MaDi Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 barbara.h napisał(a):Wiem, ale rozmawiałam z dwoma lekarzami, więc jeżeli Biała byłaby szczenna, więc musowo robić to szybko, nie można czekać. Jeżeli miałabym czekać to na pewno nie mogłabym jej tu mieć u siebie, a wywieźć na wieś z powrotem? to nie wchodzi w grę. Ok jeśli lekarz chce się podjąć operacji to przecież chyba wie co robi i ponosi pełną odpowiedzialność. Trzymam więc kciuki za udany zabieg. Quote
evel Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Basiu, trzeba się zgłosić tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/184498 i zapytać użytkowniczki Soema, jaka jest dokładna procedura. Quote
barbara.h Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Nie mam już Majeczki:-( zabrali mi ją! teraz wyleguje się w hotelu pod Lublinem, razem z Feliksem:cool3: zdjęcia niebawem :loveu: Quote
barbara.h Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Ostatnie fotki Majeczki u nas:lol: Perełka przypomina o porze karmienia:cool3: przecież, nikt nie może być tutaj głodny:evil_lol: CDN.... Quote
barbara.h Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Majka u nowej pani na kolanach:lol: to już w nowym domu:lol: ze swoim kolegą Feliksem:lol: Quote
barbara.h Posted December 25, 2012 Author Posted December 25, 2012 Majeczka ma się dobrze, mała rozrabiara Quote
Recommended Posts