Ania i Porto Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 odwiedzam, zapisuję i podnoszę:)- więcej niestety nie mogę:( Quote
shanti Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 nemesea napisał(a):Proszę o kontakt (do ogłoszeń) w sprawie adopcji psiaka i gdzie on dokładnie przebywa? W jakim schronisku? Schronisko w Jastrzębiu Zdroju, kontakt w moim podpisie. Proszę Cię bardzo, gdybyś mogła pisać w ogłoszeniach że to Śląsk, bo nagminnie kojarzą nas z Jastrzebią Górą i morzem, a to zdecydowanie nie ten kierunek:lol: Bardzo dziękuję za chęć pomocy. A nowe wieści o szpicuniu będą jutro wieczorem. Quote
monika55 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Witam pięknie cioteczki. Przyda mu sie troche ogłoszeń. Dziekuje. Choć teraz zły czas. Ale może... Quote
nemesea Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dzięki. Umieściłam maluszka na Facebooku. Quote
BasiaD Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Niuniuś wskakuj na początek przypominać o sobie cioteczkom... Quote
nemesea Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 moze zglosi sie ktos przed wywiezieniem go na ogolne boksy.... a moze w jakis cudowny sposob zalatwic trzeba mu hotel lub dom tymczasowy? dzialajmy aby nie trafil taki zastraszony do wiekszej ilosci psow bo moze zginac ze strachu.. robmy cos nie czekajmy z zalozonymi rakoma .. Quote
nemesea Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 nikt zpoza tego miasta nie zaglada tutaj? tak duzo psow doswiadczylo pomocy ze strony ludzi tutaj zajmujacych sie pomoca bezdomnym psom a tutaj cisza? czy ten szpic jakiś inny ? ze nikt mu nie chce pomoc z znalezieniu choćby domku tymczasowego? ludzie ktorzy wchodzicie na dogomanie zajrzyjcie tutaj poniewaz wiecej ludzi wieksze mozliwosci pomocy... czyzby ten pies nie zasluzyl na pomoc dobrych ludzi? Quote
monika55 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Basiu, spodobało mi sie imie Niuniuś. On taki niuniusiowaty. To niech bedzie Niuniuś. Nemesea, my nie mamy psów w DT czy hotelach. Nie stać nas.Nie mam zamiaru płacić za boks i miche, kiedy to ma akurat w schronisku. Głaski i dobre słowa równiez. Ogólne boksy nie są przepełnione. Jakos mało ludzi zaglada do nas. Nie jesteśmy medialne. Nie ma tragedii to nie jest ciekawie. Jakoś sobie radzimy. Dlatego szczególnie miło że ktoś jednak zajrzał. Quote
Hala Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Wiecie dziewczyny, ja śledzę wątek..ale co mam powiedzieć? Hopać tylko? Jakoś tak nie bardzo.... Quote
Ania i Porto Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ja też zaglądam do Niuniusia:) tylko przez to, że święta nie mam nawet w tej chwili czasu nawet ogłoszeń zrobić:(- po wigilii powinno mi sie cos udac Quote
Ania i Porto Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 podnoszę futrzaczka i całuje świątecznie:) Quote
shanti Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Zły czas. Ludzie niestety teraz wywalają psy, a nie adoptują. Przykre ale prawdziwe:roll: Quote
Hala Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Myślę że to tak samo dobry czas jak każdy inny na adopcję. ;) Quote
nemesea Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Właśnie teraz powinny być adoptowane psiaki, gdyż jest czas wolny, można spokojnie poszukać pieska do adopcji. A co się dzieje ze szpicem? Quote
nemesea Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 nikt jeszcze nie zapytał o śnieżnobiałego pieska? Quote
nemesea Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 trzeba czekać a może ktoś zadzwoni i zapyta o ślicznego pieska.. Quote
Ania i Porto Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 jak piesio? przekonuje się powolutku, że ludzka ręka nie tylko ból przynosi? Quote
shanti Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Dotykać i głaskać się da. Obroża i smycz źle mu się kojarza. Ale popracujemy nad tym. Quote
AnnaAntonina Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 monika55 napisał(a):Wiesz, jak nie dzieje sie tragedia, pies nie ma czegoś urwanego, nie żebrzemy na hotel, to nawet pies z kulawą noga nie zajrzy. Nie jesteśmy medialne. Psinka urodę ma bardzo medialną. Oczka przepiękne. Gdyby potrzebował jakichś pieniążków, to bardzo proszę o PW. Niewiele mu mogę dać, bo sama niewiele mam, ale postaram się coś wyskrobać:) Marzę o prawdziwym domu dla tej Śnieżynki. Zasługuje na wspaniałego opiekuna. Quote
nemesea Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 zobaczymy moze ktos z ogloszen sie odezwie... moze ktos zrobic jakies ogloszenia z banerkami? Quote
shanti Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Nic nie robić. Szpicuś jedzie już do domku, dzięki dobremu duszkowi na razie incognito:lol: Mam nadzieję, że się pojawi i opowie wszystko:lol: Quote
Ania i Porto Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 SUPER:multi::multi::multi: czekam z niecierpliwością na wiadomości:) Quote
Recommended Posts