Justyna Klimek Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 :( :( :( Tym bardziej się cieszę, że Gotyk mógł ostatni swój czas spędzić radośnie. Quote
Donka5 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Nie pisałam nic,bo BARDZO mi smutno...BArDZO:-(!!!!! Chce podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego,że Gotyk trafił do mnie....nawet nie wiecie co dla niego zrobiliście:-)....myśląc o tym ...w pewnym sensie również dla mnie. Gotyk -będę zawsze pamiętała o Nim.Dla mnie był niezwykły....jego chęć życia ,radość była ogromna....i ta piłka. Czasem miewał gorsze dni,ale zawsze przynosił swoją piłeczkę -zawsze....ostatniego dnia kiedy była jeszcze nadzieja.... byłam cały czas z nim ...jak tylko sie odalałam poszczekiwał.Pozwolił mi wszystko zrobić..tulił ufnie swój pysk do mojej ręki...wąchał swoją piłeczkę i nawet taki słabiutki brał ja w zęby...pochowałam Go w lesie...z piłeczką. Wierze,że gdzieś biega jak szalony....rozgrywa mecz na zielonej trawie,węszy,raduje się-jest szczęśliwy.... A dlaczego napisałam,że osobiście Gotyk wpłynął na mnie? Ta jego chęć życia-niesamowita....często narzekamy my ludzie -ja też:-(,że nam żle,żyjemy w ciągłym biegu.....itp.On był szczęśliwy,bo miał tylko swoją piłeczę,choroba nie miała dla niego znaczenia....Zycze wszystkim własnej "piłeczki"(szczęścia)-niekoniecznie dużej. Quote
bela51 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Donko, to my dziekujemy za opieke nad Gotykiem. I bardzo Ci wspólczuje, ze musiałas pozegnac tego wspaniałaego psa, ktorego znalas i pokochalas.:-( Placzemy i cierpimy przed monitorem, bo Gotyk był nam bliski mimo, ze znalismy go tylko wirtualnie. :-( Twoj ból musi byc niewspólmiernie wiekszy. Zegnaj piekny, radosny Gotyku.:-( Quote
Cantadorra Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Bardzo mi przykro. Światełkiem jest to, że Gotyk był kochany jak w swoim domu. Dla niego to był prawdziwy dom. Baw się słoneczko swoją piłeczką. Pamiętamy o tobie.................. [*][TM] :(:(:(:( Quote
Bjuta Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Gotyczku, jesteś w niebie w bardzo dobrym towarzystwie! Czekaj tam na nas! Quote
kaskadaffik Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 O mój Boże dopiero wróciłam, a tu taki wieści :( :( :( Gotyś odszedł tak po prostu? starość? :(:( a takie ma jeszcze piekne wesołe zdjęcia z czerwca, żegnaj psineczko śliczna Quote
Negrita8 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 ale smutno :-( żegnaj Gotysiu Możesz teraz bawić się z Fridą... Donka5 - dzięki za serce dla Gotyka Quote
Zofija Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Przepraszam za offa Zbieram na 9 letniego onka - wątek ponizej. Ma dysplazję, prawdopodobnie chore uszy, generalnie, wycofany i zaniedbany. Chce go umieśćić u Czarodziejki w psim hospicjum. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc! Baszar: http://www.dogomania.pl/threads/2124...0#post17391620 Quote
Recommended Posts