Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nemesea napisał(a):
Proszę o kontakt (do ogłoszeń) w sprawie adopcji psiaka i gdzie on dokładnie przebywa? W jakim schronisku?

Schronisko w Jastrzębiu Zdroju, kontakt w moim podpisie.
Proszę Cię bardzo, gdybyś mogła pisać w ogłoszeniach że to Śląsk, bo nagminnie kojarzą nas z Jastrzebią Górą i morzem, a to zdecydowanie nie ten kierunek:lol:
Bardzo dziękuję za chęć pomocy.
A nowe wieści o szpicuniu będą jutro wieczorem.

Posted

moze zglosi sie ktos przed wywiezieniem go na ogolne boksy.... a moze w jakis cudowny sposob zalatwic trzeba mu hotel lub dom tymczasowy? dzialajmy aby nie trafil taki zastraszony do wiekszej ilosci psow bo moze zginac ze strachu.. robmy cos nie czekajmy z zalozonymi rakoma ..

Posted

nikt zpoza tego miasta nie zaglada tutaj? tak duzo psow doswiadczylo pomocy ze strony ludzi tutaj zajmujacych sie pomoca bezdomnym psom a tutaj cisza? czy ten szpic jakiś inny ? ze nikt mu nie chce pomoc z znalezieniu choćby domku tymczasowego? ludzie ktorzy wchodzicie na dogomanie zajrzyjcie tutaj poniewaz wiecej ludzi wieksze mozliwosci pomocy... czyzby ten pies nie zasluzyl na pomoc dobrych ludzi?

Posted

Basiu, spodobało mi sie imie Niuniuś. On taki niuniusiowaty. To niech bedzie Niuniuś.
Nemesea, my nie mamy psów w DT czy hotelach. Nie stać nas.Nie mam zamiaru płacić za boks i miche, kiedy to ma akurat w schronisku. Głaski i dobre słowa równiez. Ogólne boksy nie są przepełnione. Jakos mało ludzi zaglada do nas. Nie jesteśmy medialne. Nie ma tragedii to nie jest ciekawie. Jakoś sobie radzimy. Dlatego szczególnie miło że ktoś jednak zajrzał.

Posted

monika55 napisał(a):
Wiesz, jak nie dzieje sie tragedia, pies nie ma czegoś urwanego, nie żebrzemy na hotel, to nawet pies z kulawą noga nie zajrzy. Nie jesteśmy medialne.

Psinka urodę ma bardzo medialną. Oczka przepiękne. Gdyby potrzebował jakichś pieniążków, to bardzo proszę o PW. Niewiele mu mogę dać, bo sama niewiele mam, ale postaram się coś wyskrobać:)

Marzę o prawdziwym domu dla tej Śnieżynki. Zasługuje na wspaniałego opiekuna.