania ze sterylkowej skarbonki - zwracają chyba 75% kosztów. Quote
barbara.h Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 ewel, dzięki Biała będzie sterylizowana w czwartek, nie wiem od czego zacząć z tą refundacją. Quote
MaDi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 barbara.h napisał(a):ewel, dzięki Biała będzie sterylizowana w czwartek, nie wiem od czego zacząć z tą refundacją. Nie za szybko? Dopiero miała cieczkę, mogą być problemy. Ile minęło od cieczki? Quote
barbara.h Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Wiem, ale rozmawiałam z dwoma lekarzami, więc jeżeli Biała byłaby szczenna, więc musowo robić to szybko, nie można czekać. Jeżeli miałabym czekać to na pewno nie mogłabym jej tu mieć u siebie, a wywieźć na wieś z powrotem? to nie wchodzi w grę. Quote
Recommended Posts