Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie pisałam nic,bo BARDZO mi smutno...BArDZO:-(!!!!!
Chce podziękować wszystkim którzy przyczynili się do tego,że Gotyk trafił do mnie....nawet nie wiecie co dla niego zrobiliście:-)....myśląc o tym ...w pewnym sensie również dla mnie. Gotyk -będę zawsze pamiętała o Nim.Dla mnie był niezwykły....jego chęć życia ,radość była ogromna....i ta piłka. Czasem miewał gorsze dni,ale zawsze przynosił swoją piłeczkę -zawsze....ostatniego dnia kiedy była jeszcze nadzieja.... byłam cały czas z nim ...jak tylko sie odalałam poszczekiwał.Pozwolił mi wszystko zrobić..tulił ufnie swój pysk do mojej ręki...wąchał swoją piłeczkę i nawet taki słabiutki brał ja w zęby...pochowałam Go w lesie...z piłeczką.
Wierze,że gdzieś biega jak szalony....rozgrywa mecz na zielonej trawie,węszy,raduje się-jest szczęśliwy....
A dlaczego napisałam,że osobiście Gotyk wpłynął na mnie?
Ta jego chęć życia-niesamowita....często narzekamy my ludzie -ja też:-(,że nam żle,żyjemy w ciągłym biegu.....itp.On był szczęśliwy,bo miał tylko swoją piłeczę,choroba nie miała dla niego znaczenia....Zycze wszystkim własnej "piłeczki"(szczęścia)-niekoniecznie dużej.

Posted

Donko, to my dziekujemy za opieke nad Gotykiem. I bardzo Ci wspólczuje, ze musiałas pozegnac tego wspaniałaego psa, ktorego znalas i pokochalas.:-(
Placzemy i cierpimy przed monitorem, bo Gotyk był nam bliski mimo, ze znalismy go tylko wirtualnie. :-( Twoj ból musi byc niewspólmiernie wiekszy.
Zegnaj piekny, radosny Gotyku.:-(

Posted

Bardzo mi przykro. Światełkiem jest to, że Gotyk był kochany jak w swoim domu. Dla niego to był prawdziwy dom. Baw się słoneczko swoją piłeczką. Pamiętamy o tobie..................
[*][TM] :(:(:(:(