Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto jeszcze dawał ogłoszenia, skąd się tam wzięły. Mam od rana telefony, tym razem Skwierzyna i Wadowice. Wszędzie podana lokalizacja taka właśnie. I znów awantura, dlaczego oszukujemy.
Pierwszy raz cos takiego się zdażyło.
Myślałam że to inne psiaki, ale po opisie - właśnie te.
Normalnie szok.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

supergoga napisał(a):
Kto jeszcze dawał ogłoszenia, skąd się tam wzięły. Mam od rana telefony, tym razem Skwierzyna i Wadowice. Wszędzie podana lokalizacja taka właśnie. I znów awantura, dlaczego oszukujemy.
Pierwszy raz cos takiego się zdażyło.
Myślałam że to inne psiaki, ale po opisie - właśnie te.
Normalnie szok.

to ja zamawiałam na bazarku ogłoszenia!! miał być Poznań, a wyszło jak wyszło - za co Cię przepraszam bardzo!! obiecano mi, że zostanie lokalizacja zmieniona..

Posted

psiaki zaszczepione!! zdrowe, piękne i baardzo żywotne - zaczynają dokazywać! czas do domku maluchy!;-)

Pani bardzo dziękuje za podkłady dla psiaków od Beabono i Katebono oraz za prześcieradła od Supergogi!!
Jeśli ktoś mógłby podratować maluchy większą ilością podkładów będziemy wdzięczni !!

Posted

To ja na razie po 1 zdjęciu malucha z imionami.
Aneta - sprawdzaj, czy dobrze odszyfrowalam

Cykorka - najbardziej nieśmiała, ale z rodzeństwem dokazuje

Gwiazdka [FONT=Times New Roman]- jasna, ma plamke na głowie, będzie raczej gładkowłosa, ma 5 pazur[/FONT]

Mamba - [FONT=Times New Roman]cała czarna, będzie szorstka, ma 5 pazur i załamane uszka, psica z ADHD i dużym temperamentem,[/FONT]

Misiu [FONT=Times New Roman]- jasny, będzie raczej długowłosy[/FONT]

Skarpecia - [FONT=Times New Roman]suczka - czarna z białymi łapkami[/FONT]

Posted

Śliczna -[FONT=Times New Roman] suczka - jasna, ma nosek z jasnym znaczeniem[/FONT]

Tank - [FONT=Times New Roman]piesek - jasny, będzie raczej szorstki, jest zdecydowanie największy[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Mama Sonia

Posted

Okropnie rozrabiają i Pani powoli załamuje ręce. Dzisiuaj rozmawiałam.
We wtorek 2 chłopaki jadą do domków.
Teraz ustalam sprawę 2 beżowych panienek. Niestety czarnuszków nikt nie chce - a takie słodaski.
Nic, robie teraz ogłoszenia osobno dla czarnuszków.

Posted

rebellia napisał(a):
Ciotka odezwij się do mnie na GG, bo skrzynkę masz zapchaną, a sprawa niecierpiąca zwłoki jest! :)

Juz wyczyściam skrzynke. Niestety po zmianie kompa ie pokazuje mi się wiadomość o przepełnionej skrzynce i stąd miałam problem.

Swoją drogą - Wrocław - jest domek dla szczeniaka małego, gladkowłosego koniecznie psiaka - w Legnicy. U nas zostały sunie niestety.

Posted

Dane na dziisaj.
Chłopaczki i Śliczna w domkach. We wtorek pojechały do Gorzowa (Misiu), Swiebodzina (Śliczna) i Sulecina (Tank).
10 h trwała nasza podróz, boskie były warunki, ale byłow arto.
w sobotę do domu jedzie Gwiazdka.
Mam też zainteresowaną osobę Cykorką - czekam na odesłanie ankiety.

Zostają 2 czarnuszki sunieczki - i o nie nikt nawet nie pyta/.

Mam tylko zapytania o beżowe.

Posted

Dlaczego czarne pieski nie budzą zainteresowania??
Kurcze Sandy, Nefi Carbon to takie fajne psiaki.
Rok temu miałam dwa 2miesięczne szczeniaki na DT jeden czarny a drugi to rudo - biały.
Ten rudo biały szybciutko znalazł domek a czarny został z nami do dnia dzisiejszego.
Przez 6 miesięcy miał ogłoszenia i nikt nie zapytał nawet o niego.

Posted

Wszystkie beżowe sunie już albo w domkach albi zaklepane - Gwiazdka jedzie w piątek a Cykorka - w niedzielę.
Zostały 2 czarne: Mamba - teraz Tajfunka, która jest najcudowniejszą sunią. Przytulasta i bardzo mądra oraz Skarpetka.

Posted

ja też ie rozumiem co z tymi czarnymi że ich ludzie nie chcą? Może czarne są częstsze, pospolitsze? A rude i beżowe bardzie sie wyróżniają?
nie wiem :niewiem:
ale jakby na to nie patrzeć - ekipa szybko domy znajduje! więc i Mamba vel Tajfunka i Skarpeta znajdą! :thumbs:

Posted

Zostałą jedna - Mamba, według Pani Joli najladniejsza.
Dzisiaj Skarpecia została zarezerwowana, najpóxniej w piątek pojedzie do domku. Zastapi zmarłą sunię bez któej dom Państwa jest pusty i smutny.