Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna Klimek napisał(a):
W imieniu Fundacji "Przyjaciele Czterech Łap" wrzuciłam Gotykowi na konto 40zł z kawałkiem.
Fundacja narazie zaciska pasa i przeprasza, że tak mało.

Dziekuję Justynce, p. Giccie i reszcie Fundacji.

A czy jest u Was jeszcze mój kochany On-ek Konik ze schronu w Łodzi?
No i czy są wieści o łysej On-ce Wedze?.

Posted

Konik jest ekstra! Nikt go nie chce, ale u nas czuje się bardzo dobrze - ma gdzie biegać, a robi to jak prawdziwy konik.
Wega - czort z niej niesłychany! Gapi się na koty całymi godzinami, ale nie gania ich za bardzo. Włosy jej odrastają, już ani trochę nie jest łysa :)
Widuję ich prawie codziennie. Pojutrze podeślę zdjęcia.

Posted

[quote name='Justyna Klimek']Konik jest ekstra! Nikt go nie chce, ale u nas czuje się bardzo dobrze - ma gdzie biegać, a robi to jak prawdziwy konik.
Wega - czort z niej niesłychany! Gapi się na koty całymi godzinami, ale nie gania ich za bardzo. Włosy jej odrastają, już ani trochę nie jest łysa :)
Widuję ich prawie codziennie. Pojutrze podeślę zdjęcia.

Justynka,dzieki za wieści o moich ulubieńcach.

GOTYK bez zmian przy swojej budzie.
Rozmawiałam z youmanji, Gotyk może jechać, pewnie juz po Świętach, nawet na razie bez kompletu delkaracji, co nie zwalnai nas oczywiści z obowiązku zdobywania deklaracji i wpłat - własnie najbardziej sie boję , jak sobie poradzimy finansowo.

Prawdopodobie karmę na 1-szy m-c będziemy miały free od cioteczek z forum seterów- RC z rybą i tapioką na nietolerancję pokarmową.

SZUKAMY TRANSPORTU ZA ZWROT KOSZTÓW PALIWA- z Łodzi do youmaji ( to gdzies na pólnocny-zachód, ok. 80 km od Łodzi)-na po Świętach- gdyby ktos coś wiedział, proszę o kontakt tel., bo do poniedzałku 27-12-2010 jestem bez netu-tel.505105026.
Ja zapytam o transport u seterów.

Wpłaty uzupełnie po Swietach,na razie nic nowego sie nie zaksiegowało.

WESOŁYCH ŚWIAT DLA WSZYSTKICH CIOTECZEK ORAZ ICH DWU- I TRÓJ- I CZWORONOŻNYCH CZŁONKÓW RODZIN.

Posted

Swieta jakoś minęły , w Wigilię mokro, potem nudna, choć były odwiedziny w drugi dzień Świat.

Ale przez Świeta przybyło mi trochę kasy:
rencia 43- 30 zł
Bjuta 5 zł -stała + 30 zł jednorazowa
Monika z Dublina 50 zł
Fundacja "PRZYJACIELE 4 ŁAP" -42 ZŁ (41,86) ZŁ

RAZEM MAM : 362 ZŁ.
Dodatkowo cioteczki z Fund.Seterów obiecały dać transport za niewielki zwrot kosztów.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Swieta jakoś minęły , w Wigilię mokro, potem nudna, choć były odwiedziny w drugi dzień Świat.

Ale przez Świeta przybyło mi trochę kasy:
rencia 43- 30 zł
Bjuta 5 zł -stała + 30 zł jednorazowa
Monika z Dublina 50 zł
Fundacja "PRZYJACIELE 4 ŁAP" -42 ZŁ (41,86) ZŁ

RAZEM MAM : 362 ZŁ.
Dodatkowo cioteczki z Fund.Seterów obiecały dać transport za niewielki zwrot kosztów.

Dobre swiateczne wiesci! :) To kiedy jedziesz Maluchu do nowego domalka?

Posted

bela51 napisał(a):
Aniu , sprawdz prosze wplata" Monika z Dublina", czy nie powinno byz Malgosia z Dublina? Bo ja wplacalam od znajomej. Chyba, ze to inna wpłata.

Tak , jest Małgosia z Dublina.

Wpłynęło jeszcze 10 zł od moni12-dzięki.
Razem 375 zł.

Posted

Gotyk ma obiecaną pomoc finansową z Fundacji Seterów oraz, jak juz pisałam karmę na 1 m-c od nich i pomoc w transporcie za drobny zwrot kosztów.

Dodatkowo jedna z hodowli On-KA , na prośbę seterków czyni starania o zapewnienie Gotykowi bezpłatnie karmy weterynaryjnej RC - zobaczymy, jaki będzie odzew na tę prośbę.

Zadzwonię dzis do yumanji i zapytam, czy ma przywieźli juz jej nowe budy- byłoby fajnie, gdyby Gotyk mogł jechać w 1-szym tygodniu nowego roku.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Gotyk ma obiecaną pomoc finansową z Fundacji Seterów oraz, jak juz pisałam karmę na 1 m-c od nich i pomoc w transporcie za drobny zwrot kosztów.

Dodatkowo jedna z hodowli On-KA , na prośbę seterków czyni starania o zapewnienie Gotykowi bezpłatnie karmy weterynaryjnej RC - zobaczymy, jaki będzie odzew na tę prośbę.

Zadzwonię dzis do yumanji i zapytam, czy ma przywieźli juz jej nowe budy- byłoby fajnie, gdyby Gotyk mogł jechać w 1-szym tygodniu nowego roku.

Budy dotarly,jedna czeka na Gotyka.