Stevie Rae Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 jotka, wyślij mi może dane na PW, to zrobię ogłoszenia :) Quote
jotka Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 Dzięki, jutro Albert będzie w SCC, może mu się poszczęści, przy okazji zrobię mu lepsze zdjęcia. Jak mu eis nie uda, to będę prosiła o ogłoszenia. Quote
Glutofia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 dziś mu się nie poszczęściło, może jutro? Quote
__Lara Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 To trzymam kciuki żeby się poszczęściło. Quote
Glutofia Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Albercik znalazł dzisiaj dom na akcji :) Quote
__Lara Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Super, super, super :) :) :) mam nadzieję, że fajny domek :) Quote
jotka Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 Aż tak szczęśliwa to bywam nie często.:multi: Alberta czekał schron, a jak tu oddać do schronu psiaka, którego miało się chociaż dobę w domu. Jednak jego aniołek w porę sobie o nim przypomniał. Ponieważ jednak życie nie znosi pustki od soboty mam na tymczasie 4 małe, 2-mies. kociaki i 1 dorosłą kotkę po sterylce. Ale z kotami u mnie łatwiej.:lol: Quote
__Lara Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jotka :) Ty to zawsze coś przygarniesz na dt :) Quote
Gabi79 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jotka napisał(a):Aż tak szczęśliwa to bywam nie często.:multi: Alberta czekał schron, a jak tu oddać do schronu psiaka, którego miało się chociaż dobę w domu. Jednak jego aniołek w porę sobie o nim przypomniał. Ponieważ jednak życie nie znosi pustki od soboty mam na tymczasie 4 małe, 2-mies. kociaki i 1 dorosłą kotkę po sterylce. Ale z kotami u mnie łatwiej.:lol: Wspaniale! Albercik dostał najwspanialszy prezent na święta. Mam nadzieję, że to dobry domek czy wiadomo coś na temat nowych właścicieli? Quote
katik Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Super wieści. Dobrze, że nie musiał siedzieć w schronisku. :) Quote
__Lara Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Z tego co przeczytałam to Albert wrócił, bo się z kotem nie dogadał... Quote
Gabi79 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 A to pech. I gdzie on teraz jest, czy w dt? Quote
Jetrel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Że się z kotem nie dogadał to się nie dziwię, to młody pies z lekkim ADHD. Wielka szkoda Alberciku:( Quote
jotka Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Nie on on nie dogadał się z kotem, tylko kot uciekł na szafę, jak to kot, który z psem nie mieszkał i pani uznała ze psa trzeba oddać bo kot się stresuje. A wiadomo, że kot na widok obcego psa często tak reaguje i potrzeba czasu. Albert jest w Maciejkach. Jutro zrobię mu ogłoszenia. Albert rzeczywiście wygląda jakby miał lekkie adhd, ale to jest młody, wyzłowaty pies i potrzebuje duzo ruchu, a w dt nie miał go tyle ile potrzeba, bo miec nie mógł. Przeciez luzem puscic go nie mozna było. Po DG już porozwieszałam w lecznicach, nawet jeden telefon przed świętami był, mieli się odezwać po, nie wiem, czy nie wystraszyli się zapowiedzianej wizyty przedadopcyjnej Quote
Emiś Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Większe rozmiary http://schroniskosc.fotosik.pl/albumy/806697.html Quote
__Lara Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 jotka napisał(a):Nie on on nie dogadał się z kotem, tylko kot uciekł na szafę, jak to kot, który z psem nie mieszkał i pani uznała ze psa trzeba oddać bo kot się stresuje. A wiadomo, że kot na widok obcego psa często tak reaguje i potrzeba czasu. Albert jest w Maciejkach. Jutro zrobię mu ogłoszenia. Albert rzeczywiście wygląda jakby miał lekkie adhd, ale to jest młody, wyzłowaty pies i potrzebuje duzo ruchu, a w dt nie miał go tyle ile potrzeba, bo miec nie mógł. Przeciez luzem puscic go nie mozna było. Po DG już porozwieszałam w lecznicach, nawet jeden telefon przed świętami był, mieli się odezwać po, nie wiem, czy nie wystraszyli się zapowiedzianej wizyty przedadopcyjnej Ehhh, szkoda gadać jednym słowem. Rzeczywiście, piękne zdjęcia :) Quote
sosiczka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Dzięki Emilka :loveu::loveu::loveu:, czekam na resztę paskudów! Quote
Recommended Posts