Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru napisał(a):
odbieramy laski jutro pewnie (znów plany padają...) bo coś sie w elwecie im poprzesuwało...

SKĄD WIESZ??? :( A są już PO???

Posted

marzenawtf napisał(a):
jak tam sunia po sterylce?
to teraz w sumie można ją pełną gębą ogłaszać.
postaram się znaleźć trochę czasu i porobić jej świeżych ogłoszeń..

Spoko :), wszystko ok :)
Sunie dzis wracaja do przytuliska :)
Wczoraj mialam fajny telefon o mala :) Ale w zwiazku ze sterylka wiadomo, trzeba poczekac az sunia sie lepiej poczuje :) Jestem w kontakcie z tym Panem...
Oczywiscie oglaszac mozna, spoko :) Warto tez Szarika oglaszac, bo mala ma juz kupe ogloszen, moja kolezanka tez jej porobila... Moge was prosic o ogloszenia o Szarika? Ja nie moge na tym kompie na razie nic poza FB zrobic :(
Moge wyslac tekst jak trzeba, aha i numer moj rzuccie :) Dziekuje :)

Posted

jeśli masz już gotowy tekst do ogłoszeń, to wrzuć go tutaj albo podeślij...
porobię mu trochę ogłoszeń jak tylko znajdę wolną chwilę.
a sunia.. cieszę się, że wszystko dobrze. :)
i trzymam kciuki za szybkie znalezienie domku, z tym Panem to coś poważnego? :)

Posted

Z Panem poważnego, tylko ona się boi facetów , a tam nie dość, że Pan to jeszcze 3 dzieci, 3 chłopaków w wieku 6 i 7 lat :(
Już tam mieszka jeden psiak z nimi, znajda jakaś wykastrowana :) To w Grodzisku Maz. jest...
TEKST DO SZARIKA JEST W JEGO WĄTKU :) Dziękuję :)

Posted

tak wet powiedział że młoda jest i to na pewno jej pierwsza ciąża, a wiek określił na 1-2 lata, więc dyplomatycznie doszliśmy do wniosku że ma 1.5 :)

Posted

ja podpisałam, ale w sprawie tego haskiego już podpisywałam. to teraz jest jakieś odwołanie, bo obiło mi się o uszy że śmieszną karę dostali? ale nie jestem pewna czy o to chodzi.

Posted

dostali 10 miesięcy bez zawieszenia

kam. napisał(a):
ja podpisałam, ale w sprawie tego haskiego już podpisywałam. to teraz jest jakieś odwołanie, bo obiło mi się o uszy że śmieszną karę dostali? ale nie jestem pewna czy o to chodzi.

Posted

Paulina78 napisał(a):
Lisia będzie miała spotkanie w sprawie adopcji w tą sobotę pewnie :) I mam dom dla Zoji!!! :):):)

No szybko u was ida te adopcje,my nie mamy takiego szczescia,na tymczas tylko przybywa wyrzuconych psiakow,a adopcji tak malo.Trzymam kciuki za Lisie:lol: oj zeby znalazla dobry domek.