Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spotkało :D w nowym domku ma 2 koleżanki tej samej rasy też uratowane :) no i kotkina dokładke i na razie jest super :D strasznie się cieszę!!!

aaaa!!! no i postaram sie poprosić nową pańcię, żeby się zalogowała i pokazała Wam swoją brygadę :) ja tylko powiem, że komponują sie wszyscy świetnie :)

Posted

Przyjemność będzie miał, zapewniam, tyle że to będzie bezpieczny sex

:grin::grin::roflt:
Ale ma domek, ogródek do biegania, koleżanki i świetnych włascicieli

czyli wszystko czego psiakowi trzeba:) Czekam z niecierpliwością na wieści od niech:)

Posted

Witam serdecznie !
psiak jest niesamowicie przestraszony i niesamowicie nieufny .
boi się wejść po spacerze do domu
zdjątko z dziewczynami :)
"sami" pierwszy z prawej

na bieżąco będziemy informować co i jak :)

Posted

GAAAAAAABIIII właśnie miałam do Ciebie pisać...dziękuję!!!!jak miło, że jesteś!!! :D strasznie siecieszę, że wrzuciłaś zdjęcia...dziewczyny Cię ozłocąza taką fotę :)

Posted

Witam serdecznie Gabrysiu.
Dzięki za domek dla białaska:loveu:
Taki był biedak od początku, nie wiem co przeżył i jak był wcześniej traktowany, ale chyba niezbyt dobrze:shake:
U Was się nauczy wszystkiego, psy najlepiej uczą się w stadzie, a Wasze jest prześliczne:evil_lol:
Piszcie jak najczęściej. :lol:

Posted

Witam serdecznie !
psiak jest niesamowicie przestraszony i niesamowicie nieufny .
boi się wejść po spacerze do domu

Witamy na Dogomanii:):):)
w takim wspaniałym domeczku i jeszcze w towarzystwie tak cudownych Pań, które dadzą mu przykład, piesio szybciutko załapie, że człowiek też może być wart zaufania:):):)

a zdjęcie jest powalające:)

Posted

haha bendą napewno lepsze :)
mały biega bez smyczy ale ma problem z wejściem do domku...

drzwi mu się kojarzą z zamknięciem ... i jest kłopot ..
naśladuje dziewczyny i chowa się za Albertynką (ta większa )
jest wesoły , nie szczeka i fajnie reaguje na kotka...
będziemy pisać co dalej z malucha wylezie :)

Posted

Pochorowało mi sie okropnie. Dziś lepiej, to lece do kompa i oczom nie wierze.:crazyeye: Sniezynek Niuniuś ma dom. A to cudne zakonczenie Roku. Cioteczki, przyznać sie, która maczała paluszki w tym? Wydziekować trzeba.:loveu::lol: Wszystkim trzeba, bo nie zostawiłyście puchata samego.
Gabrysiu, pięknie witam i dziękuje za piesia.Początki pewno będą trudne, bo to pies po przejściach i nieufny. Ale szybko sie nauczy od pięknych panienek. Trzeba dać mu czasu.
Powodzenia i jeszcze raz wielkie dzieki.No i mam nadzieje na informacje i zdjęcia.:loveu: